• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dumitrascu Mihai
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dumitrascu Mihai

Dr. Dumitrascu Mihai medic primar, master in sanatate publica, doctor in stiinte medicale.

Dr. Dumitrascu Mihai medic primar, master in sanatate publica, doctor in stiinte medicale.

medic primar, master in sanatate publica

sectia clinica obstetrica-ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

recomand din inima
De Mica pe 08 Mai 2018

Domnul Dumitrascu este un doctor excelent. Profesionist si uman, cu respect pentru paciente. Mi-a fost recomandat de alta pacienta multumita, care ajunsese la dansul la recomandarea altei paciente multumite. Am nascut de 2 ori cu dansul, 2 cezariene. In cateva zile am fost acasa, operatiile s-au vindecat foarte repede. Sunt atat de bine facute una peste cealalta, incat par a fi o singura operatie. Raspunde la telefon la orice ora. La prima nastere mi s-a rupt apa la 1 noaptea si s-a ocupat de mine prin intermediul asistentelor, chiar daca a ajuns doar la 5 dimineata la spital (nu era cazul sa vina mai devreme, iar asistentele il tineau la curent).

dr dumitrascu mihai
De Voinescu edyth pe 08 Noiembrie 2015

Da este un extraordinar medic, datorita lui traiesc astazi, īi voi multumii toata viata

Profesionalism si omenie
De Leontina pe 25 Septembrie 2012

Este un medic foarte bun si un om la fel de bun.

Ti-a spus dr. Dumitrascu sa faci analizele pentrui trombofilie?
De George Stoian pe 11 August 2012

Scuza-mi interventia, dar te rog, in cazul in care nu ti-a dat deja trimitere, sa-i ceri dr Dumitrascu sa iti dea trimitere pentru analizele de trombofilie. Iti spun acest lucru deoarece, pe 3 iunie 2011, ne-am pierdut fetita in luna a 9-a, cu putin timp inainte de a se naste. Dupa pierderea fetitei am aflat ca trombofilia ar putea fi cauza, de aceea am facut analizele si am aflat ca sotia mea are anticoagulant lupic si din acest motiv ne-am pierdut fetita. Durerea este cu atat mai mare cu cat, daca ai parte de un medic responsabil care iti spune sa-ti faci aceste analize si, in cazul in care ai trombofilie faci tratament, copilul se naste sanatos, fara probleme. Noua insa dr. Dumitrascu nu ne-a pomenit nimic despre trombofilie, desi am aflat mai tarziu ca in 2010 mai pierduse cel putin un copil din aceeasi cauza, iar toate analizele si ecografiile facute la recomandarea lui aratau ca totul este ok. Practic noi am fost pe 1 iunie la cabinetul lui - Euromed - si ne-a spus ca e totul, iar dupa 2 zile ne-a spus ca a murit fetita noastra, Maria. Din pacate, din ce imi dau eu seama, dl dr. este adeptul unei gandiri cf careia, chiar daca unii copii pot fi salvati prin tratamentul unor "boli" precum trombofilia, e mai important sa lase "natura" sa isi urmeze cursul, fara a-i pasa prea mult de dezastrul adus in vietile parintilor care isi pierd copiii. Inca ceva, extrem de dureros pt noi: ca sa ma "linisteasca" si sa ma faca sa inteleg ca e acoperit legal pentru ca nu ne-a informat despre pericolul trombofiliei, dl dr mi-a spus ca, in conformitate cu "contractele" semnate de asa zisul Minister al Sanatatii cu doctorii ginecologi, un medic este obligat sa-i dea trimitere pentru analizele de trombofilie unei viitoare mamici abia dupa 2 sarcini pierdute. Intelegi ce gandire de asasini au indivizi din Ministerul Sanatatii care au stabilit o asemenea regula? De asemenea, intelegi cum gandesc medicii care uita de omenie si, desi stiu ca exista riscul sa le moara bebelusii aflati in grija, prefera sa taca in loc sa le vorbeasca viitoarelor mamici despre acest asasin tacut si nemilos (trombofilia).
Dupa ce am pierdut-o pe Maria l-am rugat (practic l-am implorat atat eu cat si sotia mea) pe dl dr. Dumitrascu sa anunte toate femeile insarcinate de pericolul trombofiliei. De aceea sper, din tot sufletul, ca dl dr ti-a dat deja trimitere pentru aceste analize. In caz contrar inseamna ca pt dl dr toata durerea si toata nenorocirea adusa in familiile care isi pierd copiii (desi ar fi putut sa-i aiba in viata) nu inseamna absolut nimic.

