• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dorobantu Magdalena
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dorobantu Magdalena

Dr. Dorobantu Magdalena medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Dorobantu Magdalena medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu Giulesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Opinii utilizatori

dacă vreți să vă simțiți jenate, aici e persoana
De Maria pe 28 Martie 2017

Am citit inițial păreri legate de dumneaei, mi-am asumat că e posibil să nu fie perfect, însă am plecat tare dezamăgită. O persoană rece, impertinentă pe alocuri, comportament neprofesionist. Contează dacă știe din primă fază că ești plătitor integral al consultației și investigațiilor. Dealtfel, nu pare receptivă la auzul cazurilor de femei tinere care încearcă să rămână însărcinate.

Deloc o experiență pozitivă. Nu recomand.

Un doctor la care nu as mai apela niciodata
De Corina pe 31 August 2015

Este foarte rece si examineaza pacientii in scarba (sincer!). Nu are niciun pic de profesionalism, nu da detalii...am fost total nemultumita!

Dr.Dorobantu Magdalena
De Andreea pe 30 Iulie 2013

Am nascut 2 fetite cu d-na Dr.Dorobantu,ambele nasteri au fost grele, nascand fara epidurala si copii mari de 3.5 si 3.9 kg. D-na doctor a fost alaturi de mine cate 5-6 ore, a venit imediat ce a fost chemata, desi era ora 1 a.m. si nu s-a deslipit de mine nicio clipa. Mi-a inspirat mereu incredere, a fost calma, ingaduitoare la urletele si vaicarelile mele. Un alt aspect foarte important este cel de dupa nastere, cand s-a ocupat cu mare grija si rabdare de "reparatii". Pentru ca in timpul nasterii m-a taiat, dupa aceea m-a cusut cu multa atentie (sa nu ramana urme) timp de 45 de minute. Nu am avut niciun fel de probleme dupa nastere, m-am refacut imediat, nu am ramas cu semne sau alte traume.
Niciodata nu mi-a dat de banuit ca are asteptari materiale, s-a comportat mereu profesional.
Nu am decat cuvinte de lauda, multumire si admiratie profunda.

Doctor bun
De Nela pe 10 August 2011

Am nascut cu d-na doctor Dorobantu. Sunt convinsa ca daca ar face medicina in alta tara ar fi mai comunicativa si mai putin obosita. Ii apreciez efortul si suportul psihologic oferit. Este in continuare dr. meu si imi doresc sa ajungem la ea cu un buchet de flori. Desi am avut si eu anumite reticente pe parcursul a 5 ani am doar ganduri de multumire si cuvinte de lauda.

Dr. Dorobantu Magdalena
De Panescu raluca pe 19 Decembrie 2010

Este un doctor foarte bun. Eu am nascut cu dansa acum un an si jumatate, am avut o nastere cu probleme, dar totul s-a terminat cu bine datorita doamnei dr. Dorobantu careia ii multumesc. Imi este in continuare medic si daca a-si mai naste de 10 ori tot la dansa m-as duce!

Dr. Dorobantu Magdalena
De Stefania pe 08 August 2010

Total neprofesionista, din cauza ei era cat pe ce ca minunea mea sa nu mai vina pe lume. Noroc ca am schimbat-o la timp. Halal medic.

Foarte buna
De Gaby pe 07 Mai 2010

Am nascut cu dansa si in continuare este doctora mea. S-a purtat super frumos cu mine si este un medic bun.

Dr. Dorobantu Magdalena
De Roxana Velcu pe 07 Mai 2010

Eu am avut o sarcina cu probleme si a fost mereu alaturi de mine. Mi-a raspuns intotdeauna la telefon si mi-a oferit ajutor medical si mai ales psihologic. Chiar am fost ingrijita de un om cu adevarat profesionist.

Medic bun
De Diana Glavan pe 07 Mai 2010

Eu am nascut 2 copilasi cu ea si a fost foarte bine. A stat cu mine tot timpul si in plus o sunam la orice ora si imi raspundea mereu.

Nemultumita de cum am fost tratata
De Adriana Dinu pe 07 Mai 2010

Eu eram gravida si am fost la dansa la control. Aveam o rana pe col si nu a identificat-o. Ulterior am aflat de ea, la urmatorul control la alt doctor bineinteles.

Contact Dr. Dorobantu Magdalena

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.