• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Echim Corina
4 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Echim Corina

Dr. Echim Corina - medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Echim Corina - medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Cfr 2

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33

Opinii utilizatori

Foarte bun medic ginecolog
De Elena pe 02 Decembrie 2014

In 2008 am nascut cu dansa gemenii. M-a urmarit foarte atent toata sarcina si a fost bine, am avut final fericit. Este nemaipomenita. O pup si ii doresc mult succes!
Elena

Un medic foarte bun
De Carolina pe 05 Martie 2012

Dupa o experienta nefericita cu un medic ginecolog, dupa o prima nastere cu un alt medic foarte recomandat, dar de care nu am fost deloc multumita, am avut marele noroc sa imi urmareasca sarcina si sa nasc cu aceasta minunata d-na doctor. Nu am avut o sarcina si o nastere cu probleme, slava domnului. D-na doctor a fost mereu atenta cu mine si pot spune ca imi lipseste vizita lunara permanenta la dansa. Va multumesc pentru felul in care sunteti si va faceti meseria.

Dr. Echim Corina
De Laurac pe 09 Noiembrie 2010

Asa o pot caracteriza pe doamna doctor Corina Echim. Mi-a fost nu numai medic, ci si sfatuitor de nadejde. In toiul noptii, cand alti medici ar fi preferat sa se intoarca pe partea cealalta, doamna doctor a venit la spital. Am nascut natural, fara epidurala. Poate va mai amintiti, doamna doctor de dimineata zilei de 11 ianuarie 2008, zi de Sfanta Vineri, cand m-ati ajutat sa il aduc pe lume pe Stefan Emanuel. V-am necajit, dar va raman vesnic recunoscatoare. Laura - Galati.

Dr. Echim Corina
De Denisa pe 22 Mai 2010

Am nascut cu doamna doctor Echim Corina, pe 9 noiembrie 2008 si ii sunt inca pe deplin recunoascatoare pentru faptul ca m-a primit la aproape 38 de saptamani, dupa ce medicul meu de la o clinica privata demisionase si disparuse pur si simplu. Eram disperata, dar Dr. Echim m-a salvat. Practic ne-am vazut o singura data inainte de nastere, iar in duminica respectiva a ajuns la spital la 5 minute dupa mine. M-a ajutat sa nasc natural, fara epiziotomie, fara epidurala, asa cum de fapt imi doream. Este un om de nota 10!

Contact Dr. Echim Corina

Adresa

Bulevardul Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.25.23 / 021.316.25.31 / 021.316.25.32 / 021.316.25.33
Site www.spitalulcliniccf2.ro
Email contact@spitalcf2.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.