• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dimassi Adrian
28 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dimassi Adrian

Dr. Dimassi Adrian, medic specialist Obstetrica Ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

Dr. Dimassi Adrian, medic specialist Obstetrica Ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

Obstetrica Ginecologie

Obstetrica Ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Alexandra pe 26 Noiembrie 2016

Poate pentru sarcini este un doctor bun, nu contest.
Insa pentru tratamente,are o bila neagra. Dansul mi a dat un tratament pentru ceva ce nu aveam apoi nu a mai fost de gasit...

Nu recomand
De Alexandra pe 26 Noiembrie 2016

Poate pentru sarcini este un doctor bun, nu contest.
Insa pentru tratamente,are o bila neagra. Dansul mi a dat un tratament pentru ceva ce nu aveam apoi nu a mai fost de gasit...

Nu recomand.
De Pascanu Georgiana pe 10 Octombrie 2016

Nu am fost multumita de serviciile dumnealui.

dr cu toane
De Anonim pe 31 August 2016

Am sa incep prin a spune ca este un medic cu toane. Azi e tot un soare si un zambet, maine e indispus. Nu se teme sa jigneasca, chiar daca nu foloseste cuvinte urate. Un medic comod, nu se deranjeaza sa vina de acasa la 3 noaptea daca tu nasti. Asta ti-o va spune chiar el in saptamana 38... Cand iti va spune cat de bine se naste prin cezariana. Ca sa nu mai ai incotro, sa nu poti naste cu al medic. Este asadar fan cezariana.
Profesional un medic bun. Ca om nu. Reamintesc ca graviditatea e o stare foarte sensibila, nu aveti nevoie de toanele dr...

cel mai bun medic
De Papuc pe 07 Iulie 2016

Cel mai bun medic cei 3 copii ai mei au fost aduşi pe lume de cel mai bun medic îl recomand cu căldură

Dr Dimassi Mohamad.. bun?
De Alexandra pe 16 Decembrie 2015

Buna ziua. Sunt noua pe forum si in lumea viitoarelor mamici :) De curand am incercat mai multi medici si singurul care mi-a lasat o parere foarte buna a fost domnul dr Dimassi Mohamad. Ma puteti ajuta cu experientele Dvs? Mie mi se pare un profesionist si un om de incredere, dar nu strica sa aud experientele avute cu dansul. Multumesc mamici! Si viitoare mamici :)

Dr. Dimassi Adrian
De Simona pe 19 Iulie 2014

Vreau si eu sa stiu, cati bani i-ai dat la nastere, domnului Dimassi, daca ai nascut la maternitate. Urasc sistemul asta cu spaga si mi-e jena sa ma duc sa ii bag banul in buzunar, dar oare am de ales.

Super om, super medic
De Maron alina pe 29 Iulie 2013

Un om de exceptie, isi face treaba cu mult profesionalism, te indruma vorbeste foarte frumos si este disponibil pentru orice problema telefonic. Toata stima si respectul pentru dl doctor.

Cel mai bun doctor
De Catoi anamaria pe 20 Iulie 2013

Super om, super doctor. Eu am nascut cu dansul in martie 2013. Te asculta, te indruma, te sfatuieste tot cei mai bun pentru tine si bebelusul tau. Toata stima si respectul.

Un om bun, un medic extraordinar.
De Ioana pe 19 Iunie 2013

2 sarcini, 2 nasteri si doua experiente de neuitat, alaturi si datorita acestui OM de exceptie.

Contact Dr. Dimassi Adrian

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.