• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Desire Guy Francois
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Desire Guy Francois

Dr. Desire Guy Francois medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Desire Guy Francois medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica Academica

Opinii utilizatori

Dragul meu doctor ...unic....
De Rica.Dumbrava862 pe 07 Ianuarie 2020

Nu po uita niciodata travaliul și nașterea fiului meu.
Aș avea multe de spus dar ...doresc să vă myltumesc pentru tot .omenie atunci când asistentii Români nu dorea să vă asiste .felul cum ați gestionat situația travaliului de la 3 noaptea pina la 11 dimineața ...tot ...
Noi vă iubim .om frumos cu suflet bun😗😗

Cum il gasesc pe dl doctor Desire Francois?
De Mihaela Stefan pe 25 Decembrie 2018

Buna seara,
Sunt o mamă disperată, cu o sarcina de 12 saptamani,diagnosticata cu higroma christică si il caut cu disperare pe dl doctor Desire Francois pentru o parere legată de acest diagnostic. Ma puteti ajuta, va rog din suflet, cu niste date de contact?

respect si recunostinta
De Negrila pe 22 Mai 2017

Am nascut cu dansul acum 25 ani.un OM in primul rand si un doctor fara egal.am cezariana si nu am avut niciodata vreo durere sau ceva de genul asta.si stiti ce e uimitor?ca si astazi daca daca intamplator ne intalnim pe strada ma recunoaste(in toti cei 25 ani am mai fost la dansul cam aproximativ de 5 ori).la cate paciente veneau si vin la consult in fiecare zi ...dansul isi aduce aminte de tine -consider ca asta inseamna sa.ti pese de pacienti.... Si sa va mai spun ceva...cred ca mai mult de jumatate din femeile din bucuresti si zonele limitrofe au nascut sau au fost la dansul si toate au fost multumite .acum e normal ca la un numar atat de impresionant de pacienti cativa sa nu fie pe deplin multumiti(dar nr lor este infinit mai mic-se pot numara pe degete cred).oricum nu pot decat sa simt cum mi se umple inima de bucurie,recunostinta si respect vorbind de dansul. ,

Un medic adevarat
De Adelina Stanoiu pe 21 Martie 2017

Il cunosc pe domnul doctor Francois de peste 20 de ani. Este un medic si un om deosebit. Orice problema ai avea stie sa ti-o rezolve si sa-ti dea incredere. Este singurul medic pe care l-am cunoscut (si am 51 ani) care isi suna pacientii si care-i insoteste la alti medici/investigatii daca e nevoie. Este un profesionist si un om minunat.

Dr. Francois Guy Desire
De Nicoleta pe 29 Septembrie 2014

Sunt pacienta domnului doctor de 23 ani, de cand s-a nascut baiatul meu. Este un om deosebit, comunicativ si un doctor exceptional. Il recomand cu incredere.

Onestitate
De Gabriela pe 20 Septembrie 2013

Dr. Francois este unul dintre cei mai capabili medici din Romania. Este deranjant sa vezi ca apar diverse persoane care arunca cu noroi in munca si viata unui om pe care nici macar nu-l cunoasc. Au doar o impresie de moment si atat. Eu l-am cunoscut personal si in plus, mama mea i-a fost colega la Polizu. Despre dansul nu sunt decat cuvinte de lauda ca om, ca medic.

Dr. Desire Guy Francois
De Simona pe 22 Iunie 2013

Florina, am observat ca ai comentat despre dansul pe mai multe site-uri. Nu stiu care e problema ta, dar tind sa cred ca nimic din ce te plangi nu s-a intamplat. Nu numai ca acest domn doctor mi-a ajutat mama sa ma aduca pe lume, atat pe mine cat si pe fratele meu (avand in vedere ca amandoi am fost nascuti prematur in urma cu mai bine de 20 de ani) dar si eu am fost la dansul sa ma consulte si in niciun moment, nici acum la varsta sa, nu mi-a dat impresia ca duce lipsa de bun simt si politete. Dar daca intr-un mod straniu, ce spui este adevarat, atunci imi pare rau. Eu una ii sunt recunoscatoare pentru tot binele ce mi l-a facut.

Dr. Desire Guy Francois
De Florina pe 23 Martie 2013

Ligia, tu vorbesti serios sau faci misto? Am fost la acest dr. si nici macar nu m-a lasat sa spun de ce am venit, ce probleme am? M-a intrebat intr-o scarba: ce probleme ai? Si cand sa ii spun, nu am apucat decat 2-3 cuvinte! Ca gata ma repezea sa ma duc sa ma schimb sa ma consulte de parca daca se uita la mine in...cunostea tot istoricul! Nici macar nu am apucat sa ii spun bine ca vreau sa fac testul babes papanicolau sau ca mi-a iesit LSIL de 2 ani, etc! Oribil! Comunicare - nul, 0! Tin sa precizez ca am fost la clinica bobocica, unde am platit consultatia. Nici nu ma asteptam si parca si vremea urata de afara si faptul ca imi uitasem umbrela si voiam sa ma intorc si faptul ca am pierdut autobuzul, parca toate semne sa nu ma duc la acest "dr". M-am simtit cum mi-au fost incalcate toate drepturile de pacient! Nu recomand sub nicio forma!

Dr. Desire Guy Francois
De Petra pe 03 Septembrie 2012

Unde il pot gasi pe dl. doctor? Are cabinet particular?

Dr. Desire Guy Francois contact
De Alexandra pe 19 Aprilie 2012

Buna ziua Va rog sa imi spuneti si mie la ce spital/clinica este dansul si un numar de telefon de al dansului stan_alexutza@yahoo.com. Multumesc.

Contact Dr. Desire Guy Francois

Adresa

Pitar Mos, 20, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.academica-medical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.