• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Gussi Ilinca Lucia
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Gussi Ilinca Lucia

Dr. Gussi Ilinca Lucia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ultrasonografie obstetricala si ginecologica, asistent universitar.

Dr. Gussi Ilinca Lucia medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ultrasonografie obstetricala si ginecologica, asistent universitar.

obstretica - ginecologie

sectia clinica obstetrica ginecologie I

Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Opinii utilizatori

dr Ilinca Gussi - recomand pt Morfologie fetala
De Sosorina pe 23 August 2018

La doamna dr am ajuns pentru ecografia trim I la Clinica Luna - ea a fost prima cu care am vazut pnetru prima data bebelusul - o emotie de nedescris. Mi-a placut faptul ca a fost foarte atenta, a inspectat toate detaliile, a facut toate masuratorile, mi-a raspuns la toate intrebarile - m-a consultat si pentru ceva ce nu tinea strict de morfologie fetala (am niste fibroame urate care au crescut brusc in sarcina si care ar fi putut face problem etc), nu parea agasata sau nemultumita de cele 100 de intrebari si ingrijorari pe care le-am expus, mi-a prezentat deschis toate posibilele complicatii din cauza fibroamelor, foarte detaliat, cu rabdare si cu atentie. Am stat 40 de minute cu ea (spre deosebire de un alt specialist la care morfo fetala a durat 15min pe repede inainte), am simtit pur si simplu ca este un om cu suflet mare si un profesionist de exceptie. Nu ea imi monitorizeaza sarcina, am facut doar morfo-fetala, dar consider ca fiind un doctor foarte bun, e o recomandare f buna si pt a urmari sarcina.

Programare
De Mari pe 11 August 2017

Ma poate ajuta careva cu informații recente unde o pot gasi pe doamna doctor Gussi Ilinca? Mulțumesc mult.

Dr Gussi Ilinca
De Camelia pe 14 Noiembrie 2013

De la inceputul sarcinii am fost pacienta doamnei doctor Gussi Ilinca, fiind in evidenta medicala a acesteia, prezentandu-ma la toate examenele medicale stabilite, efectuand examenele de investigatie-ecografie, analize medicale, stabilite de aceasta Pe tot parcursul sarcinii, am fost asigurata, cu ocazia fiecarui control efectuat de doamna doctor, ca sarcina este in evolutie normala, ca fatul se dezvolta normal, ca nu exista probleme care sa indice vreo anomalie de dezvoltare a acestuia. Singurele recomandari medicale primite pe parcursul sarcinii au fost cele referitoare la efectuarea unor analize medicale.

De fiecare data cand mergeam la control, la intrebarea mea daca este necesar sa fac si alte investigatii sau analize, mi s-a raspuns ca nu este cazul pentru ca sarcina decurge in mod normal. Dimpotriva, avand in vedere varsta mea (28 ani) si evolutia sarcinii fara niciun fel de probleme, mi-a recomandat metoda nasterii naturale. (atasat documentele medicale).

Astfel ca, in ultima luna inaintea nasterii m-am prezentat saptamanal pentru ecografii si urmarirea evolutiei fiziologice a fatului. La momentul in care sarcina a ajuns la 40 de saptamani, doamna doctor Gussi Ilinca mi-a comunicat ca trebuie sa mai asteptam implinirea termenului pana la debutul travaliului. Acelasi raspuns l-am primit si in saptamana 41 de sarcina, in plus mentionand ca daca nu va debuta travaliul se va proceda la provocarea nasterii in cea de-a 42-a saptamana. (atasat documentele medicale).

Ultima ecografie facuta de doamna doctor a fost in data de 23.04.2013 spunandu-mi ca daca nu va incepe oricand altcandva travaliul, sa ma prezint la data de 25.04.2013 la spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino Bucuresti pentru a-mi face procedurile pentru provocarea nasterii.

Conform instructiunilor primite si intrucat travaliul nu a debutat, m-am prezentat la spital la data de 25.04.2013 la Camera de Garda a spitalului Clinic Dr. I. Cantacuzino Bucuresti. Nu a mai fost facuta vreo alta ecografie la data internarii. In vederea declasansarii travaliului mi-a fost administrata medicamentatie de cale perfuzabila. Travaliul a durat aproximativ 9 ore, iar dilatatia maxima si expulzia inceput in jurul orei 21:30. I-am repetat de nenumarate ori d-nei doctor Gussi Ilinca ca nu simt contractiile si ca nu stiu cand ar trebui sa trebui sa ma fortez pentru expulzarea fatului (inertie uterina), cu toate acestea nu am fost luata in considerare. Am fost controlata doar fizic de d-na doctor si de moasele de 2 schimburi si toata lumea mi-a zis ca este in regula totul atat cu mine cat si cu fatul. Expulzia faptului in sine a durat aproximativ 30 minute.

In final, pentru a determina nasterea copilului am fost apasata pe abdomen de catre una dintre moase. Copilul meu s-a nascut intr-o stare generala extrem de grava, cauzata de axfisie perinatala, circulara foarte stransa de CO pericervical, S-a procedat la manevre intesive de reanimare neonatala. Indicele Appgar primit la nastere a fost de 3 la 1 minut si de 5 la 5 minute.

Cosmarul nu s-a incheiat aici, copilul a fost tratat timp de 1 luna in cadrul sectiei de neonatologie din cadrul spitalului Clinic Dr. I. Cantacuzino Bucuresti, avand convulsii spontane si la manevrare, reflexe de supt si deglutitie absente, mai mult decat atat in primele 2 saptamani de viata fiind dependent de oxigen.