Scuze pt acest mesaj lung, dar nu vreau sa mai treaca absolut nimeni prin blestemul prin care trecem noi. De aceea, te rog sa-ti faci aceste analize. Daca vrei sa discuti cu mine pe aceasta tema iti sta la dispozitie email-ul meu: george.stoian@gmail.com

Dr. Dumitrascu Mihai
De Nitumary pe 03 August 2012

Eliza, poti sa imi dai te rog nr. de telefon al domnului doctor. Am nevoie urgent. Iti las adresa mea de mess: mary_luna86

Dr. Dumitrascu Mihai
De MadalinaSMG pe 02 August 2012

Un medic care mi-a scos practic "morcovul din fund", imi scuzati expresia, dar mai bine de atat nu se poate explica. Sunt insarcinata in 25 saptamani (rh-, sarcina gemelara bicoriala-biamniotica) am avut 2 sarcini pierdute inainte de a ajunge la dansul. Primul meu medic, practic m-a dat afara pentru ca mi-am exprimat punctul de vedere si anume ca nu-mi doresc sa fac amniocenteza decat daca este impetuos necesar, cel de-al doilea medic voia sa descopere intai motivul pierderii sarcinii anterioare, asa ca dupa sute de teste si analize mi-a spus ca va trebui sa facem teste genetice (nici nu va inchipuiti costul). Ambii medici sunt respectati si destul de cunoscuti. Printr-o fericita intamplare (recomandare de suflet), am ajuns la Dr. Dumitrascu, m-am pus pe treaba, am doua sufletele sanatoase si vioaie in burtica si foarte multa incredere in mine. Ii multumesc pentru linistea sufleteasca pe care mi-a oferit-o, pentru profesionalismul de care da dovada, pentru comunicarea si sfaturile primite. Il recomand cu multa incredere nu pentru ca este simpatic, ci pentru ca este medic in adevaratul sens al cuvantului.

Dr.Dumitrascu Mihai
De Dianabi pe 23 Mai 2012

Un medic care iti inspira incredere! Am nascut primul copil cu el si urmeaza sa nasc al doilea copil in august tot cu el. Il recomand cu multa incredere.

Dr. Dumitrascu Mihai
De Ramona pe 20 Iunie 2011

Nu ii neg calitatile de medic dar cred ca sta cam prost la interpretat analize. Fetita mea desi perfect sanatoasa s-a nascut moarta. De ce? Posibil trombofilie. Ma veti intreba unde e vina doctorului? Nu m-a informat in legatura cu analiza ce se poate face pentru asta, desi a avut destule cazuri in trecut. Cu tratament sunt convinsa ca multi copii ar fi putut supravetui. Daca sunt mamici la doctorul acesta rugati-l sa va faca trimitere pentru analizele necesare, daca aveti trombofilie puteti pierde copilul inainte sa se nasca, si nu vreau nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.

Dr. Dumitrascu Mihai
De Eu pe 13 Octombrie 2010

Un medic care iti inspira incredere si care practica aceasta meserie fara sa pretinda sume de bani drept recompensa si care te trateaza ca pe un om si te respecta asa cum e normal, nu ca alti medici care nu fac diferenta intre un animal si un om. In ianuarie voi naste cu dansul natural si am toata increderea ca totul va fi bine.

Dr. Dumitrascu Mihai
De DIANA CALITA pe 06 Septembrie 2010

Un doctor foarte bun si simpatic, am nascut un bebelus si ne simtim foarte bine amandoi.

Contact Dr. Dumitrascu Mihai

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.