• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Georgescu Carmen
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Georgescu Carmen

Dr. Georgescu Carmen medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Georgescu Carmen medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie II

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Opinii utilizatori

Medic exceptional
De Ramona pe 11 Februarie 2012

Apreciez intreaga activitate a doamnei doctor si ii multumesc inca o data pentru baietelul meu minunat, pe care dansa l-a adus pe lume dupa o neplacuta experienta avuta la maternitatea din Ploiesti. Acum Matei are 8 ani si este in clasa I si vreau sa specific faptul ca doamna doctor a manifestat un profesionalism desavarsit in relatia pe care am avut-o cu dansa. Acum ma pregatesc sa nasc, in august, al doilea bebe cu dansa, al treilea al familiei si am toata increderea.
Pe dansa o gasiti in fiecare marti dupa-amiaza la Centru de Planificare Familiala

Un medic foarte bun
De Anca Toader pe 10 Mai 2010

Cu mine s-a purtat exemplar. O apreciez foarte mult si o consider o profesionista.

Dr. Georgescu Carmen
De Cristina B pe 10 Mai 2010

Eu am auzit numai lucruri frumoase despre doamna doctor. Sora mea este pacienta dansei si este multumita de cum este tratata.

Dr. Georgescu Carmen
De Daniela Toader pe 10 Mai 2010

Este un doctor care m-a ajutat extraordinar de mult. Am simtit cu adevarat ca pot avea incredere in dansa.

Dr. Georgescu Carmen
De Carmen pe 10 Mai 2010

Eu am fost multumita de cum m-a tratat, avand in vedere ca m-am dus la spital si imi era rau. Dansa era de garda, m-a consultat si s-a purtat frumos cu mine, desi nu dansa trebuia sa ma supravegheze.

Dr. Georgescu Carmen
De Diana pe 10 Mai 2010

Eu nu am fost multumita de dansa, in luna a saptea am hotarat sa nu mai merg la dansa la contol. Consider ca am facut alegerea corecta. Este superficiala si nu iti acorda atentie.

Contact Dr. Georgescu Carmen

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.