• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Gheorghiu Diana
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Gheorghiu Diana

Dr. Gheorghiu Diana, medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale competenta laparoscopie, ecografie si histeroscopie.

Dr. Gheorghiu Diana, medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale competenta laparoscopie, ecografie si histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon centrala - 021.255.40.90, secretariat - 021.255.40.25

Opinii utilizatori

Dr. Gheorghiu Diana
De Paula V pe 18 Decembrie 2011

Si eu am nascut in ianuarie 2011 cu ea la Sf. Pantelimon, un doctor extraordinar de bun. Medici ca ea se gasesc din ce in ce mai putini in tara noastra. Nu ezitati si cautati-o este foarte foarte buna in obstetrica - ginecologie.

Dr. Gheorghiu Diana
De CARMEN pe 02 Decembrie 2011

Si eu am fost pacienta dansei, dar nu am fost asa multumita. Ma mir ca te-a repezit pentru ca in general este foarte draguta, dar asta este una din putinele calitati ale ei. Nu am timp sa intru in detalii, dar nu este de recomandat.

Dr. Gheorghiu Diana
De Radu irina pe 22 Iulie 2011

Eu am avut-o ca medic din prima luna de sarcina pana in luna a 5a cand mi-a zis pe holul spitalului (dupa ce am asteptat 1 ora un consult, timp de 2 zile la rand, programata fiind chiar de dansa) ca pot astepta sa se elibereze alt medic care sa-mi faca consultul. Cand i-am reprosat ca sunt pacienta dansei si mi se pare normal sa ma consulte ea, mi-a raspuns ca nu are obligatii fata de nimeni si ca daca nu-mi convine ar trebui sa-mi caut alt medic.
Nu contest ca este medic bun deoarece prin recomandari am ajuns la ea insa ce a facut si a zis nu dovedeste decat lipsa de profesionalism.

Dr. Gheorghiu Diana
De Jeanina pe 13 Martie 2011

Am nascut cu dansa in 9 aprilie 2009 un dr. foarte bun din toate puctele de vedere. O recomand cu foarte mare incredere.

Dr.Gheorghiu Diana
De Vali pe 22 Noiembrie 2010

O super doctora si un super om...

Dr. Gheorghiu Diana
De Mahmoodieh florina pe 05 Octombrie 2010

Dupa 10 ani in care nu am putut ramane insarcinata,dr. Diana Gheorghiu m-a ajutat sa am am un copil care acum are 6 ani si 21 kg. A avut mana buna. Sa-i dea Dumnezeu sanatate. Super doctora si om bun.

Dr. Gheorghiu Diana
De Anca.barlici pe 14 Iunie 2010

Am nascut pe 19 febr 2010 cu doamna dr, nastere normala, un baietel de 4210 kg deci a fost "munca" serioasa! Am spus de la inceput ca vreau nastere normala, desi stiam ca va fi un bebe mare. E dr. mea de 1 an si ceva, de dinainte de a ramane insarcinata. Fie ca vom face si al treilea copil, fie ca nu, va fi dr. mea in continuare. O recomand !

Dr. Gheorghiu Diana
De Mcatalina pe 24 Aprilie 2010

Impresie generala buna, eficienta nula.

Dr. Gheorghiu Diana
De Mihalache nicoleta pe 07 Aprilie 2010

Un om si un doctor foarte bun, ii multumesc am nascut cu dansa acum un an si jumatate prin cezariana.

Dr. Gheorghiu Diana
De Ion aurora pe 07 Aprilie 2010

Este doctora mea de 10 ani, in curand o sa nasc prin cezariana a doua oara cu dansa este o doctora extraordinara, mai am putin si o sa nasc.

Contact Dr. Gheorghiu Diana

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Telefon 021.255.40.90 / 021255.40.25 / 021.255.42.70 interior 166, 167, 235
Site www.sfpantelimon.ro
Email spital@sfpantelimon.ro
contact@sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.