• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Golosneanu Oana
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
maternitate

Dr. Golosneanu Oana

Dr. Golosneanu Oana, medic obstetrica-ginecologie, Campina.

Dr. Golosneanu Oana, medic obstetrica-ginecologie, Campina.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Maternitatea Campina din Campina, Prahova;

Opinii utilizatori

Foarte buna
De CRENGUTA MIREL pe 30 Noiembrie 2011

Este femeie inainte de toate, ca medic extraordinar!

Dr. Golosneanu Oana
De NICULAE COSTIN MARIAN pe 28 Mai 2011

Am citit foarte multe recomandari si realizari pe care le are aceasta dn. doctor si mi se pare ca este un doctor foarte bun si de incredere. As dori sa aflu nr. de tlf. sa o pot suna.

Dr. Golosneanu Oana
De Valentina halichias pe 13 Aprilie 2011

Cel mai bun medic ginecolog din Prahova. O profesionista desavarsita si un om extraordinar.
O iubesc din tot sufletul.

Dr. Golosneanu Oana
De Ioana pe 04 Noiembrie 2010

Am ajuns la ea cu o hemoragie intr-o seara si in urma controlului mi-a spus ca am doua utere doua vaginuri si doua coluri uterine. Imediat m-a bagat in sala de operatii si mi-a cusut un sept care se rupsese in urma actului sexual. Bineinteles mi-a salvat viata pt ca mi-a oprit hemoragia, am mai fost de cateva ori la control si mi-a spus ca m-am recuperat destul de bine. Ma atentionat ca atunci cand o sa ma decid sa fac un bebe inainte sa ma duc sa vb cu ea. Bineinteles ca nu am ascultat-o si am ramas insarcinata.dupa o luna m-am dus si i-am spus ca sunt insarcinata,bineinteles ca a fost uimita mai ales pt. ca erau sanse foarte mici mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca intr-adevar sunt insarcinata, dar ca nu i se vad bataile de inima si sa mai asteptam o saptamana. Dupa o saptamana am fost si mi-a facut o ecografie. Surpriza nu mai era un bebe, erau doi unul intr-un uter si unul in celalalt uter. Mi-a spus ca am o sarcina gemelara, dar nu e sigura ca sunt bine pt ca inca nu avea batai de inima. Era o decizie destul de grea fiind un caz foarte rar ori ma chiureta ori mai ma lasa sa vada cum decurge sarcina si amandoua am hotarat sa mai asteptam. Cred ca la o saptamana cam asa am inceput sa am scurgeri si dureri de spate. Am sunato si mi-a spus sa merg linistita la spital ca e acolo o doctorita care sa ma consulte si care imi cunoaste problema defapt toti doctorii din spital stiau de problema mea pt ca le ceruse parerea la toti. Am ajuns am fost consultata mi s-a administrat antibiotic si calmante mi-au trecut durerile si in final am si adormit. M-am trezis cam pe la 4 dimineata si mi-am dat seama ca pierdusem unul dintre gemeni. Ziua a venit direct la mine sa vada cum ma simt i-am povestit si mi-a mai facut o eco. Pierdusem intr-adevar unul dintre bebe. A continuat sa imi administreze antibiotic pt ca era clar nici al doilea nu traia. Seara l-am pierdut si pe al II-lea i-am eliminat fara chiuretaj, dar in urma altei eco a observat ca aveam resturi in amandoua uterele si miercurea pe 8 sept mi-a facut chiuretaj bineinteles cu anestezie totala nu am simtit nimic. Acum sunt bine mi-a dat anticonceptionale pt o perioada ca sa ma refac, iar cand o sa mai fac bebe tot la ea o sa merg si promit sa o ascult. A fost primul doctor pe care l-am vazut ca regreta pierderea unei sarcini,si ea la fel ca mine isi dorea foarte mult sa duc pana la capat sarcina. Va recomand sa mergeti la ea vb foarte frumos , e foarte draguta si are o mana foarte usoara. E un doctor extraordinar de bun si mai ales sa faceti exact ce va spune, nu ca mine.

Dr. Golosneanu Oana
De Alexandra pe 12 Octombrie 2010

Desi suntem la inceput, impresia este buna.

Contact Dr. Golosneanu Oana

Adresa

-

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.