• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Deva Dan
47 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Deva Dan

Dr. Deva Dan doctorand in obstetrica - ginecologie la Clinica Alco San.

Dr. Deva Dan doctorand in obstetrica - ginecologie la Clinica Alco San.

obstetrica - ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica ALCO SAN

Opinii utilizatori

Super Doctor
De Steluta.Furnica683 pe 15 Noiembrie 2018

O minune de om nu am cuvinte ❤

Hellppp
De Ellen09 pe 01 Octombrie 2018

Buna fetelor! Am si eu nevoie de nr domnului doctoe va rog. Am 2 nasteri cu dumnealui, prin cezariana. Sunt din nou insarcinata,insa nu sunt in tara. In decembrie ajung in Romania. Nu mai am nr de tel al dumnealui. Cine poate sa ma ajute va rog?

.....
De Alecu pe 04 Mai 2018

Simona acestea nu sunt comentarii sunt povesti de viata sau drame depinde de fiecare cum le denumeste,mie-mi pare rau ca esti asa naiva si credula ,daca in secolul 21 ,anul 2018 la un cabinetul privat Rosana sau Alcosan in Bucuresti nu -ti permite tehnologia atunci cand si unde-ti permite tehnologia,aceste malformatii sunt craniofaciale se formeaza intre 1 si 3 luni daca im atatea luni la 1-2 controale pe luna nu se pot vedea aceste malformatii,ce mai putem vb de cele la nivelul organelor,cel mai simplu atunci cand exista probleme si acestea sunt depistate la nastere exista o singura scuza nu au fost vazute pt ca tehnologia nu ne permite sau copilul nu a fost pozitionat ok,in cazul malformatiei cheilopalatoschizis aceata trebuie depistata indiferent de pozitia copilului pt ca ea are legatura si cu structura osoasa

Medic incompetent
De Alecu pe 04 Mai 2018

Simona spui ca mai ai putin si nasti si vrei sa-mi spui in in atatea luni in care ai fost supravegheata copilul tau a avut tot timpul fata lipita,sorry dar nu are nici o logica .....mi-am dat seama ca cea mai mare greseala a femeilor care nasc este aceea ca-si cauta medici de treaba nu medici profesionisti ,vei naste si vei vedea,mie-mi pare rau ca nu mi-am invatat copilul intrauterin in a scrie pt ca asa poate-i facea o pancarda mare atunci cand statea cu fata si se vedea malformatia si-l anunta si pe el,cel mai mare noroc al lui Bebelino a fost ca are parinti ok si mintal si financiar si a fost operat de un adevarat sfant care a putut repara tot ce DAN DEVA si DiNU ALBU nu au vazut sau nu au vrut pt ca erau obosito sau aveau coada la usa,de fapt aceste ecografii din timpul sarcinii daca nu sunt facute de profesionisti sunt niste inselatorii.

Medic incompetent
De Alecu pe 04 Mai 2018

Simona nu esti in nici un caz in siguranta cu acest medic ,la mine se vedea fata si malformatia din ecografie dar nu a stiut cum sa-mi interpreteze si nici nu am fost trimisa la imagistica ,acestea vor reprezenta probe in instanta si cineva va face intr-un final dreptate si apropo de tehnologie in ziua de astazi aceasta permite foarte multe

Un medic bun, atat cat ii permite tehnologia de azi
De Simona pe 08 Aprilie 2018

Referitor la comentariile anterioare de la mamicile care au nascut copii cu probleme medicale: medicii nu sunt Dumnezeu si nu pot vedea tot la ecografie. Ne putem doar ruga sa avem un copilas sanatos la nastere. Dl. doctor nu poate fi numit incompetent atunci cand nu poate observa toate malformatiile unui copil la ecograf. Nimeni nu poate fi invinuit! Eu urmeaza sa nasc in curand si, pana acum, dl. doctor a dat dovada de profesionalism deplin. Atunci cand a vazut ceva, a cerut investigatii suplimentare. La copilul meu, de exemplu, nu a putut vedea buzele ca sa confirme ca nu are buza de iepure dun cauza ca placenta ii acoperea fata. Medicii nu fac minuni. Pot exista atatea complicatii pe care ei nu le pot sesiza la bebelusi, cu toata implicarea lor.

