• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Honorius Nanu
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Honorius Nanu

Dr. Honorius Nanu, medic primar Obstetrica - Ginecologie, Clinica Particulara de Obstetrica Ginecologie Hipocrate (Dr. Honorius Nanu).

Dr. Honorius Nanu, medic primar Obstetrica - Ginecologie, Clinica Particulara de Obstetrica Ginecologie Hipocrate (Dr. Honorius Nanu).

Obstetrica - Ginecologie

Obstetrica - Ginecologie

Clinica Particulara de Obstetrica Ginecologie Hipocrate

Opinii utilizatori

Eu am parte doar de amintiri placute
De Natasha pe 26 Martie 2015

Regret ca sunt cazuri in care unele femei si unii copii raman cu traume, nimeni nu merita o astfel de soarta, dar raman de multe ori la parerea ca situatii similare sunt si la alte clinici - fie private, fie de stat.
Uneori cred ca exista riscuri care nu sunt vizibile sau explodeaza chiar dupa nastere.....Exemplele perfecte sunt studiile facute de canadieni timp de 20 de ani pe copiii a caror mame au fost fumatoare in timpul sarcinei si la peste 70% dintre copiii li se declanseaza diverse probleme de sanatate la pubertate, iar altora li se declaseaza problemele de sanatate la nastere, dupa nastere sau in primii ani de viata.

Nu tin partea nimanui, dar eu am nascut in acest spital in 2001 si in 2004 - fara nici o problema si fara nici o nemultumire vis-a-vis de serviciile Domnului Doctor Nanu alaturi de echipa sa. Ii multumesc lui Dumnezeu si Domnului Doctor, moaselor deosebite cu care lucra si asistentelor grijulii ca am 2 copii sanatosi.

Nu vreau sa fiu rea, dar OMUL la orice problema care il afecteaza - da vina pe cei din jur. Cu siguranta ca sunt cazuri in care chiar e vina personalului medical, dar oare calculam tot ce facem noi in timpul sarcinei ca mame ? Oare punem cap la cap cate din cele facute de noi pot afecta copiii nostri? Sau stim noi oare toate problemele genetice care pot afecta in mod direct copii nostri?

E greu sa ai parte de probleme si lacrimi amare, dar si corectitudinea fata de situatie conteaza enorm.

Poate timp de 9 luni ar trebui as ne dam seama daca serviciile spitalului ne sunt pe plac sau nu. Si nimeni nu ne impiedica sa alegem si altceva.
Eu va doresc doar zile senine si pline de zambet alaturi de copii si sa nu uitam ca 50% din responsabilitati ne apartin noua (un trai sanatos, o alimentatie sanatoasa si grija la factorii externi care isi aduc aportul in mod negativ).

Dr. Honorius Nanu
De Smmi pe 09 Aprilie 2014

Daca toate ar fi bune si frumoase probabil dl dr Nanu si echipa lui ar fi doar laudati, dar cum in viata apar si probleme neprevazute sa stiti ca ei nu sunt oamenii pe care sa va bazati, in mana carora sa va incredintati viata voastra si a bebelusilor vostri.

Desi poate comfortul este mai mare la privat, riscul in cazul unor probleme este si el mai mare. Sectie de terapie intensiva nu este si nici neonatolog ( vine doar cand poate ca lucreaza si in alta parte). Si atunci ne intrebam din pacate prea tarziu, pentru un nou nascut nu este oare important sa fie neonatologul acolo cand vine pe lume? Asistenta mi-a dat oare nota 10 la copil. Era de competenta ei acest lucru?

Probabil ca parerea mea vis-a-vis de acest spital si colectiv medical este contrazisa de alte persoane care au nascut acolo fara probleme, eu fiind la a 3-a nastere, avand 2 copii sanatosi, nascuti natural si fara probleme au crezut ca totul va fi perfect si m-au tratat cu superficialitate, probabil de aceea nici nu a fost prezent nici neonatologul.

Mai exact a venit dupa 30 ore de la nastere si m-a intrebat pe mine ca bebele a plans la nastere, a fost ok??? Apoi mi l-a ascultat la inima si a zis ca are un suflu sistolic pe care il au 80 % din copii la nastere si ca pana la o luna ii va disparea si mi-a dat nr de telefon sa o sun cand are copilul o luna sa mergem la control.

La externare l-a ascultat din nou si a zis zambitoare ca nici nu se mai aude ca si la inceput. Cand avea copilul 9 zile ne-am intors la spital pentru un vaccin si am rugat-o iar sa-l controleze pentru ca mi se parea ca doarme prea mult si mananca prea putin dar a zis ca e somnoros din cauza icterului si ca arata bine, deci probabil mananca suficient, dar nu-mi dau eu seama fiindca manca de la san.

