• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Gadiuta Gherghina
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Gadiuta Gherghina

Dr. Gadiuta Gherghina medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Gadiuta Gherghina medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Dr. Filip

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 031.710.03.07

Opinii utilizatori

Doamna doctor Gadiuta
De Cornel.Francezu357 pe 10 Decembrie 2018

Un doctor cu suflet minunat care știe sa aline sufletele bolnavilor prin vorba blândă și interesul pe care îl oferă fata de fiecare pacient . Popescu Daniela

Un doctor lipsit total de profesionalism
De Catalina pe 10 Noiembrie 2017

Am fost la aceasta doamna doctor la Clinica Hipocrat 2000 si mi-a dat un diagnostic total eronat: chist ovarian de 5 cm si o exocervicita eroziva. Nu ma lasa sa vorbesc,era foarte rigida si chiar mi-a dat de inteles ca pot avea cancer. Nu recomand, feriti-va de acest om fara suflet. Am fost ulterior la Maternitatea Bucur si mi-au spus ca nu am niciun chist de la prima interventie, confirmata ulterior la ecograf.

Evitati!
De Cornelia pe 25 Septembrie 2017

erori grave de diagnostic, nicio legatura cu realitatea! faceti-va un bine si nu mergeti la ea!!!!

Citire analize
De Gheorghita Marina pe 26 Mai 2017

Am fost cu soțul meu la doamna doctor la clinica Hipocrat sa îmi citească analizele...aveam mai multe complicații și a început sa ma acuze de fata cu soțul meu ca eu sunt cea care l-am îmbolnăvit...precizez ca nu era decât o vaginită și e coli care se iau și din piscina sau mâncare ...având in vedere ca erau doar analizele mele și eu eram pacientul. Analizele lui nu existau ca nu și le-a făcut...In concluzie dacă eu îmi fac analizele eu sunt vinovata ...cel care nu le face nh e vinovat...Oricum urat sa acuzi un pacient așa. La un moment dat când vorbea de tratament nu înțelesesem și am rugat-o sa se repete. Nu a vrut nici asta. Va rog eu frumos nu va duceți la ea ...și nici cu partenerii. Probabil tine cu Bărbații ...toate femeile sunt vinovate chiar dacă nu au făcut nimic.

Contact Dr. Gadiuta Gherghina

Adresa

Capitan Eremia Popescu, 21, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Soseaua Berceni
Telefon 031.710.03.07 / 0765.73.14.89
Site www.clinica-drfilip.ro
Email filipsan2005@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.