• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Gombors Stelian
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical
; policlinica

Dr. Gombors Stelian

Dr. Gombors Stelian medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Policlinicii Vlaicu / Centrul Medical Arad Vest.

Dr. Gombors Stelian medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Policlinicii Vlaicu / Centrul Medical Arad Vest.

competenta: ecografie generala

obstetrica - ginecologie

Policlinica Vlaicu / Centrul Medical Arad Vest

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0257.212.950 / 0357.408.305

Opinii utilizatori

Dr. Gombors Stelian
De Rascanu Naomi pe 12 Iunie 2015

Un doctor de milioane mai rrar asa ca el vorbeste foarte frumos si la el mi-am rezolvat problema. Va multumesc dl doctor.

Dr. Gombors Stelian
De Geisheimer tatiana pe 12 Noiembrie 2014

Un medic bun, cu tarife acceptabile si aparatura ultraperformanta. Disponibil pentru explicatii si amabil. Felicitari!

Dr. Gombors Stelian
De Zabulica stela pe 14 Mai 2011

Un medic foarte bun, cu tarife acceptabile si aparatura ultraperformanta, datorita lui traiesc si in ziua de azi. Am fost in prealabil la 3 controale ginecologice in ultimii 2 ani si am avut testul pap 2, iar cand am fost la dr. Gombors am fost diagnosticata cu
cancer incipient. Am fost operata si m-am simtit foarte bine. Multumesc mult.

Dr. Gombors Stelian
De Rad florica pe 14 Mai 2011

Ii multumesc dr. Gombors Stelian ca ma depistat cu endometrioza la timp si datorita tratamentului am un copil minunat.

Dr. Gombors Stelian
De VIRBAN VIOLETA pe 11 Ianuarie 2011

Vreau sa ii multumesc domnului dr. Stelian pentru ca ma ajutat cand am avut nevoie si in starea care eram. Sunt sigura daca ma duceam la alt dr. refuza sa ma ajute. Ii multumesc foarte mult si sper ca daca voi mai avea nevoie de el ma va ajuta.

Contact Dr. Gombors Stelian

Adresa

Calea Aradului, Arad, Arad

Telefon 0257.212.950 / 0357.408.305
Site www.aradvest.ro
Email office@aradvest.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.