• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Grigoriu Ramona
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Grigoriu Ramona

Dr. Grigoriu Ramona, medic specialist, obstetrica-ginecologie, Clinica Medcenter Focsani.

Dr. Grigoriu Ramona, medic specialist, obstetrica-ginecologie, Clinica Medcenter Focsani.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Medcenter Focsani

Opinii utilizatori

Buna ziua
De Ionela pe 09 Aprilie 2016

Este un medic cum rar iti este dat sa vezi , cu o calmitate rara , foarte explicita. Este primul medic peste care am dat care nu se grabeste si intr-adevar este interesata de pacient, si se asigura ca ceea ce ti-a explicat ai si inteles! Recomand cu mare incredere !

Buna ziua!!!
De Lehanceanu clara ovidia pe 01 Martie 2016

Am fomosit serviciile doamne-i doctor intr-un moment greu al vietii mele si ma ajutat fff mult si rezultatele au fost fff bune dupa ce am mers la dinsa.Va multumesc!!!!

Acestei fiinte minunate ii datorez viata fiului meu
De Ofelia pe 11 Decembrie 2015

Am avut o sarcina foarte grea, supravegheata exemplar de doamna doctor Grigoriu. Mereu ne explica (mie si sotului) in amanunt tot ce se intampla si ce aveam de facut, mereu ne intampina cu un zambet si o glumita, mereu am mers la dumneaei ca la o prietena draga si nu ca la un medic scortos. O ador si ii multumesc pentru ca m-a ajutat sa-mi tin pruncul in brate.

Un medic excelent
De Roxana pe 22 Iunie 2015

Un Dr de mare încredere si profesionalism.

Un medic excelent
De Gabriela Ciumacov pe 12 Mai 2014

Dna dr. Grigoriu Ramona este om inainte de medic, este o profesionista, eu am nascut cu dansa la Focsani (desi sunt din alta localitate), a venit seara de acasa ca sa vada cum ma simt (desi nu era de garda), a fost primul medic care mi-a zis ca sarcina este in evolutie si normala (desi alt medic mi-a zis ca este sarcina extrauterina). O recomand cu mult drag, am incredere totala in dansa.

Dr. Grigoriu Ramona
De Nic pe 10 Aprilie 2013

Un medic foarte bune, de exceptie, cum nu a mai fost de mult timp in Foscani. O profesionista.

Contact Dr. Grigoriu Ramona

Adresa

Marasesti, 76, Vrancea, Focsani

Site www.medcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.