• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dumitru Daniela
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Dumitru Daniela

Dr. Dumitru Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

Dr. Dumitru Daniela medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spital Arcadia Iasi

pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center, 0232.920 sau la adresa de e-mail: info@arcadiahospital.ro

Opinii utilizatori

Si eu am cusatura urata
De Irina pe 12 Aprilie 2016

Buna ziua.Si eu am nascut cu Dna.Dr. si la fel mi-a cusut cezariana urat si stramb.La asta chiar nu se pricepe cred.In rest e un medic ok iar ca persoana e amabila si draguta.Si stiu si un caz care a nascut cu soacra ei si la fel se vaita ca ce urat arata operatia si burta!

Cezariana cusuta stramb
De Pacienta pe 11 Aprilie 2016

Un doctor bun dar care nu se pricepe sa coase bine daca e vorba de o cezariana.Mie mi-a cusut-o strab de am buricul in stanga mai mult acum si straturile cusute gramada de am burta deformata,iar prietenei mele acum 4 ani la fel tot cezariana si tot stramba si urata are operatia.

Dr. Dumitru Daniela
De Simona pe 02 Aprilie 2014

Mi-am dorit un copil extrem de mult, si am avut un medic foarte bun alaturi.

Nota 20
De Maria a pe 16 Martie 2012

Am nascut in noiembrie 2010 un baietel frumos si sanatos. Pe tot parcursul sarcinii am fost urmarita de d-na dr. Dumitru, o recomand cu caldura, un dr. de nota 20.

Nasterea ideala!
De Gorghi Alina pe 22 Octombrie 2011

Am nascut cu doamna dr. un baietel sanatos si frumos acum 2 saptamani prin cezariana deoarece am avut o sarcina pelvina cu riscuri. O recomand cu cea mai mare incredere, e doctorul ideal din toate punctele de vedere!

Dr. Dumitru Daniela
De Suzana Bursuc pe 28 Septembrie 2011

Am nascut cu Dr. Dumitru Daniela o fetita minunata; am nascut natural, a raspuns la telefon la 5 dimineata dupa ce fusese de garda, a ajuns in 30 de minute la spital si a stat cu mine tot timpul; a vorbit foarte frumos si a facut totul sa para mult mai usor. M-a ajutat enorm si ulterior si o recomand cu incredere tuturor viitoarelor mamici. De-ar fi toti medicii asa...

Dr. de nota 10
De Anisia Alina pe 12 August 2011

Eu inca nu am nascut, am 32de saptamani, dar sunt in evidenta la Dna. Dr.Dumitru de la inceputul sarcinii si pot spune ca este medicul ideal cu care sa aduci pe lume un nou sufletel: este rabdatoare, vb. frumos, tot ce mi-a dat de facut, analize, teste, tratamente toate au fost eficiente, mi-a urmarit sarcina cu multa grija si atentie, este deasemenea o fire intelegatoare, omenoasa, calma si este alaturi de mine cand am nevoie de ea sau am vreo urgenta. O sa nasc tot cu ea si sper sa fie tot la fel de ok! O recomand cu cea mai mare incredere!

Dr. Dumitru Daniela
De Oana pe 05 Aprilie 2011

Am nascut cu dumneaei prin cezariana. O recomand cu cea mai mare placere! Este rabdatoare, aproape de pacienta, calma, si se poarta foarte frumos! Sa tot fie asa medici!

Dr. Dumitru Daniela
De Maria pe 20 Martie 2011

Doamna dr mi-a urmarit sarcina si tot cu dansa am nascut prin cezariana un baietel minunat. Un medic de nota 10.

Dr. Dumitru Daniela
De Larisa ignat pe 03 Martie 2011

O profesionista. Am nascut prin cezariana cu dumneaei si a fost foarte bine. O recomand cu incredere!

Contact Dr. Dumitru Daniela

Adresa

Cicoarei, 2, Iasi, Iasi

Reper In zona Galata
Telefon 0232.920
Site www.arcadiahospital.ro
Email info@arcadiahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.