• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dumitrascu Irina
6 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dumitrascu Irina

Dr. Dumitrascu Irina medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Dumitrascu Irina medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Cuza Voda Iasi

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0745.533.019

Opinii utilizatori

Foarte multumita
De Anca pe 11 Aprilie 2018

Inainte sa raman insarcinata tot la ea mergeam, de sarcina si nastere tot ea a avut grija si este un înger pentru mine! Recomand cu sufletul deschis!

Dr. Dumitrascu Irina
De Georgiana pe 11 August 2014

O mare dezamagire, un doctor care nu vine la nastere, desi esti pacienta ei si platesti toate consultatiile, te lasa efectiv balta si asta dupa ce ai mai si discutat detalii legate de planul de nastere, etc si a si promis ca face si drege.

Dupa nastere, trimite rezidenta, nu se sinchiseste sa treaca pe la cabinet nici macar intr-o zi din cele 3 de spitalizare si uita si minimum de analize sa le prescrie pt pacienta. Cand vine ziua externarii, se mira de analizele pacientei la fier, pe care i le-a facut asistenta la rugamintea pacientei, doctorita uitand de asa ceva.

Noroc ca rezidenta vine in vizita ca altfel, ori la spital, ori acasa, tot la fel ar fi fost. Dupa o asa experienta, nu as alege sa nasc cu ea nici daca ar fi ultimul doctor, oricum am nascut practic singura. Judecati si voi in consecinta.

Dr Dumitrascu Irina
De Irede pe 11 Februarie 2014

Desi, se mai aud si lucruri negative in ceea ce o priveste pe dna dr. Dumitrascu, eu nu pot decat sa am incredere deplina in dumneaei. Ii sunt pacienta din 2007, am avut o sarcina cu probleme si am o minune de 5 ani datorita profesionalismului de care da dovada. Acum, la doua sarcina, tot pe mana ei merg. Iti explica logic ceea ce se intampla si nu te trateaza de sus.

Profesionalism! recomand si altora
De Cristina pe 24 Septembrie 2013

Pentru mine doamna dr. e o minune pentru ca m-a ajutat sa nasc natural dupa o cezariana. Chiar daca e foarte ocupata, trateaza fiecare caz cu aceeasi atentie si merita sa mergi pe mana ei pentru ca nu lasa nimic la voia intamplarii. E de mentionat faptul ca a venit sa ma asiste la nastere, dimineata devreme, in a doua zi de Craciun.

Informatii
De Gina pe 10 Octombrie 2010

Sunt o viitoare mamica si as vrea sa stiu unde are cabinetul dr. Dumitrascu.

Dr. Dumitrascu Irina
De RUSU CIPINIUC LACRAMIOARA pe 21 Mai 2010

Sunt destul de mirata sa descopar faptul ca nimeni nu a scris despre doamna doctor nimic aici. Eu am nascut cu dumneaei un baietel acum cinci ani si acum sunt insarcinata in 8 luni jumate. Am avut parte de intelegere, supraveghere atenta, implicare atat la nastere cat si pe parcursul sarcinilor. E un om deosebit, o buna profesionista, e unul din acei oameni pentru care nu poti avea decat multa recunostinta.

Contact Dr. Dumitrascu Irina

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0745.533.019
Email branisti@hotmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.