• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dumitrescu Adrian
1 opinie
Medic:
homeopat
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Dumitrescu Adrian

Dr. Dumitrescu Adrian, medic specialist pediatru, homeopat, expert consultant la Centrul National de Educatie Continua a Medicilor, Medicilor Dentisti si Farmacistilor.

Dr. Dumitrescu Adrian, medic specialist pediatru, homeopat, expert consultant la Centrul National de Educatie Continua a Medicilor, Medicilor Dentisti si Farmacistilor.

homeopatie

homeopatie

Cabinet medical Individual dr. Dumitrescu Adrian

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0766.437.264

Opinii utilizatori

un adevarat profesionalist, mii de multumiri!
De BALAN IONELA pe 07 Iulie 2015

Dr Dumitrescu Adrian este medicul care a readus veselie in familia mea!
L-am cunoscut pe Dr Dumitrescu Adrian in urma cu peste patru luni de zile, moment in care eram disperata. Am 3 copii (14 ani, 1 an si doua luni, 2 ani si patru luni) si lucrez (am mers la lucru imediat cum s-au terminat cele 42 de zile de CM). Racelile erau omniprezente, antibioticele la fiecare pas ( la recomandarea medicilor specialisti). Pe scurt, eram disperata! Am incercat altceva. Am auzit cat de benefice sunt remediile homeopate, am mers la un medic homeopat din orasul nostru, am sperat ca va fi bine dar a fost binisor pana cand a fost catrastofal. Insistand la medicul respectiv cu argumente caci starea copilului se agravase ( copilul avea 9 luni), dupa 2-3 zile "s-a spalat pe maini" destul de urat, zic eu, spunandu-mi sa merg la pediatrul curent caci dumnealui este ocupat momentan.
Spre norocul nostru, in zilele acelea a venit un colaborator care este pacientul domnului Dr Dumitrescu Adrian si am luat nr de tel, am sunat, am facut programari pt cei mici, am vazut imediat difernta si suntem cu totii bucurosi si sanatosi! Am tratat cu remedii homeopate la recomandarea domnului Dr Dumitrescu Adrian raceli, alergii, rinite alergice, paraziti, constipatie... de toate!
Va recomand cu incredere remediile homeopate, la recomandarea domnului Dr Dumitrescu Adrian!


Respect domnului Dr Dumitrescu Adrian ! Mii de multumiri!Cu respect,
Balan Ionela.

Contact Dr. Dumitrescu Adrian

Adresa

Tache Gheorghe, 13, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 0766.437.264
Site www.cabinethomeopatie.ro
Email dumitrescu.md@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.