• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Garbovan Ovidiu
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Garbovan Ovidiu

Dr. Garbovan Ovidiu medic primar obstetrica - ginecologie, sef de lucrari UMF Tg.Mures, Centrul Medical Topmed.

Dr. Garbovan Ovidiu medic primar obstetrica - ginecologie, sef de lucrari UMF Tg.Mures, Centrul Medical Topmed.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Topmed

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0265.225.002

Opinii utilizatori

Medic cu suflet mare
De Anca Niculina pe 23 Ianuarie 2016

Recomand cu încredere acest doctor. Este un profesionist, un om dedicat, responsabil și foarte inimos. Explică pacientului diagnosticul dând soluțiile de vindecare și încurajându-l ca un părinte.Vizite zilnic chiar și de doua ori pe zi, cu susținere morală și fizică în vindecarea pacientului. Mulțumesc din suflet și ii doresc multa sănătate și putere în a săvârșirea acestei meserii.

Medic foarte bun
De Kinga apa pe 25 Decembrie 2013

E un dr. foarte bun. Am nascut prin operatie de cezariana de urgenta. Dr. meu cu care am tinut legatura 9 luni de zile m-a lasat si domnul dr. era de garda. Multumesc pentru tot efortul facut sa nasc copilul in viata, incizie si cusatura de frumusete. Nu ma laud, dar asta e adavarul, ingrijire si sprijin ca al unui parinte, vizite zilnice de 2 ori si duminica, cand nu era de garda. Nu multi fac asa. Ii doresc multa sanatate!

Va recomand cu incredere
De BALINT IRINA pe 13 Iunie 2012

Este un medic extraordinar, isi profeseaza munca cu placere, am incredere in diagnosticul si tratamentul lui. Nota 10 *********!

Dr. Garbovan Ovidiu
De RUNCAN MARIA pe 19 Martie 2011

O persoana deosebita si ca om si ca doctor. Nu-mi ajung cuvintele ca sa-i pot multumi.Tot binele din lume, sanatate si succese pe toate planurile. M-a operat pe 1 martie si am simtit ca mi-a oferit cel mai frumos martisor din viata: increderea de a invinge boala si puterea de a lupta mai departe. Ii multumesc din tot sufletul si-l recomand cu multa caldura.

Contact Dr. Garbovan Ovidiu

Adresa

Dorobantilor, 1, Mures, Tirgu Mures

Telefon 0265.225.002
Site www.topmed.ro
Email programareonline@topmed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.