• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; clinica; centru medical; maternitate

Dr. Gigel David

Dr. Gigel David, medic primar obstetrica ginecologie,
atestat de studii complementare: ecografie obstetricala si ginecologica isi desfasoara activitatea in cadrul Centrului Medical Sapientek.

Dr. Gigel David, medic primar obstetrica ginecologie,
atestat de studii complementare: ecografie obstetricala si ginecologica isi desfasoara activitatea in cadrul Centrului Medical Sapientek.

medic specialist obstetrica ginecologie;
atestat de studii complementare: ecografie obstetricala si ginecologica

Centrul Medical Sapientek

Opinii utilizatori

nu il recomand!!!!
De Popa pe 08 Ianuarie 2016

am facut n ecografii si n controale, plus sonohistero la acest dr si nu a fost in stare sa imi depisteze o rana pe col....deci....concluzie.....si sa nu uit foarte multi bani cheltuiti....

un medic care isi da interesul
De Cecilia elena iosif pe 11 Iulie 2015

Un medic foarte bun si eu sm nascut k el un baietel perfect sanatos in urma k 4 ani cand avea sapientekul acum are alta clinica foarte dotata medlav a renuntat la sapientek pt k era asociat acolo nu k ar fugi d vreo raspundere,fata d alti medici nu iti cere bani d la obraz(gen serbanoiu)ii dai cat ai si esti tratata super ok.

Completare
De Rodyka pe 08 Noiembrie 2014

Vin cu o completare la comentariul anterior, de bun ce este ca si medic, la nici un an de zile de la incidentul meu clinica respectiva a fost inchisa, de fapt cam un an jumate maxim doi a rezistat, iar acum isi tot muta cabinetul particular de gineco de colo colo, probabil ca de cautat ce este.

Total pe langa meseria care o practica
De Rodyka pe 08 Noiembrie 2014

O sa-mi expun pe scurt povestea si pot veni si cu dovezi daca este cazul. Pe scurt, am ramas insarcinata in 2012 si la inceputul lui 2013 am mers la clinica unde isi avea cabinetul distinsul medic, Sapientek, pentru a face ecografia 4D.

Am fost programata intr-o miercuri dupa amiaza unde am stat jumatate de ora timp in care nu mi-a spus mare lucru motivand ca pozitia copilului este anormala, asa ca m-a reprogramat pentru vineri dupa amiaza.

Am venit si vineri dupa amiaza, dar urma sa fie cea mai neagra dupa amiaza din viata mea. Dupa trei sferturi de ora de stat pe acel pat si "ghiontit" in burta cu mouse-ul de la ecograf (nu stiu exact cum se numeste) nu-mi spune mare lucru concret decat ca, copilul meu are cateva malformatii, dovada este scrisa pe formularul care mi l-a dat impreuna cu ecografiile respective, si imi recomanda un medic din Bucuresti.

Ies pe usa, ma bufneste plansul si plang si stau nemancata de vineri pana luni, cand dis de dimineata plec la Bucuresti sa cer o alta parere. Acolo mi se spune ca voi avea in copil perfect sanatos. Zis si facut: am un copil de un an jumate perfect sanatos si fara malformatiile de care povestea distinsul specialist dr. david.

Dar va ganditi o clipa ca in disperarea mea de viitoare mama datorita stresului din acel weekend puteam pierde o sarcina sanatoasa, sau puteam pica in depresie sau puteam face vreo nebunie? Eee, dr. David e dr doar cu diploma, daca o are si pe aceea si pot povesti si cazuri care le-am aflat ulterior, dupa ce mi-am expus povestea cu privire la acest domn.

Prin cunostinte am aflat cazuri mai grave, adica invers. Li s-au spus ca au copii sanatosi si s-au nascut cu malformatii, nu e corect sa ne lasam pe mainile unor oameni de acest fel. Multumesc bunului Dumnezeu ca s-a terminat bine in cazul meu.

Un doctor extraordinar
De Adriana pe 20 Noiembrie 2013

Domnului doctor David ii multumesc din suflet pentru atentia acordata si pentru ca fiul meu traieste datorita lui.

Un medic de nota 20
De Daniela ionescu pe 02 Februarie 2012

Sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere de munca foarte multi ani de acum inainte. Un medic de nota 20.

medic pentru sarcina
De Cristiana_d pe 17 Februarie 2010

Va pot spune ca mi-a facut o impresie buna.Este calm si bland, dar pentru mine mai important a fost faptul ca mi-a explicat una cate una toate nelamuririle mele. Eu sunt in cautarea unui medic pentru vreau sa raman insarcinata. Ce sfaturi imi dati?

Foarte priceput
De Mirela pe 23 Noiembrie 2009

Dr. Gigel David este foarte tare. Un medic care mi-a fost recomandat de la Bucuresti de la Parhon, eu inca merg la el pentru niste probleme ginecologice. Isi da interesul pentru orice problema pe care o ai si nu se grabeste sa dea un diagnostic. Eu am fost la un doctor ginecolog din Buzau si am fost diagnosticata gresit. Domnul doctor David m-a sfatuit ca se poate trata si fara interventie chirurgicala. Succes domnului doctor.

Dr. Gigel David
De Gratiela pe 16 Noiembrie 2009

super tare!
Mai rar gasesti un medic dispus sa raspunda problemelor si nevoilor tale la orice ora din zi si din noapte! Si sotia este pe masura. nu te repede la nici o ora,dimpotriva:'"stati o secunda,il trezesc imediat,nu va impacientati!". E pe masura lui, de o amabilitate iesita din comun. Bravo lor! se merita unul pe altul!

Dr. Gigel David
De Sorina pe 01 Octombrie 2009

Profesionist adevarat, calm si prietenos, deschis, am nascut cu el o fetita minunata. Ecografist foarte bun.

Contact Dr. Gigel David

Adresa

Patriei, 117, Buzau, Buzau

Reper Intersectia cu Bd. N. Balcescu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.