• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Gradea Adela
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Gradea Adela

Dr. Gradea Adela, medic specialist Obstetrica - Ginecologie, Cabinet medical individual obstetrica ginecologie Dr. Gradea Adela.

Dr. Gradea Adela, medic specialist Obstetrica - Ginecologie, Cabinet medical individual obstetrica ginecologie Dr. Gradea Adela.

Obstetrica - Ginecologie

Obstetrica - Ginecologie

Cabinet medical individual obstetrica ginecologie Dr. Gradea Adela

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Alina3 pe 31 Iulie 2017

Am fost la Dr Gradea la prima consultatie ginecologica acum ceva ani in urma si am plecat cu o durere abdonimala ce a tinut aproape 2 zile in urma unui simplu control de rutina. Nu o recomand pentru ca cel putin in cazul meu nu a dat dovada de profesionalist ignorand faptul ca eram la primul control de acest gen.

Operatie de cezariana nevoita
De Vasile Daniel pe 13 Iulie 2017

As dori sa ii fac o recomandare doamnei doctor Gradea, pentru ca nu a lasat sa se desfasoare nasterea propiu zisa cu moasa, pentru ca nu a vrut sa o taie si sa o coasa dupa nasterea normala.
Doamna Doctor a preferat sa o taie doar din ambitie ca nu a mai fost sa cotizeze la cabinetul particular.
Deci daca aveti bani si vreti sa nasca normal sau prin cezariana va indrum catre centre private.
In siatemu public sunt doar neaveniti care vor si traiesc numai pentru BANI.

no recomand
De Monica pe 15 Martie 2017

no recomand ,ma chiupit la un chuiretaj

Dr Gradea
De Alina pe 30 Iulie 2016

nici mie nu mi-au vazut un chist la ecograf si m-am operat tot la Bucuresti ca acolo l-au vazut !!!! mi-a vazut ovare micropolichistice iar la Bucuresti , tot ce vad ei e exces de foliculi, e cu totul altceva !!! am poze de la operatia laparoscopica si nici urma de ovare micropolichistice,

Nu recomand
De Simona pe 30 Iulie 2016

Imi spune fara analize ca am trichomonas desi pe analiza spitalului scrie negru pe alb nu se observa trichomonas, spunand ca au gresit cei de la laborator?! Am aflat dupa un an de zile dupa cateva internari la alti incompetent din Braila,ma duc la Bucuresti si acolo ma opereaza,dupa aflu ca era UREAPLASMA de vina! acum nu mai scao de aderentele e la infectia asta ,vor sa ma opereze iar. Nu recomand niciun medic ginecolog din Braila. Vor doar bani si isi bat joc de paciente, Mergeti la Bucuresti!

Dr. Gradea Adela
De LUCIA pe 16 Februarie 2015

Recomandati-mi si mie un medic bun va rog, pentru intrerupere de sarcina, va roog!

Nemultumire
De Silvia pe 12 Ianuarie 2015

In urma cu o luna mi-am facut toate investigatiile intr o clinica din Bucuresti, Papanicolau, teste la secretie, ecograf endovaginal. Toate au iesit ok nicio problema. Dupa o luna am mers pt un control de rutina la doamna doctor Gradea Adela, care mi-a gasit ambele ovare micropolichistice, chist pe ovarul drept, uter deviat spre dreapta si un chist langa ovar, paraovarian de 20mm.

In urma acestor diagnosticari aceasta doctorita mi-a recomandat anticonceptionalele cu care lucreaza dansa (yaz) , fara niciun test pentru hormoni, eu avand reactii adverse la aceste anticonceptionale.

Iar pentru chistul paraovarian mi-a recomandat operatia chirurgicala. Facand aceasta consultatie intr o zi de vineri weekendul meu a fost de cosmar, plin de stres si ore nedormite, urmand luni sa merg iar la dansa sa ma examineze iar de data asta platind doar eco 120 lei nu 200lei cum am dat prima data.

Azi multumesc lui Dumnezeu sub indrumarea mai multor persoane am consultat alt medic ginecolog caruia vreau sa mi multumesc din suflet ca mi-a luat o piatra de pe inima. Uter normal, ovare normale, nici urma de chist.

Cu parere de rau spun ca i-am platit 200 lei doamnei Gradea Adela ca sa-mi aduca un plus de stres si ingrijorare in viata.

Nemultumire
De Barda eugenia pe 22 August 2014

In luna aprilie am mers la dr.Gradea la cab particular. In urma investigatiilor facute de dna dr. mi s-a comunicat ca nu am nimic - mi s-a efectuat ex ecografic abdominal ex endovaginal si consult manual.

Am facut la maternitate analize pentru infectie urinara la recomandarea dnei dr si mi s-a recomandat Urinex. Dupa 2 saptamani am mers in Germania la dr. si am foat diagnosticata cu uter miomatos si chist dermoid dreapta si am fost operata mi s-a facut histerectomie anexectomie dreapta salpingectomie stanga - operatie destul de complicata.

Nu vreau sa o condamn pe dna dr de ce mi s-a intamplat mie, poate sunt un caz izolat, dar cred ca ar trebui sa fie mai atenta la diagnostcul pe care il da.

Dr. Gradea Adela
De Andreea pe 23 Ianuarie 2014

Ma numesc Andreea si am 30 de ani. Am mers la doamna doctor la recomandarea cuiva pentru o intrerupere de sarcina si la ecograf mi-a descoperit un chist de 6 cm si ca sarcina are 10 saptamani. Mi-a zis ca nu imi poate face intrerupere de sarcina pentru ca este foarte grav si risca sa imi ciupeasca chistul si sa se agraveze. Mi-a mai zis si ca acest chist nu poate da inapoi prin tratament si ca sunt de operat. Mi-a zis sa ma duc sa ma interneze urmand ca a doua zi sa imi faca intreruperea de sarcina si apoi sa ma opereze. Neavand copii m-am speriat foarte tare si mi s-a parut ciudat modul dumneaei de a-mi vorbi despre ce am,parca scopul ei era sa ma fac sa cred ca sunt de operat si asta foarte curand. Neavand incredere in spusele doamnei am mers la alt medic si mi-a zis cu totul altceva. Intr-adevar mi-a gasit un chist dar de 8,5 si sarcina avea 6 saptamani. Doamna doctor m-a programat pentru intrerupere de sarcina fara a-mi zice ca e foarte riscant si apoi mi-a dat sa urmez tratament timp de 3 luni dupa care daca se agraveaza sa ajung la operatie. Acum sunt sub tratament si astept sa vad ce se intampla. Ma mai doare burta, dar am inteles ca e normal. Ma bucur ca am mers la alt medic pentru ca altfel aveam o taietura pe burta fara a incerca un tratament inainte. Nu mi se pare un medic cu experienta, desi are o varsta, mi se pare doar interesata de bani. Sfatul meu daca mergeti la doamna doctor Gradea sa consultati si un alt medic pentru o alta parere.

Buna.
De Mariana pe 18 Iunie 2012

Buna.As vrea sa stiu si eu adresa doamnei doctor si pretul unei consultatii.Multumesc!

Contact Dr. Gradea Adela

Adresa

Scolilor, 35, Braila, Braila

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.