• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Edu Antoine
29 opinii
Medic:
ginecolog

Dr. Edu Antoine

Dr. Edu Antoine medic specialist obstetrica ginecologie, asistent universitar, Spitalul Clinic Caritas "Acad. Prof. Dr. Nicolae Cajal".

Dr. Edu Antoine medic specialist obstetrica ginecologie, asistent universitar, Spitalul Clinic Caritas "Acad. Prof. Dr. Nicolae Cajal".

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Clinic Caritas "Acad. Prof. Dr. Nicolae Cajal"

Opinii utilizatori

Dr. Edu Antoine
De ALINA pe 05 Iunie 2012

Buna, scuze daca deranjez. Doar o curiozitate am: unde ai nascut? La Malaxa? Ce preturi sunt sau cum se procedeaza? Multumesc mult.

Cel mai bun doctor ginecolog
De Anghel angelica pe 23 Aprilie 2012

Eu am nascut cu dansu baietelul meu. Am avut parte de ingrijirea lui extaraordinara, sa purtat cu mine. Nu am crezut ca un doctor sa fie asa de bun si intelegator. Mult sunces ii doresc in contiuare si sa ii dea Dumnezeu tot binele din lume. Il apreciez mult.

Dr. Edu Antoine
De Anca pe 29 Martie 2012

Activeaza la Spitalul Malaxa din Bucuresti si la clinica Synevo vis-a-vis de fostul spital Caritas. Este intr-adevar un doctor ginecolog extraordinar.

Dr. Edu Antoine
De Simona pe 03 Martie 2012

Acesta lucreaza la malaxa, si la Synevo in fata la spital elias, martea si miercurea il gasiti la Synevo, daca ma puteti ajuta si pe mine sa-mi ziceti cam cati bani ia la nastere?
Este prea cu bun simt si nu cred ca va zice, am vrut sa-i bag in buzunar, dar a refuzat si sincer imi este rusine sa intreb.

Un adevarat medic.
De Ene Cornelia pe 24 Ianuarie 2012

Eu am nascut cu domnul dr. Edu in aprilie 2009. Este un adevarat medic si nu spun lucrul acesta ca sa fie spus, ci pentru simplul fapt ca in luna a opta de sarcina asa zisa doamna doctor Muller care m-a avut in evidenta mi-a spus cu seninatate ca nu ma va asista la nastere si ca pot naste si cu un rezident si cu o femeie de serviciu, asta dupa ce am fost timp de aproape opt luni la cabinetul dansei particular. In fine, asa cum v-am spus in luna a opta m-am dus la spitalul Caritas si am avut deosebita placere sa-l cunosc pe domnul docto Edu Antoine. Am avut o relatie doctor-pacient foarte ok. Am facut analize am fost la controale asa cum a stabilit domnul doctor. In data de 25.04.2009 (dupa cutremur), am inceput sa am contractii si mi-i s-au fisurat membranele. L-am sunat pe domnul doctor in jur de orele 23:00 si ceva. Cand am auzit ca nu este in Bucuresti am crezut ca nu este adevarat, ca nu pot fi chiar atat de ghinionista. In fine, am ajuns la spital am fost preluata de o doamna doctor care era de garda, ma rog, cert este ca domnul doctor Edu a venit cat a putut de repede si m-a asistat la nastere. Intotdeauna mi-a vorbit numai cu "doamna Ene" (ceea ce de la d-na Muller nu am auzit niciodata). Chiar este un adevarat doctor. Imi pare rau de un singur lucru: nu stiu unde mai activeaza domnul doctor Edu Antoine daca stie cineva ceva va rog sa-mi scrieti pe adresa de email: daneza23dcd@yahoo.com.

Dr. Edu Antoine contact
De Basta alexandra pe 09 Ianuarie 2012

As dori sa aflu un nr. de telefon al domnului doctor, aveti cum sa ma ajutati? Astept un mail pe adresa alexandrabasta_17@yahoo.com

Dr. Edu Antoine
De Gabriela pe 19 Octombrie 2011

Si eu sunt pacienta dr. Edu si sincer mi se pare un dr de nota 100, iar acum am mai citi ca si-a schimbat comportamentul cand a primit bani mi se pare o mare prostie. Nu e deloc asa. Ma ajutat si cand i-am dat bani si cand nu i-am dat nimic. E un dr exceptional care te face sa ai incredere si sa uiti de teama. Felicitarile mele dle. dr. Edu, pacat ca nu sunt toti ca dvs.

Dr. Edu Antoine
De ALINA pe 22 August 2011

Am nascut in 2008 , prin cezariana cu Dr. Edu. Un om deosebit, pe care-l respect si-l admir. Nota 10. Prea mica pentru dumnealui!

Dr. Edu Antoine
De Ioana pe 30 Noiembrie 2010

Un medic exceptional, am nascut in 2008 prin cezariana cu dansul. Super, m-am simtit excelent dupa operatie, nu am avut nici un fel de durere.

Contact Dr. Edu Antoine

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.spital-caritas.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.