Medic incompetent
De Alecu pe 03 Martie 2018

Din pacate experienta mea cu acest medic a fost ok pe parcursul sarcinii,controle lunare la clinica privata Rosana Medical plus cele recomandate de el la spitalul Giulest,ecografia 4 D la Albu la clinica Alcosan nu-i pot spune nici domn ,nici doctor pt ca nu merita acest statut.Totul bine si frumos pe tot parcursul sarcinii,nici o pb,nici o stare de rau,la fiecare eco copilul ok,cand in momentul nasterii Dan Deva mi-a spus urm cuvinte copilul are o mica malformatie la gurita, simtit ca nu mai am aer ,nu mai puteam respira,m-am transferat la terapie pe timpul noptii unde nu-mi revene din soc ,cand de fapt medicul mintite era plin de malformatii buZa despicata,gingie lipsa,cerul gurii perforat,lipsa palat moale,lipsa palat tare,nici macar dupa nastere habar nu avea pe ce planeta traieste,acest copil va suferii o tona de interventii chirurgicale din cauza incompetentei lui Dan Deva si Albu .Sper ca intr-o zi acest om sa-si plateasca toate pacatele,normal ca daca nu ai nici o pb e un medic ok,ce se fac parintii in cazul in care au fost asigurati pe tot parcursul sarcinii ca copilul lor este ok si in momentul in care nasti esti pusa in fata faptului ca ai un copil cu malformatii si medicul nu mai da nici un semn de viata,in aceasta situatie mai e un medic ok ,sunt f multe cazuri de copii nascuti cu acest medic cu multiple malformatii,fara ochi,fara nara,cap deformat.Intrebarea mea este ce vede Dan Deva si Albu la ecografii daca nu pot depista malformatiile in 9 luni de sarcina,mi-am dat seama ce vad numai suma de bani care le intra in cont intr-o singura zi si copii nostrii suporta ani de zile interventii chirurgicale cu anestezii ,antibiotice.etc.Blestem ziua in care am cunoscut acest .....nici nu stiu cum pot sa-l numesc pt ca nu este nici om,nici dr.

Un super doctor, om extraordinar
De Roxana Floria pe 03 Martie 2017

Ii MULȚUMESC domnului Dr. Dan Deva. Cuvintele nu își au rostul, MULȚUMESC pt toată perioada sarcinii, MULȚUMESC pentru toată perioada în care am stat în spital când am născut. Prin cuvântul "Mulțumesc " , se înțelege tot. Și eu as vrea sa menționez, ca am fost operată (cezariana) personal de d-nul doctor, atât eu cat și alte 3 mămici. Nu mai dați cu pietre, sunt foarte putini medici care își fac meseria cu drag, d-nul doctor se numără printre aceștia.

superOM superDOCTOR
De Mihaela pe 21 Februarie 2017

Sarcina mi-a monitorizat-o ecografic domnul Dr. Deva si pot spune ca am fost foooooarte multumita. Atent la detalii, imi explica absolut orice, a vazut chiar si faptul ca bebelusul isi tinea laba piciorului intr-o anumita pozitie si ne-a spus ca este posibil sa trebuiasca sa poarte o ghetuta speciala dupa ce se naste daca va ramane in acea pozitie, insa bebe si-a schimbat singur pozitia si nu a fost nevoie. In urma cazului atat de mediatizat, eu nu m-as grabi sa arunc cu pietre in dl. dr pentru ca nu putem sti care a fost conjunctura si contextul exact. Am citit despre accidente si la alte nume mari de doctori, Herghelegiu, Pop, Albu. Pentru mine, personal, a fost un super doctor si l-as recomanda cu mare incredere oricui! Am citit printre comentarii ca nu opereaza dumnelui, nimic mai aberant! In ziua in care am nascut prin cezariana, a fost de garda si a operat 6 urgente (cezariene toate, inclusiv o sarcina gemenala complicata) si toate cu succes. Am fost internate toate in acelasi salon si pot spune ca mamicile au fost extrem de multumite!

acest doctor nu ar trebui sa profeseze
De Elena pe 28 Octombrie 2016

Buna ziua, vinerea trecuta am ajuns din nefericire la un consult la acest doctor, aveam sangerari desi tocmai se terminase menstra cu 3 zile in urma; aveam sterilet de 1 an de zile. Doctorul mi-a facut o ecografie transvaginala si m-a asigurat ca steriletul nu e deplasat si ca sangerez ca urmare a unei dereglari. Duminica am inceput sa am dureri mari de burta cu precadere in partea stanga si sangerarea a devenit mai abundenta. Dupa amiaza m-au lasat durerile in urma medicamentelor analgezice. Luni de dimineata au incept iar, astfel ca am ajuns la spital unde am fost operata de urgenta pentru ca aveam o sarcina extrauterina care rupsese trompa si aveam hemoragie interna. Sarcina extrauterina trebuia vazuta de doctorul Deva la ecografie de vineri, as fi mers la spital din timp, NU MERGETI LA ACEST DOCTOR!!! Puteam sa mor, am scapat "ca prin urechile acului" cum se spune! Eu o sa fac o plangere impotriva lui.

Contact Dr. Deva Dan

Adresa

Barbu Vacarescu, 67, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Parcul Circului (50 m)
Site www.alcosan.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.