La intrebarea mea adresata d-nei doctor Gussi Ilinca despre ce care a fost cauza pentru care copilul meu se afla in acesta stare, am primit raspunsul ca nu-si explica ce s-a intamplat, probabil fiind vreo malformatie intrauterina ce nu a putut fi depistata prin metodele normale de urmarire a sarcinii, intrucat au mai fost cazuri de copii nascuti cu axfisie perinatala si nu au existat probleme.

Teoretic, stiu si eu cazuri de copii nascuti cu cordonul ombilical in jurul gatului prin nastere naturala, care nu au avut probleme dupa data nasterii si mai stiu, de la cursurile de prim ajutor , ca daca cordonul ombilical este infasurat prea strans in jurul gatului copilului, acesta trebuie taiat acum pentru a preveni sufocarea copilului si ca aceasta situatie este relativ rara, tocmai de aceea raspunsul doamnei doctor Gussi Ilinca nu mi se pare deloc profesional.

Din punctul meu de vedere mi-am incredintat viata mea si a copilului meu in mainele D-nei Dr. Gussi si a echipei medicale pe care o avea in subordine la momentul producerii nasterii si am crezut ca are pregatirea medicala necesara pentru a face diferenta intre o sarcina si o nastere normala si una cu probleme. De asemenea, am crezut ca are experienta necesara pentru a actiona in caz de urgente si de alua masurile care se cuvin. Este complet neprofesional sa afirmi ca de fapt nu stii ce s-a intamplat si sa invinovatesti tot victima.

Teoria dnei Dr. Gussi a fost demontata odata cu internarea la Clinica de Neurologie Pediatrica I din cadrul Spitalului clinic de psihiatire Prof. Dr. Alexandru Obregia unde in paragraful final se mentioaneza:

S-a pus problema etiologiei tulburarii severe de dezvoltare si daca suferinta hipoxica explica in totalitate severitatea epilepsiei la debut, insa screeningul metabolic normal a exclus in mare parte etiologia metabolica, pe cale de consecinta, axfisia perinatala este cauza pentru care victima copilul meu are, asa cum rezulta din biletul de externare de la Spitalului clinic de psihiatire Prof. Dr. Alexandru Obregia:

Tulburare globala a dezvoltarii, severa
Epilepsie cu debut neonatal
Crize focale motorii
Tulburari de vedere
Hepatopatie
Encefalomacie extinsa, severa

sau mai pe scurt, asa cum mi s-a comunicat pe intelesul meu, sa nu va asteptati ca acest copil sa fie un copil normal.

In prezent, copilul meu este in continuare in urmarirea Clinica de Neurologie Pediatrica I a Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof Dr. Alexandru Obregia, avand control saptamanal pentru urmarirea evolutiei epilepsiei, schimbarea periodica a tratamentului in functie de rezultatele la analizele de sange, EEG si efectuarea de sedinte kinetoterapie, hranirea se face prin gavaj, nu vede, nu aude, nu isi poate misca membrele controlat si nu-si poate ridica capul. In urma analizarii cazului de catre comisia pentru dizabilitati s-a eliberat un certificat medical privind incadrarea in gradul grav de handicap.

Consider ca d-na dr. Gussi Ilinca i-a luat copilul dreptul la o viata normala si o data cu el si noua, parintilor.

Dr. Gussi Ilinca Lucia
De Pop alina marilena pe 23 Septembrie 2013

Sunt insarcinata in 27 de saptamani, si o recomand pe dna.dr.Gussi cu toata increderea, la fel si pe dna Dora, o asistenta minunata, sunt doua persoane la care poti merge linistita, fara teama de nastere sau de frica de doctori!

Un medic minunat
De VRABIE CRISTINA pe 13 Septembrie 2013

O recomand cu cea mai mare incredere pe dna dr.Ilinca Gussi. Este un medic extraordinar. Ani de zile am cautat un medic intelegator si rabdator, un medic fata de care sa ma simt confortabil. Asta pana am gasit-o pe dr Gussi. Anul trecut, cu ajutorul dansei, am nascut-o pe Ilinca, fetita mea iubita.

Dr. Gussi Ilinca
De Andreea pe 31 Iulie 2013

Este un om si un doctor minunat. Nu am decat cuvinte de lauda si ii multumesc pentru ce a facut pentru mine si fetita mea.

Un medic extraordinar
De Florentina B pe 28 Iunie 2013

Doamna doctor Gussi pe langa faptul ca este un doctor exceptional este si un om cu suflet mare! Datorita dumneaei, am acum o fetita sanatoasa de 11 luni, numai cuvinte de lauda pentru tot spitalul Cantacuzino si doamnei asistente Dora care este o comoara de femeie.

Super om si medic
De Cristina Frasineanu pe 24 Septembrie 2012

Dna dr. este un om extraordinar si un medic foarte bun. Am avut sarcina cu risc, multe afectiuni si totul a decurs super.

Mult succes
De Lungu Georgiana pe 27 August 2012

Doamna dr. Gussi este un dr. nemaipomenit. V-o recomand din inima. Ma bucur sa vad ca mai exista dr. care se dedica meseriei. Va multumesc din suflet pentru ce ati facut pentru mine si pentru baiatul meu.

Si eu o recomand cu caldura pe Dr. Ilinca Gussi
De Luminita pe 26 Septembrie 2011

Este o persoana foarte calma, care explica cu amanunte tot ce vrei sa afli despre sarcina si bebe. Buna profesionista, eu am avut o sarcina cu risc si totul a fost urmarit cu atentie si a decurs foarte bine. Numai cuvinte de lauda pentru ea!

Contact Dr. Gussi Ilinca Lucia

Adresa

Ion Movila, 5-7, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-cantacuzino.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.