• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dumitrache Violeta
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Dumitrache Violeta

Dr. Dumitrache Violeta, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

Dr. Dumitrache Violeta, medic ginecolog, Clinica Anima Delfinului.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Anima Delfinului

luni: 15:00 - 18:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9838

Opinii utilizatori

Dr. Dumitrache Violeta
De Flory Sandu pe 27 Martie 2013

Un doctor foarte bun. Am foarte mare incredere in dansa. De fiecare data am fost tratata asa cum trebuie. A stat de vorba cu mine mai mult decat as fi crezut si mi-a raspuns la toate intrebarile. La capitolul tarife "wow" e mai mult decat bine. Sunt mici, accesibile spre deosebire de alte cabinete particulare. Sunt multumita si recomand cu incredere cabinetul domnului dr.

aroganta
De Anonim pe 17 Februarie 2011

daca ar fi mai blanda cand este deranjata totul ar fi ok

Dr. Dumitrache Violeta
De Anca pe 14 Februarie 2011

Sunt doctori pe care-i poti deranja oricand si la orice ora dar pe dansa nu devine foarte nervoasa daca este deranjata telefonic.

Dr. Dumitrache Violeta
De Florina pe 14 Februarie 2011

Un doctor foarte bun, dar cam rece cu pacienti.

Contact Dr. Dumitrache Violeta

Adresa

Soseaua Pantelimon, 245, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9838
Site www.clinica-anima.ro
Email anima.delfinului@adpharma.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.