• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Furau Gheorghe

Dr. Furau Gheorghe - medic primar obstetrica-ginecologie, Sef sectie Obstetrica I, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie "Dr. Salvator Vuia", Arad.

Dr. Furau Gheorghe detine competente in ecografie, laparoscopie, colposcopie.

Dr. Furau Gheorghe - medic primar obstetrica-ginecologie, Sef sectie Obstetrica I, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie "Dr. Salvator Vuia", Arad.

Dr. Furau Gheorghe detine competente in ecografie, laparoscopie, colposcopie.

obstetrica-ginecologie

Obstetrica I

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie "Dr. Salvator Vuia", Arad si C.M.I. Dr. Furau Gheorghe

Opinii utilizatori

Sunt foarte multumita
De Valko ecaterina pe 26 Noiembrie 2014

Am nascut in 2009 prin cezariana o fetita. Este un dr. exceptional.

Dr. Furau Gheorghe
De LIANA LUDANYI pe 02 Iulie 2014

Buna ziua. Ma numesc Liana Ludanyi, locuiesc in Arad. Am nascut cu domnul doctor acum 10 ani jumatate. Am nascut o fetita minunata, am nascut foarte greu, m-a tinut perioada de travaliu 11 ore, era sa mor si eu si fetita, dar domnul doctor ne-a salvat. Un om minunat, un doctor devotat, ii multumesc din inima pentru tot. Cu tot respectul, Liana Ludanyi.

Vreau sa nasc cu domnul doctor Furau Gheorghe
De Hornea daniela cornelia pe 08 Martie 2014

Ma numesc Hornea Daniela si sunt venita din strainatate ca sa nasc in Romania si as vrea foarte mult sa nasc cu domnul doctor Furau prin cezariana si as vrea sa stiu daca costa ceva. Oricum, este o persoana de milioane. In toti acesti ani, nimeni nu s-a plans de el. Este minunat. Felicitari domnule doctor, sa va dea dzeu sanatate si putere de munca. Sa aveti un week-end placut!

Dr. Furau Gheorghe
De Violeta pe 18 Iunie 2013

Ce poate fi mai frumos decat "vorba buna"? Te simti om cand discuti cu dl doctor Furau. Sa fie sanatos si iubit pentru ceea ce este si ceea ce face.

Cel mai bun
De Andreea pe 07 Iunie 2012

Eu am fost la alt medic cu primul copil pe perioada sarcinii, dar am nascut cu dr. Furau. Acum sunt insarcinata cu al doilea copil si merg la dr. Furau. Nu se compara felul in care ia in calcul toate posibilitatile acest medic fata de celalalt. Si a descoperit o greseala imensa facuta de primul medic. Sper sa fie bine bebe de acum. Oricum e cel mai bun medic.

Un doctor extraordinar, nota 10
De Lorena pe 17 Mai 2012

Eu am fost la dr. Furau de la inceputul sarcinii si pana la 30 saptamani dupa care am avut probleme si am stat pana la 37 saptamani in spital la Timisoara unde am nascut cu dr.Preda (la fel un doctor de milioane), dar in tot acest timp am pastrat legatura cu dr. Furau, s-a interesat de soarta mea. Deci am fost foarte multumita si il recomand tuturor mamicilor. Un om pentru care meseria chiar conteaza, pune suflet in tot ce face si il respect enorm. Multa sanatate.

Cat costa?
De Gabibobi pe 10 Mai 2012

Buna. Cat costa o nastere prin cezariana?

Dr. Furau Gheorghe
De GEORGETA BUDA pe 07 Aprilie 2012

Cred ca pentru asa parere ar trebui sa-ti spui si motivul. Am trei cezariene facute de dansul si nu as putea sa spun nimic rau de el. Ce te determina sa afirmi asa ceva?
Eu as spune ca e o mandrie pentru Arad, sa aiba un doctor ca dansul!

Excelent!
De Anna pe 09 Martie 2012

Am avut o sarcina cu probleme, un medic care mi s-a parut sever la inceput, dar care s-a dovedit minunat, iar acum am un inger de copil. Multumesc mult Domule Doctor!

Dr. Furau Gheorghe
De SIEL ADINA pe 23 Ianuarie 2012

Doresc sa ii multumesc domnului doctor Furau Gheorghe pentru ca a fost alaturi de mine cand s-a nascut Samuel si acum este tot alaturi de noi la cel de-al doilea copil. Este un doctor de nota 10 plus. Multumesc din suflet. Dumnezeu sa il binecuvinteze sa ii dea sanatate si putere de lucru.

Contact Dr. Furau Gheorghe

Adresa

Paris, 2, Arad, Arad

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.