• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dimitrie Nanu
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dimitrie Nanu

Dr. Dimitrie Nanu sef sectie, medic primar obstetrica - ginecologie, dr. in st. med in cadrul Spitalului Clinic Caritas.

Dr. Dimitrie Nanu sef sectie, medic primar obstetrica - ginecologie, dr. in st. med in cadrul Spitalului Clinic Caritas.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Caritas

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon 021.322.02.05

Opinii utilizatori

Doctor binecuvantat de Dumnezeu
De Ionescu eugenia pe 14 August 2012

Maine, 15 august fata mea implineste 25 de ani. Acum 25 de ani am venit cu hemoragie la spitalul titan si doctorul Nanu mi-a pus diasnosticul de "apoplexie interoplacentara".Toti se eschivau daca sa intre in operatie cu mine, acest doctor cu maini si suflet binecuvante de Dumnezeu m-a salvat pe mine si pe fata mea. Ea este acum inginera chimista, a terminat masterul in chimie lb engleza cu nota 10. In toti anii care au trecut nu am incetat sa ma gandesc la acest doctor absolul magnific care, mi-a daruit viata si m-a salvat din marea cumpana prin care am trecut. Tot cu doctorul Nanu am nascut si al doilea copil, un baiat care acum e student. Pentru mine, domnul doctor este mai mult decat un doctor mare, e un sfant pe care il iubim si caruia ii uram ani lungi, sanatosi si luminosi!
SA TRAITI DOMNUL DOCTOR !

Dr. Dimitrie Nanu
De Alice raducanu pe 25 Ianuarie 2011

Este omul care m-a ajutat sa am minunea dumnezeiasca pe care o am acum: Mihai. Data de nastere 05.05.2005. dr. Dimitrie Nanu = omul = suflet ca painea calda. Ce as putea sa mai spun dupa ani intregi de tratament si suferinte inutile? In nici jumatatate de an a reusit ce nu au reusit alte "nume mari" in ani de zile. Am mai trimis si alte paciente, iar acum isi strang cu drag la piept copiii. Sa-i de Dumnezeu sanatate. Multumesc domnule doctor si multa sanatate!

Contact Dr. Dimitrie Nanu

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.322.0205
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.