• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Halmagean Petru
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Halmagean Petru

Dr. Halmagean Petru, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean Cluj-Napoca.

Dr. Halmagean Petru, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean Cluj-Napoca.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Judetean Cluj-Napoca

Opinii utilizatori

Multumesc !
De Iulia pe 24 Martie 2018

Buna,
Sunt pacienta domnului doctor Halmagean Petru si tot ce am de zis despre el e la superlativ! Un OM si un profesionist fara care n as fi putut sa scriu azi .Ii multumesc din suflet si ii doresc numai sanatate sa poata ajuta alte femei ca si mine.

Nu recomand
De Ana pe 12 Noiembrie 2017

Am renuntat sa ma mai duc la el dupa ce am fost taxată inutil de mai multe ori pe un diagnostic fals. Plus comportament nepotrivit

Halmagean
De Boricean Eniko pe 23 Septembrie 2015

Eu sper domnule Doctor ca nu ati uitat cum ati ucis~o pe ora mea in mai 2013,si ati lasat 2 orfani! Insa inainte de justitia divina,ma voi ingrijii sa raspundeti pt, ce ati facut, ca sa nu mai bagati in pamant femei care merg cu atata incredere la dvs.

Dr.Halmagean Petru
De Onaca Aurelia pe 01 Iulie 2014

Este un medic de exceptie si un bun profesionist. Cu ajutorul Dn-lui dr. am nascut un baietel de nota 10. Ii multumesc in suflet si ii doresc multa, multa sanatate!

Recomand
De Margareta pe 19 Iulie 2013

Am nascut un baietel sanatos cu ajutorul domnului doctor. A venit la nastere duminica noaptea, m-a vizitat in fiecare zi dupa nastere. Il recomand cu caldura tuturor.

Dr. Halmagean Petru
De Andreea pe 05 Decembrie 2012

Si eu merg tot la dr. Halmagean, dar as vrea sa va intreb de pret. Cam cat e o nastere, la dansul.

Halmagean Petru si Ciprian
De Eva pe 22 Martie 2012

Este un medic de milioane si dansul si fiul lui Ciprian, care te ajuta fara sa astepte spaga ca si mii de medici. Cu ajutorul lor am nascut o fetita sanatoasa. Jos palaria, cei mai buni medici!

Un medic de milioane Dr. Halmagean Petru
De TATAR LAVINIA pe 07 Septembrie 2011

Nu pot decat sa-i multumesc toata viata mea pentru ce a facut pentru mine. M-a ajutat cand o multime de medici din Arad nu mi-au dat sanse sa am copii. Acest medic de milioane Dr. Halmagean Petru mi-a adus cea mai mare bucurie in casa si binenteles in suflet adica: 2 fetite sanatoase cea mare care acum a implinit 6 anisori si cea mica care are 1 anisor. Dumnezeu sa-i dea sanatate sa mai poata face mamici fericite asa cum ma facut pe mine care mu mai aveam nici o speranta. Va multumesc din suflet, domnule doctor!

Dr. Halmagean Petru
De BERDEA IOANA pe 07 Iunie 2011

Si s-a descoperit ca am un chis pe labia stanga la 19 ani. Am facut tratamente in Oradea dar nici un rezultat. Nu stia sa-mi puna diagnostic, aici in Oradea. Am mers la Cluj la domnul Halmagean si am luat tratament dupa care m-a operat, iar dupa 4 ani sunt bine. Ii multumesc din suflet.

Dr. Halmagean Petru
De Nadhazi mihaela pe 29 Martie 2011

Eu am o parere foarte buna despre domnul dr. si am avut doua nasteri cu dansul si totul e ok. Acuma daca sa intamplat la una ceva nu anseamna ca nu e bun, toti sunt la fel toti mai gresesc, dar din partea mea tot respectu si ai doresc viata lunga!

Contact Dr. Halmagean Petru

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.