• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Denciu Alina
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Denciu Alina

Dr. Denciu Alina medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

Dr. Denciu Alina medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

obstetrica - ginecologie

Sectia Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Municipal Moinesti

Opinii utilizatori

Pentru mine este cea mai buna
De Mirela pe 08 Decembrie 2017

Foarte finuta, rabdatoare.

Chiar cu bani sânt indiferenți
De Ceausu pe 30 Iulie 2017

Eu am născut la vârsta de 40 ani primul copil.în perioada sarcinii am fost la d.na Denciu lună de lună .când mi sa rupt apa acasă, am plecat la spital pe la ora 23'm.au internat.am stat in dureri suportabile pana pe la ora 5'dimimeata apoi au început durerile ca vomitam de durere iar asistentele dormeau in salon cu mine si nu reacționau deloc.cum nu sa pus problema pentru cezariana ca aveam 40 de ani si miopie am trimis mesaj la d.na denciu dar nici un răspuns...a venit pe la ora 8' ma văzut si a plecat.eu nu mai știam de mine din cauza contracțiilor.. A venit la mine o d.na psiholog care mă mai ducea cu vorba .un medic a văzut ca nu mai puteam dădea din umeri ca eram a doamnei Denciu..nu putea face nimic.pe la 9'30a venit Denciu si eu nici nu mai puteam cu ajutorul asistentelor sa ajung pe masă... Nu era timp de cezariană, am născut normal cu greu asistată de d.na Denciu...am fost dezamăgita complet.după venea la vizită si nu se apropia ma privea de departe cu aer dezgustător..concluzia este o mare întrebare: câți bani trebuie sa dai ca sa fii tratat ,,omenește''?

Pacat..
De Alexandra pe 08 Iunie 2017

Multumesc doamnei dr ptr aroganta cu care am.fost tratata la nastere,dansa fiind de garda..rusine doamna dr daca nu vi se.umple buzunarele nu bagati in seama pacietele..multumesc asistentei sef
... ptr frumosul comportament,profesionalismul de care a dat dovada si.care nu a asteptat sa ii umplu buzunarul..

De la Denciu la UPU
De Claudia pe 15 Februarie 2017

Din punctul meu de vedere, nu merita nici 0 stele. Am plecat de la dansa cu diagnosticul "amenoree secundara", tratament cu Duphaston pentru menstruatie si la 2 zile am ajuns in UPU cu diagnosticul de avort incomplet. Eram insarcinata in 5 saptamani si aceasta doamna doctor nu a vazut absolut nimic. Cred ca alte comentarii sunt de prisos.

Ajutor va rog !!! :(
De Oana Elena pe 01 Decembrie 2016

Ma numesc Oana si am 16 azi si in luna Noiembrie nu mi-a venit deloc ciclul menstrual..e adevarat ca nu mai sunt virgina, dar nu am mai avut un contact sexual cu nimeni tocmai din luna August
..si nu stiu ce sa fac..va rog sa ma ajutati cu un sfat..

Dr. Denciu Alina
De Anca pe 09 Aprilie 2013

Si eu am nascut cu dr. Denciu si am mers pe toata perioada sarcinii la ea. Cum a spus cineva mai sus subscriu si eu. Pe perioada sarcinii la controalele lunare iti face o ecografie iti ia banii si pa. Nu tu sfaturi, nu tu lama, la primul consult, nimic. E foarte aglomerata la cabinet si stai cate 2,3 ore ca sa intri cel putin.

La nastere, mie mi s-a rupt apa la 12 noaptea si fiind a doua nastere dupa cezariana trebuia tot cezariana. Am sunat-o noaptea pe mobil, si mi-a raspuns cam greu, ce-i drept si mi-a raspuns, dar surpriza mi-a zis ca ce vrei sa-ti fac eu, mergi la spital si ma anunta asistentele daca nasti. M-am internat si am stat in travaliu pana la 8 dim. cand a venit dumneaei la spital sa-mi faca cezariana. La 4 luni dupa nastere, m-am dus la control si neavand bani, m-am dus la policlinica cu trimitere de la medicul de familie. S-a purtat ca si cum nu ma cunostea, mi-a facut un control in bataie de joc, fara lama, fara, nimic.

Suntem incantati
De Popa Eveline pe 20 Ianuarie 2013

Doamna dr. este deosebita si deschisa la tot ce e nou. Se pricepe la ceea ce face si o face cu placere. Dupa opinia mea, nu cred ca ar trebui omis faptul ca este si ea om. Eu am nascut asistata de dna dr. Denciu si un psiholog extraordinar. Travaliul a avut loc pe o minge medicinala si asta a mai usurat situatia. Faptul ca dna dr. a acceptat sa am o fotografie extraordinara cu fiul meu pe piept inainte de taierea cordonului ombilical este minunat. Va multumesc din suflet.

Dr. Denciu Alina
De Alis P pe 09 Ianuarie 2013

Eu am fost 7 luni la ea, ca sa imi dau seama ca nu s-a ocupat de mine deloc cum trebuia. Nu mi-a luat niciodata o tensiune, nu m-a cantarit niciodata, nu mi-a facut un consult complet, nu mi-a luat o lama, nu mi-a spus ce sa mananc pe timpul sarcinii, nu mi-a spus ca nu am voie sa fac baie, ci dus, nu mi-a spus multe chestii, ca sa ajung la spital si sa nu raspunda la telefon,si sa dau mesaje si nimic! Bani dati aiurea, 100 RON o ecografie - nu se merita! In spital se comporta intr-un fel, si la ea la cabinet, mai frumos, dar nu cine stie ce. Fata de dr. Tataru, care m-a primit pe ultima suta de metrii, nu e nici la degetul mic.

Eu am o impresie buna
De Anitta pe 07 Ianuarie 2012

Eu sunt foarte multumita de calitatea consultatiilor, de atitudine, de profesionalism. In Piatra Neamt e singurul ginecolog in care am incredere.

Dr. Denciu Alina
De Geta pe 05 Iulie 2011

Nu am fost multumita de consultatia si ecografia efectuate la cabinet, are preturi mari si nejustificate! Feriti-va de ea!

Contact Dr. Denciu Alina

Adresa

Zorilor, 1, Bacau, Moinesti

Site www.spitalmoinesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.