• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dehelean Ioan
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dehelean Ioan

Dr. Dehelean Ioan, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean Constanta.

Dr. Dehelean Ioan, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Judetean Constanta.

Obtetrica-ginecologie;

Obtetrica-ginecologie;

Spitalul Judetean Constanta;

Opinii utilizatori

multumesc!
De Marin dana pe 04 Mai 2015

Da, am născut doi copii minunați si perfect sănătoși cu dumnealui, am avut ambele nașteri normale fara nici un fel de probleme. Este un doctor minunat, înțelegător, foarte atent cu pacientele dansului,...
Personal ii multumesc pentru tot ce a făcut de 11 ani pentru mine si copii mei.

Multumim mult!
De Serban Olguta pe 13 Noiembrie 2011

Cu mult drag, va multumim mult. Sa fiti sanatos, sa va bucurati de tot binele din lume. Ati ajutat mai multe familii, si mai multi oameni, decat pot fi numarati intr-un recensamant judetean. Va doresc zile multe, senine!

Dr. Dehelean Ioan
De Roxana pe 25 Ianuarie 2011

Va multumesc pentru grija cu care mi-ati urmarit sarcina, am nascut in august 2010 un copil perfect sanatos, multa sanatate si regrete mari ca nu mai profesati!

Dr. Dehelean Ioan
De Raghina madalina pe 18 Ianuarie 2011

Si eu am nascut cu domnia sa in martie 2007 si am un inger sanatos datorita dansului, iar eu n-am avut probleme, iar acum ca nu mai profeseaza. Foarte greu sa ma decid la ce medic sa merg. Sa va dea Domnul tot binele din lume si sanatate maxima!

Dr. Dehelean Ioan
De M pe 19 Noiembrie 2010

Sanatate maxima.

Dr. Dehelean Ioan
De MARIANA CIJU pe 29 Octombrie 2010

Unde este acest medic caruia o sa-i multumesc toata viata mea pentru cei doi copii pe care ii am? Azi am avut neplacuta surpriza sa aflu ca nu mai profeseaza, din cauza unei probleme de sanatate. Vroiam sa-mi fac programare la cabinet, dar, daca stiti mai multe despre starea de sanatate a dansului, va rog sa-mi raspundeti aici, sau pe trading_starcom@yahoo.com. Va multumesc anticipat tuturor! Mariana Ciju.

Dr. Dehelean Ioan
De Ioana Alexe pe 05 Octombrie 2010

A fost un om de milioane. Nu a acceptat sa ii platesc niciun leut, spunand ca are un salariu si meseria dansului este sa aiba grija de orice om care ajunge la dansul.

Dr. Dehelean Ioan
De Pal Doina pe 01 Septembrie 2010

Un om mare. Un om deosebit. Sa ne traiti multi ani de acum incolo. Imi pare rau ca nu mai profesati, caci va faceati cu pasiune si suflet meseria. Sanatate multa, domnule doctor!

Contact Dr. Dehelean Ioan

Adresa

Tomis, 145, Constanta, Constanta

Site www.spitalulconstanta.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.