Dupa 5 zile copilul manca tot mai putin, plangea cand inghitea si se auzea ca o horcaiala cand respira, iar noi crezand ca s-a racit cumva ne-am dus de urgenta la spital, de unde au chemat o ambulanta cu oxigen si ne-au transferat la UPU Cluj.

Noi am fost informati dupa aproximativ o ora de medici ca sufera de o malformatie la inima si din aceasta cauza sangele n-a mai ajuns la organele interne si s-au blocat toate si rinichii si plamanii, ficatul. Am fost transferati la Institutul inimii unde a fost operat.

Prima operatie la inima a reusit si urma sa se intervina pentru o a 2-a interventie pe la varsta de 5-6 luni, insa din cauza starii generale proaste in care era la intrarea in operatie(apa la plamani, in stomac, rinichi) sansele lui de recuperare au fost minime.

La cateva zile de la operatie au fost nevoiti sa-i scoata si splina. Am stat la terapie intensiva 2 saptamani in care nu am incetat nicio clipa sa speram ca se va face bine. Insa, in ziua cand avea o luna si o zi a pierdut lupta cu boala.

Acum, regretam din suflet decizia de a merge la acest spital, cu un neonatolog si ginecolog superficiali, care credeau ca daca mai avem 2 copii sanatosi nu este necesar sa faca toate verificarile necesare sa vada daca micutul nostru este sanatos.

Daca dna neonatolog Rodica Mitea ar fi auzit la stetoscop acel "murmur specific" bolii puiului nostru despre care scrie peste tot si despre care toti medicii ne-au spus ca trebuia sa-l fi auzit, puiul nostru ar fi putut fi operat dupa nastere si nu ar fi ajuns in starea in care a fost cand a intrat in operatie.

Ironia este ca dansa s-a prezentat la UPU si a discutat cu medicii de acolo si pe urma mi-a zis mie: "ce sa-i faci daca l-ai nascut cu defect?". Stimata dna dr daca eu l-am nascut cu defect si dvs trebuia sa va ocupati de el dupa nastere de ce acest defect nu apare scris in fisa de externare, de ce dvs nu l-ati depistat? De ce?

Aproape toate asistentele si medicii pe care-i cunoastem si cu care am intrat in contact m-au intrebat unde am nascut si cu cine, pentru ca toti s-au mirat ca asa defect mare la inima nu a fost vazut la ecografe si nici auzit la stetoscop.

Si am si pentru dl dr. Nanu o intrebare. Oare nu aveti obligatia ca medic ginecolog sa verificati si lauza? Nici nu v-ati uitat catre mine cat am fost acolo sa vedeti ca epiziotomia mea arata de parca cineva a incheiat la o bluza nasturii si pe unul l-a omis. Am o bucatica de piele ramasa in afara ca o minge. Asa ar trebui sa arate?

Singura persoana care merita toata aprecierea este moasa Gabi, o femeie care isi face treaba in cel mai bun mod posibil, toata stima pentru ea, pacat ca lucreaza cu asa doctori.

Nota 10 pentru clinica dr. Nanu
De Raluca pe 26 Februarie 2014

Am nascut in februarie 2014 la clinica Hipocrate (dr. Nanu, cum e numita aici) din Cluj si am dorit neaparat sa scriu impresia mea aici - totul a fost perfect. Ma asteptam sa fiu tratata bine, fiind o clinica privata, dar m-am simtit de-a dreptul ca in familie. Eu am fost monitorizata de doamna doctor Mihaela Hasa si am nascut prin cezariana impreuna cu dumneaei si domnul doctor Nanu. Cezariana nu a fost la cerere, ci a fost necesara. Toata lumea a fost deosebit de draguta si profesionista inca din prima clipa.

Operatia s-a vindecat complet in cateva zile, a doua zi deja umblam prin salon, iar cand am iesit din spital abia se mai vedea o linie. Doamna doctor Hasa este o adevarata profesionista si o persoana foarte simpatica (chiar si asta conteaza mult pentru mine).

Apoi asistentele au fost extrem de dragute: parca nici nu trebuia sa le rogi si iti ghiceau ele nevoile, mereu la dispozitia pacientelor, mereu cu zambetul pe buze si extrem de calme cu micutii si cu pacientele. Ce mai, o placere. A fost o experienta de nota 10 si as dori sa recomand aceasta clinica oricui isi doreste sa fie respectata si tratata ca o clienta (aproape ca o prietena), si nu ca pe cineva careia i se face un favor de cate ori primeste un serviciu de la personalul spitalului.

