• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dinica Catalina
67 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Dinica Catalina

Dr. Dinica Catalina, medic ginecolog, Cabinet Ginecologic Dr. Dinica Catalina Bistrita.

Dr. Dinica Catalina, medic ginecolog, Cabinet Ginecologic Dr. Dinica Catalina Bistrita.

ginecologie

ginecologie

Cabinet Ginecologic Dr. Dinica Catalina Bistrita

Opinii utilizatori

Multumiri dna doctor Dinica
De Anton mihail pe 09 Ianuarie 2014

Avem doi copii grozavim amandoi deodata, adusi pe lume de o doamna devotata si superprofesionista - oboseala si anii lungi de munca nu si-au lasat amprenta pe chipul dvs frumos si senin. Sa ne traiti! Sotia mea va recunostea dupa parfum, distinsa si draga doamna Dinica!

Multumiri doamna doctor Dinica
De Mariana pe 02 Ianuarie 2014

Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa aduc pe lume fetita mult dorita. Sa aveti putere de munca si numai succese!

Dr. Dinica Catalina
De Cociuban Lechintan Crina pe 10 Decembrie 2013

Lechintan Cociuban Crina-Gabriela - multumim mult doamna doctor pentru aducerea pe lume a lui Andrei si de grija si profesionalismul de care ati dat dovada pe perioada sarcinii. Sa aveti parte de multa sanatate pentru a putea aduce pe lume cat mai multi copilasi. Un medic de exceptie!

Multumiri doamnei doctor Dinica
De Diana bozdog pe 06 Decembrie 2013

Diana Bozdog - Multumim enorm de mult doamnei doctor pentru ajutorul acordat - de a aduce astazi pe lume pe cel de al patrulea bebe prin cezariana, nascut la termen cu doar un an jumate diferenta de la cea de a trei. Ma simt bine. Multumiti! Fericiti ca am reusit cu ajutorul doamnei doctot sa aduc pe lume copilasii care mi i-am dorit enorm de mult!

Multumiri doctorita Dinica scumpa si draga
De Raluca pe 30 Octombrie 2013

Va multumesc pentru ca mi-ati salvat ovarul si mi-ati facut cezariana estetica asa cum numai dvs stiti face. Am o fetita blonda, asa cum radeam noi doua cand eram gravida si va transmite ca va iubeste si noi va iubim si va multumim. Draga noastra si scumpa doamna dr. Dinica.

Cea mai buna doctorita
De Adina macarie pe 30 Octombrie 2013

Doamna doctor Dinica va multumim pentru ca ne-ati adus pe lume gemenii, altii ne-au refuzat si dvs ati avut curajul sa ma operati si sa-mi daruiti copiii sanatosi - ati fost marele nostru noroc si norocul oricui va intalneste. Modestia si delicatetea cu care ne-ati tratat va califica la superlativ. Va dorim multa sanatate si putere sa ajutati femeile in suferinta. Si m-a impresionat cum i-ati cumparat de mancare si i-ati dat bani de drum de mers acasa la femeia aceea fara dinti din patul doi, asa doctor si om deosebit, ba i-ati luat si o cafea cu lapte, sa n-o doara stomacul. Eu asa ceva n-am mai intalnit. Sunteti un inger.

Super doamna doctor
De Alina pe 06 Septembrie 2013

Salutari din Spania va trimitem cu drag impreuna cu cei doi copii minunati pe care i-ati adus pe lume. Va pupam si va iubim. Alina, Matei, Miruna si Dorel.

Va multumim dr Dinica
De Cornel pe 04 August 2013

Sincere multumiri si pe aceasta cale doamnei doctor Dinica, pentru felul in care mi-a diagnosticat si tratat mama, femeie simpla, de la tara, internata de urgenta cu puroi in burta de la un ovar si externata sanatoasa, la 7 zile dupa ce, in noaptea aceea doamna Dinica a operat-o de urgenta sa-i dea drumul la puroi afara din burta! Multumesc si sanatate sa aveti doamna dooctorita - si Mica va transmite si zice ca i-ati dat la spital cefalsporine de antibiotic ce-au fost foarte bune.

Parinti de gemeni
De Ioana pe 04 Iulie 2013

Doamna Dinica, lasati gura lumii sa vorbeasca- noi stim ca sunteti devotata si pasionata si va multumim ca existati - clar ca aveti dusmani pentru ca sunteti desteapta, frumoasa si de succes - sa va dea Dumnezeu sanatate, ca stim ca de doua luni sunteti bolnava si, cu toate astea, ati facut tot binele din lume si pentru cel sarac si pentru cel cu dare de mana. Va multumesc pentru cei doi gemeni prematuri pe care mi i-ati salvat si nu va uit cum ati plans cand v-am intrebat daca traiesc si mi-ati spus, printre lacrimi, ca sperati sa traiasca - datorita dvs traiesc. Va multumim.

Feedback
De Alin pe 05 Iunie 2013

Sunt total in asentimetul domnului Bogdan Deac.
Probabil o fi avut doamna doctor o zi mai proasta, dar odata asumata meseria dansei, zilele proaste se rasfrang asupra oamenilor in suferinta.

Oricum, in una din zilele proaste a doamnei doctor Dinica la Urgente in Bistrita, fratele meu si sotia lui au scos din buzunar peste 5 milioane pentru "medical supplies" , o procedura si ecograf ( asta din urma nici nu stiam ca se plateste).
O sa revin peste ceva vreme cu detalii si va dau si numele meu, ca sa nu fiu anonim.
Copii (frate'meu si sotia lui) au fost super speriati de ce li se intampla, iar doamna Dinica i'a jecmanit.
Stiu ca suna dur, dar asta a fost impresia lor ... o fi fost doar impresie
Din ciclul: "noua asta ni s'a intamplat"

Stiu ca spitalele sunt intr'o stare jalnica , cumva inteleg medicii ca fac si ei ce pot sa o duca mai bine.
Dar pentru sanatatea societatii trebuie sa facem cunoscut ca unii medici au zile proaste si cat costa zilele astea proaste prin diferite locuri
Cei pentru care se aduna prea multe zile proaste trebuie cunoscuti.

Contact Dr. Dinica Catalina

Adresa

Ion Minulescu, bl.1, sc.D, ap.47, Bistrita-Nasaud, Bistrita

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.