• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Iuhas Adriana
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; maternitate

Dr. Iuhas Adriana

Dr. Iuhas Adriana, medic specialist obstetrica-ginecologie, Timisoara.

Dr. Iuhas Adriana, medic specialist obstetrica-ginecologie, Timisoara.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie IIB;

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Timisoara;
CMI Dr. Iuhas Adriana, Timisoara;

Opinii utilizatori

Dr.Iuhas Adriana
De Lacramioara.Smit759 pe 05 August 2014

Un super medic si o adevarata doamna din toate punctele de vedere!

Cel mai bun medic pe care l-am intalnit
De Vanina pe 28 Ianuarie 2014

Este un medic deosebit si nu uita sa fie si om. Sunt supravegheata de dansa in sarcina si pot sa spun ca nu am simtit niciodata nevoia sa cer o a 2-a parere. Se vede ca ii place ce face si intotdeauna cand ajungi la dansa te simti bine venit. Nu am niciun cuvant de rau de spus despre dansa. Plus ca, este extrem de rezonabila ca si preturi.

Dr. Iuhas Adriana
De ANDREA C. LUGOJ pe 30 Iunie 2010

Este un medic super de incredere si o persoana deosebita. Am fost supravegheata in timpul sarcinii si am nascut un baietel minunat cu ajutorul ei. Ii sunt recunoscatoare pt. acest lucru. O recomand tuturor doamnelor cu cea mai mare incredere.

Contact Dr. Iuhas Adriana

Adresa

Calea Martirilor, 21, Timis, Timisoara

Reper Sc. A, Ap. 4
Telefon 0256.465342;
0256.637069;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.