• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dinu Mariana Mihaela
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dinu Mariana Mihaela

Dr. Dinu Mariana Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati .

Dr. Dinu Mariana Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati .

colposcopie;
echografie;

obstetrica - ginecologie I

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati

Opinii utilizatori

Buna
De Iulia pe 27 Iulie 2017

Buna ma poate ajuta si pe mine cineva cu nr de tel a lui dm doctor DINU. va multumesc

Dr. Dinu Mariana Mihaela
De Negoita Mirela pe 08 Martie 2017

Buna seara, viitoare mămici din Galaţi! O recomand cu drag pe d.na dr. Dinu Mariana Mihaela! De ce? Pentru că pe lângă faptul că este o profesionistă este şi un om deosebit. Nu este o plăcere să mergi la ginecolog, cel puţin pentru mine. D.na dr ştie să se comporte foarte frumos, este foarte atentă cu pacientele sale, calmă, răbdătoare, drăguţă foc. Am dus sarcina la bun sfârşit datorită dumneaei. Urmăreşte cu interes evoluţia bebeluşului şi are grijă multă de viitoarea mămică.Am născut prin cezariana în oct. 2016. Am intrat in operaţie în momentul în care bebeluşa a dat semne ca vrea să mă cunoască, nu mai devreme. Din punctul meu de vedere acesta este un aspect f important. Copilul meu a venit pe lume atunci când a fost pregătit, nu forţat...cum se procedează în alte cazuri...cu alţi medici, desigur. Mi-a fost foarte teamă, recunosc. Doamna dr m-a incurajat foarte mult tot timpul şi îi mulţumesc! Am beneficiat de atenţie maximă pe perioada spitalizării şi nu numai. Mi-am revenit foarte repede, operaţia este super. Abia se mai zăreşte tăietura. Am fost şi sunt foarte mulţumită de calitatea serviciilor medicale ale d.nei Dinu! Îi mulţumesc din suflet pentru tot! Astazi îmi strâng fetiţa în braţe datorită doamnei dr.

foarte dezamagita
De Popspilt fan pe 12 Octombrie 2016

eu am avut cu doamna dr. Dinu o experienta foarte proasta, cand am fost la dansa pentru prima oara sa purtat frumos cu mine dupa aceaia incepea sa aiba un ton autoritar si daca vroiam sa o intreb ceva mereu ma dadea inapoi si plus de asta ma si sperit ca vz doamne am eu placenta prea groasa si ca este riscul ca sarcina sa se opreasca din evolutie si am fost speriata foarte tare atunci si dansa mi-a recomandat sa fac 4 D la Iasi ca vezi doamne acolo sunt aparate bune si eu am intrebat atunci daca se face si la Galati sau Braila si dansa a spus ca nuuu sa fac tot posibilul sa ajung ca este urgenta treaba . Manevra cu Iasiul sa te mulga de bani, iar cand am fost la un cabinet sa fac 4 D doctorul de acolo a spus ca nu are nici o treaba ce mi sa spus si ca bebelita este sanatoasa.

ffff bine
De Di pe 23 Aprilie 2016

Dna dinu merita 5 stele.

fff bine
De Di pe 23 Aprilie 2016

Sunt foarte multumita de serviciile dumneaei. Am nascut in 09.2015 si dna Dinu m-a operat. Are un comportament ireprosabil.

Foarte bun
De Mioaraignat pe 24 Februarie 2015

Da, este o doctorita super si foarte blanda vorbeste foarte mult cu tine, eu am numai lucruri bune despre dumneai. Eu am nascut in 2012 cu dumneai si a fost super bine si ii multumesc pentru tot, si sa ai dea Dumnezeu sanatate. Imi pare rau ca am pierdut nr de telefon al doamnei dr si numai am cum sa iau legatura cu ea si la cabinet unde muncea nu am gasit-o, zice ca numai lucreaza.

Dr. Dinu Mariana Mihaela
De Dorina pe 13 Februarie 2015

Am fost la acesta d-na doctor la recomandarea unei cunostinte, dar am fost complet dezamagita. Are un stil de a vorbi incat ai impresia ca mai are putin si sare la bataie. Am plecat dupa fiecare consultatie umilita, dar am crezut ca poate are o zi mai proasta, pana am renuntat complet la serviciile dumneaiei.

Exceptionala
De Viorica isaia pe 23 Aprilie 2014

O adevarata profesionista, calitate umana, energie pozitiva, devotament, empatie! Admirabila!

Exemplu
De Gabriela pe 14 Mai 2013

Este o femeie extraordinara a avut grija de sarcina mea in 2009. Este o doctorita exemplu pentru toti dr. din Romania e blanda e atenta si foarte directa la obiect, iti spune pe fata absolut orice. Este superba n-am sa o uit niciodata! O recomand tuturor sa se duca numai la ea, este o dulceata de femeie! Cred ca e un inger pentru noi avem nevoie de asemenea dr. ca ea ca de aer!

Un om minunat
De Alina pe 01 Martie 2013

Rar mi-a fost dat sa intalnesc o persoana atat de blanda, calma si atenta. Imi este teama de medici in general si de ginecologi in special dar Doamna Mariana Dinu mi-a schimbat mult parerea despre ei. Este o persoana minunata care te trateaza ca pe o fiinta vie nu ca pe un obiect (cum multi doctori fac), asculta toate problemele tale si explica pe intelesul tau orice nu intelegi. O recomand!

Contact Dr. Dinu Mariana Mihaela

Adresa

Nicolae Alexandrescu, 99, Galati, Galati

Site maternitategl.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.