• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Harbuz Lorena
12 opinii
Medic:
de familie
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Harbuz Lorena

Dr. Harbuz Lorena, medic de familie Spitalul clinic de urgenta Sf. Ioan.

Dr. Harbuz Lorena, medic de familie Spitalul clinic de urgenta Sf. Ioan.

medicina de familie, cardiologie
medicina generala

medicina de familie

Spitalul clinic de urgenta Sf. Ioan

Opinii utilizatori

Dezamagire
De Matei Petre pe 06 Noiembrie 2015

Voi relata foarte scurt experienta avuta cu acest....(habar nu am cum s-o numesc)....numai doctor nu.
Pe data de 5 ajunge mama la Sf Ion de urgenta. Apoi la 2 zile i se pune un stimulator cardiac. Din cauza paznicilor milogi, pusi la usi sa pazeasca bolnavii, nu poti intra sau discuta cu personalul medical...ci doar sa astepti indurare...ori sa cheme paznicul pe cineva. De la prima discutie Dr. HARBUZ nu mi-a inspirat deloc incredere, dupa cum mi-a vorbit si lipsa detaliilor, doar fugitive...dar fiind asigurat sa ea si-a facut treaba bine. Si apoi tot insista sa vine vreun membru al familiei...banuiesc si cu ceva bani, sa mai discute. La 2 saptamani revin cu mama, acuzand aceleasi simptome ca inainte. Rezulta ca sonda stimulatorului s-a deplasat...ceva foarte rar, si pt care trebuiesc niste conditii mai speciale. Dar...Dr Harbuz, a inceput sa strige pe holuri ca e vina pacientei, ca si-a scos sonda, si ca nu a respectat indicatiile date. Asigur pe toata lumea ca nici vorba, mama a stat in repaos, fara nici cea mai mica activitate fizica. Ce a urmat...un cosmar... o noua interventie de repozitionare a sondei...facuta fara anestezic, niste vorbe urate, numai reprosuri, ca ea si-a facut datoria si ca e vina mamei mele. La fel strigate pe holuri...ca pe camp...Noi, rudele am ramas cu gura cascata..nu stiam incotro s-o mai luam, cu cine sa vorbim, mai ales ca a fost liata a doua oara in sala aceea speciala...doar pt a verifica daca e tot in regula...spre disperarea noastra care nu intelegeam nimic, si nu vorbea nimeni cu noi.
Dupa interventie Dr Harbuz...tipa sa o lasam in pace ca e nervoasa, ca ea si-a facut treaba bine de prima data, si ca e vina mamei.
A doua zi..aceiasi poveste...sa vine cineva din familie sa discute. Am mers...stat 3 ore langa usa..nu am reusit nici sa intru, nici sa discut cu nimeni. Intr-un final..am intrat la mama in salon 3min..si mi-a relatat discutia de dimineata din timpul vizitei: Dr Harbuz, i-a spus ca daca mai sunt probleme, sau se mai intampla ceva, sa nu mai revina la ea, dar...sa vina din familie....sa discute(dea spaga) ca ea si-a facut treaba. Adoua zi...externarea...Dr harbuz nu era in spital...nu am avut cu cine sa discut...era doar o rezidenta. Mama acuza stari de ameteala, era speriata...rezidenta a zis ca e din cauza Euthirox ca ar fi doza prea mare...o banuiala....

Intre timp, am mers la un cardiolog la Regina Maria si ne-am linistit.
concluziile...le trage-ti singuri

Multumiri Doamnei Doctor Harbuz Lorena
De Iancu elena-sofia pe 11 Iulie 2014

Daca nu as fi ajuns la Spitalul Sf.Ioan cu ajutorul politiei (am lesinat pe strada) si al Smurd-ului, daca nu as fi ajuns la D-na Doctor Harbuz Lorena, daca alaturi de dumneai, intregul colectiv nu m-ar fi ajutat, acum as fi fost pe alt drum, nu al vietii. Drumul spre viata, dumnealor mi l-au redat.

Pentru aceasta, cuvintele sunt prea putine si parca fara continut pentru a le multumi din tot sufletul meu ca m-au ajutat sa traiesc, iar de ajutorul doamnei doctor Harbuz Lorena voi avea nevoie in continuare.

Sunteti in primul rand om cu suflet iar meseria dumneavoastra va inobileaza!

Va multumesc, Doamna Doctor!

