• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Grigoras Dorin
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
policlinica

Dr. Grigoras Dorin

Dr. Grigoras Dorin, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, Timisoara.

Dr. Grigoras Dorin, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, Timisoara.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Policlinica Grigoras, Timisoara;

Sediul P-ta 700: luni, marti, miercuri 15.00 - 21.00, sambata 09.00-15.00 (o data la 2 saptamani);

Opinii utilizatori

consultatie eu si ajutat fiica sa duca sarcina mult dorita
De ROZALIA /OTELU-ROSU pe 28 August 2015

UN OM CU O VALOARE INESTIMABILA, UN DOCTOR IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI!TOT CE E BUN SI FRUMOS GASESTI IN ACEST OM !! D-NEZEU SA-I DEA MULTA SANATATE SI MULTIIIII ANI. SA RAMANA LA FEL PT CA IN TARA ASTA NU INTALNESTI OAMENI CA DANSUL.

Dr Grigoras Dorin
De ALEXANDRA pe 08 Martie 2012

Un medic deosebit, un foarte bun profesionist caruia o sa-i fiu mereu recunoscatoare pentru ce a facut pentru mine si copilul meu

Dr. Grigoras Dorin
De Manuela pe 17 Aprilie 2011

Un doctor bun omenos frumos priceput cu multa experienta nu are nevoie de recomandari imi aduc aminte ca a salvat de la moarte o fata de 19 ani care a umblat in toata Romania ca sa fie salvata si el a avut curajul sa o opereze si nu erau sa zic asa bogatasi era o fata blonda cu ochi albastri in 1988 cam asa nu stiu exact.

Dr. Grigoras Dorin
De Bubu24 pe 22 Februarie 2011

Am nascut anul trecut prin cezariana cu domnul doctor si am fost foarte multumita, ca atare in mai mai nastem un baietel tot cu dumnealui. Il recomand tuturor.

Dr. Grigoras Dorin
De RAMONA G. pe 16 Ianuarie 2011

Este o persoana sufletista din punctul meu de vedere. Am spus din prima ca am probleme cu banii si nu m-a expediat, ci m-a chemat in spital pt. problema mea si m-a rezolvat. Putea la fel de bine sa ma refuze sau sa ma trimita la alt medic. Poate ca sinceritatea este cheia. Din punctul meu de vedere este un bun specialist, dar si un om deosebit.

Dr. Grigoras Dorin
De Adina caransebes pe 14 Iulie 2010

Tocmai cand am fost disperata si necajita, am avut norocul sa dau peste acest medic care nu m-a speriat ca altii, ci m-a tratat. Ma bucur ca am avut sansa sa-l cunosc si nu pot sa-i doresc decat mult succes si multa, multa sanatate ca-i mai buna decat toate.

Contact Dr. Grigoras Dorin

Adresa

Coriolan Brediceanu, 10, Timis, Timisoara

Reper City Bussines Center, mezanin
Site centrulmedicalgrigoras.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.