• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Doroftei Bogdan
4 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Doroftei Bogdan

Dr. Doroftei Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie / infertilitate cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

Dr. Doroftei Bogdan medic specialist obstetrica - ginecologie / infertilitate cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

obstetrica - ginecologie / infertilitate

obstetrica - ginecologie

Spital Arcadia Iasi

Opinii utilizatori

😯
De D pe 01 Septembrie 2017

Da...din pacate pentru mine, costul ridicat al HYCOSY ma impiedica sa mai ajung la dumnealui! In iulie procedura era 400, acum e 550! Of, pacat ca preturile nu sunt adaptate nivelului nostru de trai! Sunt dezamagita si...descumpanita!

Bebe 2
De D pe 17 Iulie 2017

Buna Carmen! Nu voi comenta nimic de perceptia asupra dr.Doroftei, n-am ajuns la dumnealui (desi mi-as dori). Voiam sa iti spun doar ca putem fi considerate infertile, chiar daca avem un copil! Este vorba de infertilitate secundara! Daca te simti comod in alegerea altui medic,e ok pentru psihicul tau, dar... poate ca acel medic iti spune ce vrei sa auzi! Cat priveste faptul ca dr. Ionut ti-a recomandat HSG (verificarea radiologica a trompelor), nu prea e bine! Aceasta procedura se desfasoara in sensul invers si poate afecta cilii trompelor! Tarile vestice nu o mai recomanda! Referitor la Giulesti, citeste pe alte forumuri de infertilitate ca sa vezi ca nu e tocmai safe de facut vreo procedura! Te-ai interesat de histerosonografie (hycosy) pentru verificarea trompelor? In Iasi se face la clinica dr. Doroftei, la Arcadia,la Ominimaterna si alte cabinete. E mai blanda si nu se efectueaza radiologic, ci cu ajutorul ecografiei! Solutia salina sau substanta SONO VUE se introduce mai usor, nu ca iodul ,cu presiune, la HSG! Sper ca dl dr Ionut te-a informat ca trebuie sa ai PAP test ok, analize secretii ok (risti sa treaca infectia in trompe, VSH,uree si creatinina ok! Sper sa citesti mesajul si sa hotarasti obiectiv, nu sa te lasi ''aburita''! Lupta e foarte grea si trebuie sa fim informate! Despre dl dr. DOROFTEI am auzit lucruri foarte bune, e un dr implicat ('bantui 'pe multe forumuri de vreo doi ani!) . Sa faci alegerea cea mai buna si bebe 2 sa vina (si la mine!) !

Nu recomand!
De Carmen pe 13 Iulie 2017

Celebrul dr Doroftei m.a considerat infertila, cu toate ca am mai nascut un baietel.Zicea sa.mi iau gandul de la bb, ca doar am deja unul, a fost extrem de direct, dur, am plans;asistentele dragute, dar el...nu.Imi vorbea de simptomele menopauzei la 34 ani..Am murit si.am inviat juma de ora acolo.In afara de o reteta on line scrisa de dr.Simionescu, nu am altceva de spus.
Regret f mult ca l.am cunoscut pe acest individ care mi.a adus neliniste in casa doua luni, pana l.am cunoscut pe dr.Ion Ionut, Bucuresti.Un.inger de dr.S.a mirat de toate cele spuse de Doroftei.Acest minunat dr.mi.a vb despre conceptie, teste ovulatie...un minunat.Mai mult, mi.a propus hsg la Giulesti.Abia astept sa.l revad.
Deci, experienta mea cu Doroftei lasa de dorit...

Dr. Doroftei Bogdan
De Flo832005 pe 22 Februarie 2011

Super doctor.

Contact Dr. Doroftei Bogdan

Adresa

Cicoarei, 2, Iasi, Iasi

Site www.arcadiahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.