• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Huluban Teodor
30 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Huluban Teodor

Dr. Huluban Teodor medic primar obstetrica - ginecologi

Dr. Huluban Teodor medic primar obstetrica - ginecologi

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

C.M.I. Dr. Huluban Teodor

Luni - vineri 11:00-14:00

0740 31 58 21

Opinii utilizatori

Multumiri
De Scarlat pe 24 Martie 2015

Recomand cu caldura foarte bun profesionist. Sa fie sanatos sa ajute si alte mamici.

Multumiri
De Elena pentiuc pe 04 Iulie 2012

Multumesc pentru tot ce a facut pentru mine, si-l recomand si altor mamici.

Dr. Huluban Teodor
De Stanciuc Daniela pe 10 Aprilie 2012

Un doctor profesionist din toate punctele de vedere. Daca nu era el fetita mea nu ma era in viata. Tot respectul fata de acest om. Ii doresc multa sanatate sa poata avea grija si de alte mamici.

Dr. Huluban Teodor
De ANA MARIA pe 08 Iunie 2011

Pe langa faptul ca este un doctor de nota 11 este un om deosebit, am avut noroc ca am ajuns pe mana dumnealui. Nu o sa ii pot multumi indeajuns pentru ca m-a salvat. Toata stima!

Dr. Huluban
De Oana pe 29 Mai 2011

Il recomand cu toata increderea, si ca om, si ca medic deosebit!

Dr. Huluban Teodor
De Botgros marlena pe 29 Mai 2011

Sa aibe sanatate sa poata sa ajute, si alte mamici sa aduca pe lume copilasi sanatosi. Om deosebit.

Dr. Huluban Teodor
De Anica pe 28 Martie 2011

Profesionist cu experienta, am spus tot.

Dr. Huluban Teodor
De Elvira popovici pe 28 Martie 2011

Cand vorbesti cu el iti da incredere si putere sa lupti daca ai probleme. Are maini de aur, putin spus. Cand te atinge, uiti de durere.

Dr. Huluban Teodor
De Sanziana anghel pe 28 Martie 2011

Deosebit, nu este pentru aceste vremuri, isi viziteaza pacientele si duminica calm, bun. Sa fie sanatos, sa ajute si alte suflete.

Dr. Huluban Teodor
De Pop alina pe 28 Martie 2011

Om de mare inteligenta si omenie, toate la superlativ, un profesionist adevarat, modestia il caracterizeaza. Nu este materialist ca toti ceilalti care se dau mari profesionisti. A pierdut mult din cauza modestiei. A rezolvat cazuri foarte dificile de care au scris si ziarele.

Contact Dr. Huluban Teodor

Adresa

Zorilor, 1, Suceava, Suceava

Telefon 0740 31 58 21
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.