• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Grigore Mihaela
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Grigore Mihaela

Dr. Grigore Mihaela, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Dr. Grigore Mihaela, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Cuza Voda Iasi

Opinii utilizatori

Dna Dr. Grigore Mihaela - un medic exemplu pentru toti medicii romani
De Ina pe 08 Mai 2015

Recomand cu incredere maxima serviciile dnei doctor. Pe langa faptul ca te linisteste cu calmul dumneaei, nu se avanta in a pune un diagnostic doar de dragul de a-ti spune ceva. E un bun profesionist si se intereseaza de starea pacientului, nu de buzunarul acestuia. Respect pentru totdeauna si sper sa ne revedem curand, scumpa dna doctor!

Un OM exceptional, un medic cum toti ar trebui sa fie
De Irina pe 05 Mai 2015

Am avut norocul sa ma numar printre pacientele dumneaei. Auzisem doar de bine, stiam ca e un medic bun, am mers la doi medici inainte, fiecare cu parerea proprie in ceea ce priveau problemele mele. Mi s-a comunicat fara drept de apel ca TREBUIE TAIAT ceva (din perspectiva fiecaruia ceva diferit). Am considerat necesar sa consult si o a treia parere, a d-nei dr. Grigore. M-a uimit cu atitudinea profesionala, calmul și rabdarea de a ma asculta, de a ma incuraja sa ii adresez intrebari si de a imi explica pe intelesul meu ce trebuia facut. Am avut doar o consultatie cu dumneaei inainte de interventie, ne-am vazut apoi in sala de operatie. Totul a decurs OK, m-a linistit, s-a purtat exemplar. Am doar cuvinte de lauda, sa ii dea Dumnezeu sanatate, sa reuseasca sa vindece cat mai multi pacienti. Va multumesc din inima, d-na doctor!!! De astfel de medici are nevoie tara asta... un exemplu demn de urmat

Super
De Merla Crina pe 18 Noiembrie 2012

Am nascut in ianuarie 2 baitei cu dumneaei! Foarte ok, relaxata, conteaza foarte mult si asa perioada sarcinii e destul de stresanta! A venit la ora 00 in spital cand s-a rupt apa, la 15 minute dupa ce a fost sunata de catre medicul de garda! Atenta, finuta, a raspuns tot timpul la telefon! Nu am ce sa reprosez!

Nemeritat statutul de medic
De Gabipuiu pe 03 Ianuarie 2012

Am fost de curand, decembrie 2011, la dr. Grigore Mihaela, ginecolog, cabinet particular langa Kaufland Podul de Piatra. Nu-si merita statutul de medic, total absenta si lipsa de interes. Am fost la prima consultatie la dumneaei si venita cu recomandare de la un fost sef sectie de la Maternitatea Cuza-Voda, actualmente pensionar. Nu merita banii si timpul pierdut.

Dr. Grigore Mihaela
De Ana MAria pe 28 Octombrie 2010

Eu nu am fost la doamna Grigore decat la un eco, insarcinata fiind, m-a primit cu sotul inauntru, ne-a tratat foarte frumos, ne-a explicat tot ce se vedea in eco. Din punctul meu de vedere a fost ok. Din cate stiu ea se ocupa de cazuri mai speciale.

Pentru Maria
De Sorina pe 30 Iulie 2010

Si cu cine ai nascut?

Dr. Grigore Mihaela
De Maria pe 28 Iunie 2010

Pt. un medic care are atata experienta in strainatate este extrem de incuiata: sotul meu a fost tratat ca un intrus de fiecare data cand a intrat cu mine in cabinet. Ce poate fi mai frumos decat venirea pe lume a unui copil?!
Nu face diferenta intre aspirina de uz cardiac si cea cu efect antinflamator; nu stie sa recomande unei gravide ceva pt. dureri de cap; a ignorat problemele mele cardiace, desi stabilisem de comun acord data nasterii, in ultimul moment a schimbat-o fara sa aiba minimul de decenta de a discuta cu noi fata in fata- ni s-a transmis prin asistenta, fara sa-si motiveze decizia in vreun fel, iar cand am incercat sa o contactam a refuzat sa discute cu noi, iarasi ne-a transmis prin asistenta ca din punctul ei de vedere s-a lamurit tot ce era de lamurit. Ne-am luat teapa, dupa ce am cotizat toata sarcina luna de luna, cu cateva zile inainte de nastere s-a sucit.

Contact Dr. Grigore Mihaela

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.