• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Haiduc Catalin
36 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Haiduc Catalin

Dr. Haiduc Catalin medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Haiduc Catalin medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Dr. Haiduc Catalin
De Georgescu pe 24 Ianuarie 2013

Intradevar este un bun profesionist, dar trebuie sa inteleaga, si dansul ca orice sitiuatie financiara ai avea, este foarte greu in ziua de azi, sa mergi doar la clinica privata. Acum sa incerc eu sa ii spun ca am credite, ca am alt copil acasa, ca am familie cu neajunsuri, nu cred ca are timp sa ma asculte. Si nu mi se pare normal sa lucrezi la stat si sa chemi pacientul la privat, unde o consultatie costa 270 RON? Ce salariu trebuie sa ai, pentru astfel de costuri, cand te asteapta si alte cheltuieli?

Dr. Haiduc Catalin
De Anca pe 29 Noiembrie 2012

Am nascut cu dumnealui in 2011 si a fost totul ok. Eu sunt din Pitesti si dl. doctor mi-a supravegheat sarcina din luna a VI-a. Nici vorba sa ma cheme mereu la cabinet. Decat o singura data am fost acolo, in rest consultatiile s-au desfasurat la spitalul Filantropia. In niciun caz nu este cu ochii dupa bani, s-a purtat cu mine foarte bine si fara bani. Cand am facut ecograf la spital mi-a spus sa vin cu adeverinta ca sa nu mai platesc. Dupa ce am nascut a venit la mine in fiecare zi sa vada cum ma simt. Cu siguranta as naste si a 2-a oara tot cu el. Nu se compara cu medicii din Pitesti.

Dr Haiduc Catalin
De Chirea pe 15 Noiembrie 2012

Desi sunt deocamdata in saptamana 17 de sarcina, am avut deja destul de multe intalniri cu dl dr. atat la spital cat si la cabinet. Este adevarat ca este extraordinar de calm si foarte sigur pe ceea ce face, aspect foarte important pentru o femeie insarcinata (mai ales pentru prima data). Cat despre interesul pentru bani, mie mi-a demonstrat in mai multe randuri ca nu exista.

Dr. Haiduc Catalin
De Dely12 pe 13 Septembrie 2012

Si eu am nascut cu dr. Haiduc anul acesta, nasterea in sine a fost o experienta foarte ok datorita lui. A stat pe toata durata travaliului cu mine chiar daca se mai ducea si la alte paciente dar venea din jumatate in jumatate de ora sa ma vada. La mine a durat mai mult travaliul, vreo 8 ore si datorita lui am acum o fetita minunata. Nu stiu ce m-as fi facut daca nu era el, ar fi fost cam nasoala treaba. Imi pare rau pentru Mihaela ca a avut o experienta asa neplacuta, dar sicer iti spun ca daca eu m-as fi certat cu doctorul, am fi avut divergente de opinii, chiar si in luna a-8-a incercam din rasputeri sa-mi caut un alt doctor.

Pe mine m-a monitorizat din luna a-5-a si a fost ok, mi-a placut ca este calm, atent, nu te face sa te simti incofortabil, dar are o multime de paciente, mai uita anumite detalii, este normal, si in ultimele doua sapt m-a chemat la Filantropia pentru consultatie. Nu mi s-a parut ca umbla dupa bani, mai ales ca in ultima perioada ma duceam aproape in fiecare sapt la consult si imi facea ecografie la clinica dar nu mai trecea pe fisa si ecografia ci plateam doar consultatia. E bun ca doctor si apreciat. Eu ii multumesc din suflet pentru fetita mea si daca voi mai face un copil tot la dumnealui ma duc sa-mi monitorizeze sarcina.

Educatia nu este umplerea unei galeti, ci aprinderea unui foc
De Marinela pe 24 August 2012

Cred ca Mihaela trebuie intai sa mai treaca odata prin viata si sa se educe (daca nu doreste sa o faca de acum incolo), si sa nu se mai uite la tv. Imi pare foarte rau ca astfel de oameni, ca si ea, au dreptul sa scrie pe un site care ofera pareri pertinente. Ar trebui sa se faca o selectie pentru ca astfel de cuvinte ca cele scrise de Mihaela sa mai ajunga sa fie publicate si citite. Sunt convinsa ca nu te-a fortat nimeni sa te duci la cabinet (ai facut-o de buna voie dupa ce ai vazut ca ai asteptat ore la spitalul de stat si ai constientizat ca iti va fi mai bine acolo). Incidentul cu firele care nu s-au resorbit de la sine (cu toate ca sunt facute sa se resoarba) se intampla multor femei, in special la cele care au o problema cu cicatrizarea pielii. Si eu am trecut prin ceva similar, dar crede-ma ca nu m-am gandit niciodata ca doctorul este un nemernic pentru asta. Nu pot decat sa ii port recunstinta ca mi-a adus pe lume cel mai frumos lucru: copilul meu. Respectul il simti daca te educi, si asta nu e un lucru simplu. Dar poti sa incerci.

