• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ebanca Elena
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ebanca Elena

Dr. Ebanca Elena, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Dr. Ebanca Elena, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

Opinii utilizatori

Dr. Ebanca Elena
De Elena matusa pe 16 August 2010

Sunt din Olt, am avut o mola hidatiforma, iar medicul Elena Ebanca, careia ii multumesc, m-a ajutat sa scap de ea. Acum dupa 2 ani de la operatie sunt insarcinata in luna a IV-a si totul este bine. Multumesc.

Dr. Ebanca Elena
De Caragui dumitru pe 06 Iunie 2010

Multumesc doamnei doctor pentru ca mi-a salvat sotia de cancer ovarian. Doamna doctor este un medic exceptional, este cel mai deosebit medic, are toate calitatile unui medic de elita mondiala. Cu respect si admiratie, va multumesc.

Dr. Ebanca Elena
De Balcangiu luminita lacramioara pe 06 Iunie 2010

Sunt din Gorj si datorita ingerasului doamna dr. Ebanca Elena sunt in viata. Sa o rasplateasca Dumnezeu ca mult bine a facut. Nimeni nu mai imi dadea sanse de vindecare si acum sunt perfect sanatoasa. Este o doctorita exceptionala si un om cum putini mai exista la ora actuala. Este o somitate in obstretica ginecologie. Multumesc doamna dr. Ebanca Elena.

Contact Dr. Ebanca Elena

Adresa

Tabaci, 1, Dolj, Craiova

Telefon 0251.502.202
Site www.scjuc.ro
Email scjuc.nursing.manager@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.