Spun sincer ca simplul fapt ca nu a trebuit sa ma gandesc pe cine si cand sa spaguiesc a fost un mare mare lux pentru mine, pentru ca nu imi place s-o fac si nu ma pricep la asta. A, si inca ceva, mama a stat foarte mult cu mine, iar sotul meu a putut veni oricand a vrut si a vazut fetita imediat dupa nastere. 100% suport pentru alaptatul natural, eu mi-am dorit foarte mult sa reusesc si stiam ca nu e intotdeauna cel mai simplu lucru, insa m-au ajutat, imi puneau fetita la san cand nu reuseam, mi-au recomandat inclusiv ce marca de sfarcuri de silicon sa imi iau.

Dr. Honorius Nanu
De Varga silvia pe 22 Noiembrie 2013

Am fost operata anul acesta de domnul doctor Honorius Nanu de fibron uterin si chist ovarian si sunt din Baia Mare si aici doctori ginecologi mi-au spus ca trebuie scos totul afara, dar Dumnezeu m-a trimis la acest medic si sunt foarte fericita ca sunt bine. Nu mi-au scos nimic afara si pot avea un copil deoarece de 22 de ani nu puteam sa am copil. Multumesc din suflet acestui doctor minunat.

Dr. Honorius Nanu
De Mihaela pe 17 Mai 2013

Doamne fereste alte mamici, sa treaca prin ce trec si prin ce au trecut cele 2 mamici de mai sus. Eu am nascut 2 copii la acest medic, pana si sotul meu a fost adus pe lume de acest medic. Daca il fac pe al-3 lea, tot la dansul voi merge.

Am nascut ca acasa
De Sandra pe 17 Mai 2012

Am ales aceasta clinica deoarece nu am fost multumita cu ceea ce primam la consultatiile la medicii care aveau nasteri in spitalele de stat. Am fost primita de la bun inceput cu rabdare, mi s-au oferit explicatii, mi s-a dat timp, mi s-au facut analize. La prima nastere am fost chemata mai des in luna a 8-a pentru ca am facut multe edeme, si mi-a crescut tensiunea. S-a intervenit cu cezariana cand s-a constatat starea de preeclamsie, cu mult profesionalism. A doua nastere am dorit sa fie naturala, dr. Nanu a acceptat, desi m-a avertizat ca fatul are capul foarte mare si nu crede ca va reusi sa iasa singurel. A avut dreptate, s-a confirmat tot ce a spus el in travaliu, care s-a incheiat cu cezariana. Multumesc tuturor celor din Clinica Honorius!

Trombofilie o problema ignorata de medici! Din pacate
De Pop pe 06 Iulie 2011

Nu am fost multumita de acest medic si regret enorm ca nu l-am trimis in judecata pentru malpraxis. In conditiile unei gravide cu preeclampsie ar fi trebuit sa stie ca acest lucru poate duce atat la moartea mamei cat si a fatului. Din fericire eu sunt bine, dar copilul a murit cu o zi innainte de cezariana (era in preajma sarbatorilor de Paste din 2008, iar eu stateam in clinica pentru a se decide daca imi face cezariana atunci sau o va amana. Normal ca fiind asteptat de musafiri, eu am trecut automat pe locul doi fiind amanata, asta m-a costat moartea copilului). Cum se simte o mama caruia i se spune: "stii, am observat eu o sistola!" Pai bine dl doctor daca mai puteti fi numit asa asta poate insemna o suferinta fetala si mai exista un indiciu daca a-ti fi facut morfologia fetala a-ti fi observat ca tractul gastro-intestinal era liber prim semn de suferinta fetala ceea ce inseamna ca meconiul primul scaun al bebelusului era in lichidul amniotic. Toate astea le stiu ca urmare a consultarii a mai multor medici ginecologi pe baza rez. anatomo-patologic. Sa va fie rusine! Din pacate mai astept si azi ca D-zeu sa-mi daruiasca un alt copilas si nu doresc altor mamici sa treaca prin ce am trecut eu niciodata.

Dr. Honorius Nanu
De Madalina pe 21 Aprilie 2010

Desi baietelul meu are deja 4 ani, traieste, dar nu cu ajutorul acestui medic! Am facut eclamsie, dar acest diagnostic mi-a fost dat de medici din Tg-Mures, deoarece acest Nanu nu a vazut simptomele pre-eclamsiei, desi mergeam la dansul regulat. Din cauza dansului am nascut mult mai repede, iar problemele pe care le am de atunci sunt multe. Am un baietel cu handicap grav, retard in dezvoltare si limbaj.

Contact Dr. Honorius Nanu

Adresa

Decebal, 55, Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.