• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Floare Marinescu Ana Maria
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Floare Marinescu Ana Maria

Dr. Floare Marinescu Ana Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Floare Marinescu Ana Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Med-As

Opinii utilizatori

un medic de nota 10......felicitari!!!!!!
De GEORGIANA pe 27 Iulie 2017

un medic excelent

Flore Ana Maria
De Nidelea pe 20 Ianuarie 2016

Un medic de nota 10

Dr. Ana Maria Marinescu
De Oana pe 06 August 2014

O poti gasi la Medcenter, intr-adevar, dar si la cm matei basarab, cm panduri si cred ca si la cm unirii (nu stiu sigur). Tu ai nascut cu dansa? Daca da, cum a fost si la ce spital sau maternitate? Eu am cunoscut-o intamplator la primul consult cand am aflat ca sunt insarcinata si mi s-a parut ok. As vrea sa nasc cu dansa, insa nu stiu cum este si in special ca la stat o gasesti foarte rar. Nu stiu ce sa zic.

Dr. Floare Marinescu Ana Maria
De Georgiana pe 01 Iulie 2014

O gasesti la Medcenter Berceni si Vitan.

Helena
De Mihaela pe 26 Iunie 2014

Am fost si eu la doamna dr. Ana Maria, dar acum nu mai reusesc sa o gasesc, nu mai lucreaza la Medas, am incercat sa intreb la Medas nu mi se da nicio informatie si telefonul unde aveam numarul dansei, mi-a fost furat. Ma poate ajuta cineva cu o informatie cum ma pot programa la dansa? Va rog mult, daca ma puteti ajuta sa imi scrieti pe e-mail - ilonag2006@yahoo.com.

Dr. Marinescu Ana Maria
De Helena pe 12 Decembrie 2011

Este un medic extraordinar. Este tanara, deschisa, un om deosebit. E o profesionista. Ma bucur ca am intalnit-o. Eu sunt foarte multumita de ea si o recomand cu drag.

Dr. Floare Marinescu Ana Maria
De Aura pe 26 Noiembrie 2010

Am fost si eu pacienta doamnei dr. mi-a lasat o impresie foarte buna. M-a ajutat sa aduc pe lume o fetita care s-a nascut prematur. Este o dr. extraordinara. Oricand am sunat-o mi-a raspuns si a fost foarte draguta. M-a sunat si dansa cateodata. Cand am nascut a venit la spital imediat si a stat 4 ore langa mine, pana cand am nascut. Nici nu am cuvinte de multumire. O recomand cu toata increderea. Daca o sa ma hotarasc pentru inca un bebe o sa apelez tot la dansa.

Dr. Floare Marinescu Ana Maria
De Cristina t pe 12 Octombrie 2010

Este intr-adevar o profesionista, nu a contat nici o data ora la care sunam, zi noapte, iar daca 3-4 zile nu dadeam nici un semn de viata ma suna sa ma intrebe cum ma simt. Nu am fost si nici nu suntem prietene, a fost doar o relatie medic-pacient si m-a ajutat sa aduc pe lume 2 baieti minunati si ii raman recunoscatoare toata viata pentru atentia si grija pe care mi le-a purtat. Mult succes in continuare.

Contact Dr. Floare Marinescu Ana Maria

Adresa

Bulevardul Regina Elisabeta, 57, Bucuresti, Sectorul 5

Site www.med-as.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.