• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Gradinaru Dragos
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Gradinaru Dragos

Dr. Gradinaru Dragos medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Gradinaru Dragos medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Unirea

pentru detalii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9268

Opinii utilizatori

Dr.Gradinaru Dragoș - calm, de încredere si profesionist
De Delia.Holban159 pe 27 Octombrie 2019

Calm, de încredere si profesionist...ceea ce nu e ușor cu atatea doamne pe cap :) Doua sarcini mi-a monitorizat domnul doctor, de fiecare data la fel de multumită ...la prima sarcina a fost perfect, la a doua a devenit mai aglomerat si gaseam destul de greu liber pentru consultatie...nasterea la Regina Maria - de vis, recomand tuturor. Pentru mine cele doua nasteri sunt amintiri frumoase, atat doctorul, cat si echipa din maternitatea Baneasa.

Cel mai bun Doctor
De Catana Daniela pe 22 Decembrie 2018

Am reusit sa devin mama cu ajutorul domnului doctor Gradinaru. Timp de 7 ani am incercat sa raman insarcinata dar nu reuseam. Am ajuns la domnul doctor care a descoperit cauza si mai ales a venit si cu solutia optima, astfel am ajuns sa fac o inseminare artificiala. Datorita profesionalismului si priceperi domnului doctor am ramas insarcinata din prima inseminare. Pentru mine, dr Gradinaru este un profesionist, un medic extrem de competent, empatic, rabdator si care raspunde prompt cand ai nevoie de lamuriri sau ai vreo problema. Il recomand cu drag tuturor femeilor care sunt in cautarea unui doctor ginecolog bun.

un medic extraordinar
De Rox pe 23 August 2018

sunt in grija dr. doctor Gradinaru Dragos din noiembrie 2016. a fost primul care mi-a descoperit la o eco tv un chist endometriozic pe ovarul drept. De atunci, am luat anticonceptionale, apoi m-a operat laparoscopic de chist (mi-a confirmat diagnostic de endometrioza), am luat Visanne si apoi mi-a scos un fibrom intrauterin prin histeroscopie. Acum sunt fara tratament, astept sa vina cateva menstruatii si apoi sa incercam pentru bebe. Pentru mine, dr Gradinaru este un profesionist, un medic extrem de competent, rabdator si care raspunde cand ai nevoie de lamuriri sau ai vreo problema. Imi cautam de ceva timp un ginecolog bun, si am incredere totala in el. recomand cu drag!

Dr. Gradinaru Dragos
De Ifteme Iuliana pe 01 Mai 2018

Un medic extraordinar.

Un profesionist
De Scumpu Cristina pe 14 Noiembrie 2017

Este un medic cum rar intalnesti ...
Profesionist ,uman cu o atitudine exemplara .Nu pleci de la dansul fara a fi lamurit !
Am nascut cu dansul in urma cu o luna si nici nu zic ca am nascut ! Operatia arara exemplar ,nu am avut dureri ,nu am avut nici cea mai mica problema .
Il recomand pe domnul doctor!

Un medic excelent!
De Alina N pe 23 Iunie 2016

Un om deosebit si un medic desavarsit. Singurul ginecolog care iubeste femeile, eu una nu am intalnit altul asa si am fost la multi medici. Implicat, empatic, uman, intelegator, sustinator si continator. Recomand cu tot sufletul femeilor si cuplurilor care au dificultati in conceptia unui copil! Sanatate

Dr. Gradinaru Dragos
De Ena pe 02 Februarie 2015

A facut cineva laparoscopie cu domnul doctor? Cum a fost?

Un super medic
De Daniela P pe 25 Martie 2014

Este un medic foarte atent la toate aspectele unei sarcini, mereu prevazator, foarte comunicativ si intelegator. Eu am nascut prin cezariana si am fost extrem de multumita, am fost foarte bine si eu si copilul.

Dr. Gradinaru Dragos
De Iuliana pe 10 Iulie 2013

E un profesionist, se implica, iti explica, e foarte atent si comunicativ.

Dr. Gradinaru Dragos
De Eliza S pe 17 Aprilie 2011

Super profesionist!

Contact Dr. Gradinaru Dragos

Adresa

Bulevardul Unirii, 57, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9268
Site www.cmu.ro
Email office@cmu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.