• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ilea Niculina
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ilea Niculina

Dr. Ilea Niculina medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

Dr. Ilea Niculina medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie I

Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0249.431703 / 0249.431764 / 0249.436139

Opinii utilizatori

Nu ...NU RECOMAND
De Monica pe 22 Martie 2017

Nu pot exprima in cuvinte cat de nelalocul ei este....fara mila fara scrupule....se uita doar cat ii bagi in buzunar.....te chiureteaza pe viu...fara nici o anestezie......daca nu.i convine cat i.ai dat....asa ceva nu se poate....
Nu o recoman. Cat chin am mancat
eu pe masa aceea nici dusmanilor mei nu le doresc.....nu i.aa fi dat nici o stea dar nu puteam transmite mesajul...mai bine mergeam la particular, acolo macar nu simtiam durerea....

Un medic extraordinar
De Madalina pe 02 Februarie 2014

Un medic exceptional, un om de incredere cu mult bun simt. Eu am nascut cu dansa in 2011 si as recomanda-o cu mare incredere pentru ca a fost pentru mine mai mult decat un medic. Daca ar fi sa mai nasc inca o data as alege-o cu cea mai mare placere tot pe dansa.

Dr. Ilea Niculina
De Adriana pe 26 Octombrie 2011

Un dr exceptional si de incredere o recomand. Am nascut cu dansa acum un an si jumatate, isi da interesul de absolut tot.

O recomand
De Crina pe 26 Octombrie 2011

Si eu am nascut cu dansa acum un an. Intr-adevar o persoana deosebita. Om adevarat. Isi da tot interesul si e foarte bine pregatita profesional. O recomand cu incredere.

Dr. Ilea Niculina
De Anonim pe 28 Iunie 2011

Indiferenta si superficiala nu vi s-a parut deloc? Tare ma indoiesc! Nu o recomand!

Dr. Ilea Niculina
De Crina pe 26 Mai 2011

Om deosebit si excelent pregatita profesional. Am nascut acum doi ani cu dansa. O recomand calduros.

Contact Dr. Ilea Niculina

Adresa

Crisan, 9-11, Olt, Slatina

Telefon 0249.431703 / 0249.431764 / 0249.436139
Site www.spjslatina.ro
Email spjslatina1@rdslink.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.