• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Heim Manuela
35 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Heim Manuela

Dr. Heim Manuela, medic specialist obstetrica - ginecologie, medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Heim Manuela.

Servicii:

Consultatii obstetrica si ginecologie;
Monitorizarea sarcinii prin ecografie 2D, 3D/4D si Doppler;
Morfologie fetala avansata;
Program personalizat de monitorizare...

Dr. Heim Manuela, medic specialist obstetrica - ginecologie, medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Heim Manuela.

Servicii:

Consultatii obstetrica si ginecologie;
Monitorizarea sarcinii prin ecografie 2D, 3D/4D si Doppler;
Morfologie fetala avansata;
Program personalizat de monitorizare a sarcinii;

obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie.

Cabinet Medical Individual Dr. Heim Manuela

Opinii utilizatori

Multumiri
De Nagy anca pe 11 Noiembrie 2013

Buna! Vreau in primul rand sa-i multumesc din suflet acestui medic pentru ca, datorita ei am acum 2 copii sanatosi si frumosi si nu cred ca a-si fi reusit fara ea, cu multa rabdare si intelegere, dar si cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa fiu o mama implinita a unui baietel si a unei fetite, doua minuni!(nu este om sa nu greseasca, cine munceste si greseste sa ridice mana cine nu a facut-o, din partea mea este de nota 10). Multumim!

Dr. Heim Manuela
De AdeliaMaria pe 31 Martie 2013

Aceleasi intrebari le am si eu, tu ai aflat raspunsurile intre timp?

moni
De Moisa monica pe 13 Februarie 2013

e o doctorita foarte buna si mie nu mi se pare ca e prea scumpa eu am avut probleme cu sarcina si m-a ajutat foarte mult . si nu cred ca e dupa bani sunt alti doctori care sunt dupa bani dar nici nu te ajuta cu nimic

Dr. Heim Manuela
De Gabriela pe 28 Octombrie 2012

Este cel mai bun medic dintre toti. Eu pe aceasta cale, vreau sa-i multumesc din suflet si din toata inima mea, pentru tot ceea ce a facut pentru mine si baietii mei. Multumesc!

Informatii
De CosminaB pe 29 August 2012

Buna. Cine stie, daca doamna doctor asista la nastere in spital, sau in momentul in care trebuie sa nasti, nasti cu medicul de garda ca ea nu vine? Este adevarat ca ea face doar cezariene? Ce tarife are doamna doctor?

Multumiri doamnei doctor Heim
De Giorgia pe 27 Aprilie 2012

Multumesc si pe aceasta cale doamnei doctor Heim care ne-a salvat sora si a reusit sa nasca in timp util fara alte probleme. Sora a vizitat si alti medici din SM care din pacate nu au inteles nimic din situatia ei, noroc ca doamna doctor cu ajutorul aparaturii a reusit sa descopere la timp problema si asa avem si o nepotica.

Opinie buna
De Nagy anca pe 01 Iulie 2011

Sincer pana in prezent eu sunt foarte multumita de dr. Heim cu ajutorul ei acum asteptam primul nostru bebe si asta datorita ei, tratamentelor pe care ni le-a dat, perseverentei si nu in ultimu rand numai cu ajutorul lui Dumnezeu.

Dr. Heim Manuela
De Nati pe 08 Iunie 2011

Buna, m-ar interesa daca face histogrefie. Trompele sunt infundate si mi-ar interesa daca face aceasta investigatie.

Dr. Heim Manuela
De Vera pe 14 Aprilie 2011

Pt. mine a fost foarte ok.

Dr. Heim Manuela
De Simi pe 11 Aprilie 2011

Da, este un medic foarte bun, din pacate e cam scumpa si ii cam plac banii.

Contact Dr. Heim Manuela

Adresa

Parangului, 5, Satu Mare, Satu Mare

Site www.cabinet-heim.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.