Pentru Diana si Irina
De Mihaela pe 09 August 2012

Dragele mele, imi pare rau sa va spun ca depinde la la persoana la persoana. Eu asta am patit si am spus ca nu il recomand nimanui. Daca voua nu vi s-a intamplat nimic inseamna ca ati avut noroc, ca nu a plecat dl doctor Haiduc in concediu in perioada in care ati nascut si nu v-a lasat cu firele 16 zile. Eu am avut ghinionul asta, asta e si v-am povestit ce am patit. Deci, parerea mea despre dl doctor este una cat se poate de proasta. Si nu trebuia sa-i spun eu ca vreau sa vin la control si la spital, nu numai la cabinetul lui particular, nu credeti? Am adus de la servici adeverinta respectiva, stia ca lucrez, nu? A, si inca ceva. eu de la inceput am vb cu dansul si am spus ca vreau cezariana la Filantropia, daca se poate, daca nu imi gasesc alt medic. A zis ca da, nu e nicio problema. Daca imi spunea ca nu se accepta cezariene la Filantropia, de fapt, ca nasul dansului, dr. Peltecu, nu accepta, fiind directorul spitalului, imi gaseam alt medic, nu? Bun, deci ramane cezariana. In luna a 8 imi spune frumos dr. Haiduc ca trebuie sa merg la Sanador sau la Medlife (cu care colaboreaza dumnealui) daca vreau cezariana, ca la Filantropia nu imi face cezariana si va trebui sa nasc normal. Deci? Nu vrea bani mai multi dr. Haiduc? Era 100 de milioane nasterea cezariana la particular, si in luna a 8-a de sarcina ma mai primea oare un alt medic? Nu prea cred. Asa ca m-am cam certat cu dl dr. Haiduc, care pana la urma a acceptat cu greu sa imi faca cezariana la Filantropia. I-am dat 13 milioane la nastere, o fi fost prea putin, voi ce ziceti? Asta avand in vedere ca doar a scos copilul si a iesit din sala, lasandu-ma cu rezidenta care m-a cusut cu firele alea tampite, groase si neresorbabile. Am scris mai jos ce am patit in continuare. Deci, din punctul meu de vedere, dr. Haiduc are nota 0. Sigur, daca nu pleca in concediu si imi scoatea firele la timp, avea nota 5, adica de trecere. Asa are 0 si nu il recomand nimanui. Recomandati-l voi daca sunteti asa multumite. Succes!

Dr. Haiduc Catalin
De Diana pe 01 August 2012

Nici eu nu sunt de acord cu Mihaela. Este un doctor minunat. Am nascut cu dumnealui acum 2 ani si chiar daca te mai cheama si la cabinet, daca ii explici ca ai o situatie financiara mai proasta, te cheama la spital. Spun asta din proprie experienta. Pe perioada sarcinii, nu mi-a acceptat nicio "atentie", la fel si in prezent cand am revenit la dansul pt un control la Filantropia. Eu l-am recomandat la foarte multe gravidute, care la randul lor au fost foarte multumite din toate punctele de vedere. Avand in vedere experienta mea pe care am avut-o inainte de Dr. Haiduc cu mai multi medici ginecologi, va garantez ca nu exista termen de comparatie! Acum, bineinteles ca depinde de la caz la caz si de la fiecare persoana in parte. Eu spun ca in ceea ce ma priveste pe mine si persoanele pe care le-am trimis la dansul, suntem foarte foarte multumite!

Parerea mea
De Irina pe 01 August 2012

Mihaela, imi vine greu sa cred ca cel de care vorbesti e dr. Haiduc. Am nascut de doua ori cu dumnealui si s-a dovedit un om de nota 10. Intr-adevar te cheama la cabinet pe durata sarcinii, dar mai stiu si ca daca nu prea iti permiti te primeste fara probleme la spital. Nu mi s-a parut avid de bani ba chiar dimpotriva. Si eu am avut mici probleme dupa sarcina a doua si m-am simtit in regula pe mana lui. Eu una am auzit numai de bine despre el de la multe fete care au nascut cu el.

Dr. Haiduc Catalin
De Mihaela pe 17 Iulie 2012

Nu va sfatuiesc sa ajungeti la domnul dr. Haiduc ca si paciente. Eu nu il recomand nimanui dupa experienta mea neplacuta cu dumnealui. Dupa ce ca m-a chemat numai la dansul la cabinet pentru consultatii si ecografii, care bineinteles ca m-au costat o gramada de bani, dupa operatie de cezariana, a plecat in concediu si a spus sa vin sa imi scoata firele dupa 2 saptamani. Dupa 10 zile a inceput sa se umfle operatia, firele care nu erau resorbabile au intrat in piele, se vedea cu ochiul liber ca e un hematom de fir. Intr-o noapte s-a si scurs sange negru, semn ca e o infectie. Bun. Merg la dansul la cabinet cum mi-a recomandat, adica dupa 16 zile de la operatie. Ma vede, nu poate sa-mi scoata firele pentru ca erau deja in piele, ma trimite acasa si imi spune sa vin cand mi-o fi mai rau (inteleg ca atunci cand voi face septicemie, nu????), si imi ia banii, adica 160 RON consultatia. Multumesc! A doua zi dimineata merg la alt medic, la Municipal, care ma taie din nou, tasneste sangele negru din acel hematom, si apoi merg timp de o saptamana sa imi curete acolo, deschizandu-mi in fiecare zi operatia. Deci dr. Haiduc este un incompetent, delasator, si mai vrea si bani multi. Nu il recomand nimanui! Pentru bani m-a lasat cu firele atata timp, ca sa isi ia el 160 RON la cabinet! Viata unui om pentru bani? Ce fel de dr. esti? Un incompetent!

Dr Haiduc
De Geo pe 02 Februarie 2012

Ma puteti ajuta, va rog, cu numarul dumnealui de telefon?

Contact Dr. Haiduc Catalin

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.