• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Draganescu Radu
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Draganescu Radu

Dr. Draganescu Radu, medic primar, doctor in stiinte medicale.

Dr. Draganescu Radu, medic primar, doctor in stiinte medicale.

doctor in stiinte medicale

sectia clinica obstetrica-ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Opinii utilizatori

Dr Draganescu Radu
De Nicoleta pe 22 Septembrie 2015

Un medic fenomenal nu am cuvinte sa descriu cat de bun este

Dr. Draganescu Radu
De Diaconu pe 17 Iulie 2010

Am nascut cu dl. dr. acum 5,6 ani. Am avut cea mai frumoasa experienta si colaborare posibila, am fost tratata cu mult respect si atentie. A raspuns si noaptea la telefon cand s-a declansat sarcina si a sunat la spital sa fiu primita si pregatita pana ajunge el (a ajuns la 20 min dupa mine). Am facut cezariana, sarcina era pelviana, am fost monitorizata si tratata cu atentie si dupa. Mereu s-a interesat si de fetita mea, si acum m-a rugat sa vin cu ea sa o vada. Am o fetita mare si sanatoasa, tare nazdravana.

Inainte de sarcina aveam un fibron mare, medicii de la Giulesti vroiau sa ma opereze, asa am ajuns la el, la Municipal, sa mai cer un sfat. A spus ca pozitia si marimea fibromului nu indica faptul ca nu pot avea copii si nu a vrut sa ma opereze. M-a trimis acasa si a zis 6 luni sa incerc sa fac un copil si pe urma vedem. Nu mi-a dat nici un fel de tratament (ma refer hormonal). Dupa 2 luni eram insarcinata. Si fericita. Si bineinteles, a devenit medicul meu.

Contact Dr. Draganescu Radu

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.