Sofia Iancu

Harbuz Lorena
De Robert pe 06 Noiembrie 2010

Mentionez ca doamna dr. Harbuz nu e nici pe departe asa cum s-a inscenat in aceste comentarii mizerabile la adresa dumneaei, ca o respect foarte mult si ca ii multumesc pt. ca exista si ca poate oferi ajutorul medical de care multi dintre noi avem nevoie cel putin o data in viata si ca sunt multumit ca pot apela cu incredere ori de cate ori am nevoie. Cu respect, Robert Popescu.

Dr. Harbuz Lorena
De Maria pe 31 Octombrie 2010

Eu nu o recomand pe doamna dr. cardiolog Harbuz Lorena!

Dr. Harbuz Lorena
De Andreea balaban pe 27 Octombrie 2010

Imi pare rau daca esti profesor universitar si te ocupi cu asa ceva - sa postezi pe net asemenea detalii. Ma indoiesc ca un profesor universitar are timp de asa ceva. Eu nu pot spune acelasi lucru despre aceast "doctor"- dna profesor universitar. O cunosc bine si stiu cat e de capabila.

Dr. Harbuz Lorena
De Maria pe 14 Septembrie 2010

Sunt profesor universitar si am mers cu mama mea la spitalul Sf. Ioan. Spre nenorocul mamei mele am dat peste doctora Harbuz. O catastrofa. Nu i-am spus cine sunt si nici ce functie am. Daca cineva o cunoaste pe aceasta doctora, va rog sa-i transmite-ti urmatoarele: haina nu o face pe om, ci omul pe haina.

dr.harbuz lorena
De Oana pe 20 August 2010

15 martie 2009 Pedeapsa pentru uciderea disidentului Gheorghe Ursu, "ispasita" in liberate. Tehnica lui Tudor Stanica de a scapa de inchisoare este simpla: se interneaza de cateva ori pe an la psihiatrie si intr-o sectie de oncologie. Potrivit actelor depuse la dosar, fostul militian s-a internat 5 zile, in iulie 2007, la Spitalul Fundeni apoi la Spitalul de urgenta "Sf. Ioan". Biletul de iesire din spital semnat de dr. Lorena Harbuz arata ca Stanica sufera de neoplasm vezical operat endoscopic, a fost tratat citostatic, ca are metastaze hepatice si posibil pulmonare, chist renal, sudera de tulburare nevrotica depresiva, este subponderal, stare generala alterata si tegumente palide.

Dr. Harbuz Lorena
De Oana pe 20 August 2010

Evolutia doctorei!
1 iunie 2006
Conform biletului de iesire din spital, lui Nicolae Cristea i s-a pus urmatorul diagnostic: "Encefalopatie hipertensiva remisa terapeutic; hipertensiune arteriala grd II OMS clasa de risc B in tratament". Fostul director al Loteriei a fost tratat la Spitalul "Sfintul Ioan" de catre dr. Lorena Harbuz, care a trecut cuvantul "ameliorat" in dreptul rubricii "stare la externare". Dr. Harbuz a recomandat pacientului Cristea sa stea in repaus la pat una-trei ore pe zi si sa evite efortul fizic sustinut.

La iesirea din spital, Cristea a primit si concediu medical pana pe 15 iunie. Hartia i-a fost semnata si parafata si de dr. Dan Georgescu, seful Sectiei de cardiologie de la "Sfintul Ioan", spital sponsorizat de Loterie cu 1,7 miliarde de lei.
Precizare: Dr. Dan Georgescu este cel care a ridicat-o profesional, dar in prezent a iesit la pensie dr. Georgescu.

Dr. Harbuz Lorena
De Emil Oancea pe 11 August 2010

Oh ce dezamagire in lumea medicala. Am ajuns la acest asa zis medic, dar vai cata incompetenta. Sunt bolnav de 2 ani cu inima si nu stie absolut nimic despre meseria aceasta. Da aceeasi reteta la toata lumea.

Dr. Harbuz Lorena
De Gabriela pe 09 August 2010

Si eu am fost la doctora mai sus mentionata si nu as putea spune ca se numeste om, dar mai ales doctor, nicidecum. Era intr-o agitatie continua, nu mi-a dat importanta ca pacient, fiind bolnav cu inima si m-a expediat rapid. Oare aceasta doctora are legatura cu scandalul de acum cativa ani cu loteria?

Contact Dr. Harbuz Lorena

Adresa

Vitan Barzesti, 13, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.