• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Gradinaru Mihaela
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Gradinaru Mihaela

Dr. Gradinaru Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Gradinaru Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul de obstetrica si ginecologie "Regina Maria"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.304.04.04

Opinii utilizatori

Dr. Gradinaru Mihaela
De Simona pe 31 Martie 2011

Am avut partea de cea mai frumoasa sarcina din lume si de o nastere pe masura, ambele sub supravegherea d-nei dr Gardinaru. In timpul sarcinii a fost disponiila 24h/zi pentru orice intrebari sau nelinistiti, am primit toate informatiile de care am avut nevoie ca sa iau deciziile in cunostinta de cauza. Despre nastere, sa va spun ca am nascut natural (dar cu anastezie epidurala), in 4 ore de la internare sau sa va spun ca, dupa nastere, am plecat mergand pe picioarele mele din sala de nasteri? Bebe a fost in perfecta stare de la bun inceput si asta a ajutat foarte mult si alaptarea. Multumim!

Dr. Gradinaru Mihaela
De Madalina pe 21 Noiembrie 2010

Am aceeasi parere cu Carmen.

Dr. Gradinaru Mihaela
De Dada pe 14 Septembrie 2010

Are o atitudine care lasa de dorit.

Dr. Gradinaru Mihaela
De Constantin Carmen pe 18 Mai 2010

Prima impresie a fost ca este un pic cam dura, dar pe masura ce discutia a avansat m-am mai relaxat si eu(poate) si totul a fost cat se poate de clar si cordial. Asa ca la final am simtit ca am stat de vorba cu un profesionist.

Contact Dr. Gradinaru Mihaela

Adresa

Brodina, 3, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.304.04.04
Site cmumaternitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.