• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Holicov Monica
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Holicov Monica

Dr. Holicov Monica - medic obstetrica ginecologie.

Dr. Holicov Monica - medic obstetrica ginecologie.

obstetrica - ginecologie

Cabint medical individual Dr. Holicov Monica

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.233.112

Opinii utilizatori

Un doctor extraordinar
De Ionut pe 18 Octombrie 2014

D-na dr. Monica Holicov este un doctor profesionist, dar inainte de toate este om. Sotia mea a nascut acum 6 luni cu ea prin cezariana si totul a decurs foarte bine. Am venit lunar din Focsani la Iasi pentru control si nu regret. Am sa ocolesc cat pot medicii din Focsani, in special pe fam. Grigoriu.

Un om si medic extraordinar
De Popovici mihaela pe 25 Ianuarie 2014

Este un om si un medic extraordinar. Am nascut un baitetel si o fetita cu dumneaei si ma bucur ca am ales-o sa imi fie aproape in cele mai importante zile din viata mea. Va multumesc ca ati venit de acasa sa ma ajutati sa nasc si ca mi-ati fost alaturi, sa ramaneti mereu la fel.

Dr. Holicov Monica
De Decuseara pe 05 Iulie 2012

Am nascut cu doamna dr. Holicov si am fost foarte multumita de dansa si sunt in continuare pentruca trebuie sa nasc iarasi cu dansa. Si o sa nasc prin cezariana pentru ca mai am doua cezariene si o sa o fac pe a treia. Si pentru asta ai multumesc foarte mult si sa ii dea Dumnezeu multa sanatate.

Un mare dr, un mare om dr. Holicov
De Sintimbrean Cristina pe 22 Iulie 2011

Cu dna dr. Holicov am nascut prin cezariana in 2007 si 2010. Nu am cuvinte sa ii multumesc pentru cate a facut pentru mine pe durata ambelor spitalizari, pentru cat de mult am simtit-o alaturi de mine. Nu am sa uit niciodata cum a venit special sambata la 7:30 de acasa sa imi schimbe pansamentul si multe alte gesturi pentru care am sa ii fiu recunoscatoare toata viata.

O adevarata profesionista
De Grigoras irina pe 11 Iulie 2011

Am nascut cu doamna doctor Holicov in 2004. Cu toate ca nu era de garda a venit la spital si a stat cu mine toata noaptea. Am nascut la 5 dimineata iar dumneaei a ramas la spital,nu a mai plecat acasa. E o adevarata profesionista. E comunicativa, eficienta, am mare incredere in dumneaei. Tot ce mi-a recomandat pe perioada sarcinii a fost ok. Ii raman recunoscatoare doamnei doctor tota viata. Mai rar intalnim doctori ca doamna Holicov care da dovada de multa pasiune pentru meserias pe care o are.

Dr Monica Holicov
De Gina pe 04 Aprilie 2011

Sunt in ultimele sapt de sarcina si sunt foarte multumita de relatia mea cu Dna Dr. Ea m-a supravegheat si nu am ce sa-i reprosez. Este o fire foarte deschisa si apropiata de paciente. O recomand cu incredere pentru profesionalismul ei.

Dr. Holicov Monica
De Sweetdenysa pe 30 August 2010

O adevarata profesionista!

Dr. Holicov Monica
De Gaby pe 14 August 2010

Are cineva o adresa de e-mail a doamnei doctor? Am venit din strainatate in Romania si profesionalismul doamnei doctor este indiscutabil. Omenia, deasemenea. As dori sa tin legatura cu doamna dr. si de aici de unde sunt. Poate ma ajuta cineva. Multumesc.

Multumesc
De Ana maria pe 21 Noiembrie 2009

Acum 2 luni am nascut cu doamna dr Holicoc si sunt tare multumita. E o adevarata profesionista. Va multumesc doamna. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere.

Contact Dr. Holicov Monica

Adresa

Bd. Vladimirescu Tudor, 48A, Iasi, Iasi

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.