• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cucu Andrei
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Cucu Andrei

Dr. Cucu Andrei, medic specialist obstetrica - ginecologie, Spital Medicover Bucuresti.

Dr. Cucu Andrei, medic specialist obstetrica - ginecologie, Spital Medicover Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spital Medicover Bucuresti

Opinii utilizatori

Nu il recomand pe Dr. Cucu
De FC pe 11 Septembrie 2017

L-am ales cu buna intentie pe Dr Cucu pentru a-mi face analizele premergatoare sarcinii si din timpul ei - pe baza comentariilor de pe acest site.
In realitate, m-am lovit de un doctor superficial, care nu a recomandat nicio analiza inainte de sarcina, iar in timpul sarcinii in sine nu a recomandat minimul de analize obligatorii. Din acest motiv, pana in luna a 5-a de sarcina, am trait intr-o inconstienta totala, cu iluzia unei sarcini sanatoase.
Abia la ecografia de trimestrul 2 (facuta cu un alt dr), am descoperit ca fatul avea un retard de crestere iar tensiunea mea arteriala era in afara limitelor normale. Pe langa asta, abia acest doctor a ascultat ingrijorarea mea ca nu am luat deloc in greutate, ci dimpotriva am slabit 23 de kg. Aceasta ingrijorare i-am repetat-o in mod constant doctorului Cucu, insa, fara ca dumnealui sa aiba nici cea mai mica banuiala de probleme de tiroida, care s-au declansat in timpul sarcinii.
Din acel moment nu am mai continuat cu dr. Cucu, insa era mult prea tarziu ca fatul sa poata recupera din cele 3 saptamani de retard de crestere.
Am nascut prematur prin cezariana, la 26 de saptamani ca urmare a trombofiliei - o afectiune care a cauzat coagularea sangelui si care de asemenea a cauzat retardul de crestere al copilului. Fatul avea 450 grame, nu a putut respira deloc singur, si dupa 3 ore de resuscitare a decedat.
Acum, nu voi putea face un alt copil timp de un an si jumatate, din cauza cezarianei fortata de tensiunea arteriala ridicata si pierderilor masive de sange. Va invit sa trageti dumneavostra concluziile cu privire la priceperea si mai ales implicarea Doctorului Cucu.

Regret ca nu am schimbat medicul mai devreme
De Stefana pe 02 Mai 2017

Initial mi-a placut de dl doctor Cucu pt ca reusea cumva sa ma calmeze, dar, din pacate am inceput sa am probleme in sarcina. Am avut hematom si risc de avort de multiple ori in primele 4 luni de sarcina si ma asigura tot timpul ca se mai intampla. Dupa o hemoragie si un hematom care aproape a decolat placenta, nu am mai acceptat explicatia "se mai intampla" si am inceput sa investighez. Pe baza istoricului meu ar fo trebuit sa ceara profulilul trombofilic din prima, deoarece pe linie materna am antecedente la rudele de gradul 1, nu numai ca nu a facut-o si a trebuit sa citesc singura jurnale si sa vad ce posibil diagnostic as putea avea, nici nu a facut nimic dupa ce diagnosticul mi- a fost confirmat( nici macar nu a putut sa imi recomande un hematolog, a trebuit sa ma chinui tot eu). Poate dl doctor este extraordinar pt sarcinile care nu au probleme, dar daca suspectati ca e posibil sa fie ceva in neregula cu sarcina, va sfatuiesc sa il schimbati cu cineva care are rabdarea si cunostiintele sa va supravegheze cum trebuie.

un doctor mai mult decat bun
De Alexandra Ivan pe 01 Iunie 2016

Am fost la 3 medici inainte de a merge la domnul doctor Cucu Andrei, toate femei. Mereu am cautat sa fie femei, pentru ca ma simteam stanjenita, imi era rusine si plus de asta, ma gandeam ca o femeie poate intelege mai bine problemele femeiesti. Nimic mai fals! Nu aveau rabdare sa ma asculte, sa ma inteleaga. Era vorba de un subiect mai sensibil si de aia aveam nevoie de sfaturi din partea unei persoane specializate. Intr-un final, am acceptat sa merg la domnul doctor si am avut parte de consiliere si tratament asa cum aveam nevoie. Cine cauta un medic bun, sa apeleze la el, il recomand.

Cand un doctor iti face grimase de plictiseala si enervare....
De Bianca pe 30 Octombrie 2015

Am fost la ecografie in saptamana a 6a de sarcina si m-a tratat cu superficialitate. A parut enervat ca am asa de multe intrebari (am hematom in uter langa embrion) si cand l-am rugat sa imi sugereze analize de sange, a spus ca el acum are vizite de ecografie nu de consultatie.

Orice doctor care te trateaza in felul acesta nu isi merita diploma. Scriu aceste randuri pentru ca alte mamici sa fie avertizate si sa nu treaca prin ce am trecut eu.

Medic foarte bun
De Mariana_rada pe 11 August 2015

Am fost monitorizata de domnul doctor Andrei Cucu din primele saptamani de sarcina si sunt foarte bucuroasa ca l-am ales ca medic. Mi-a oferit intotdeauna solutii bune pentru probleme care au aparut pe parcurs, a avut rabdare sa asculte si a fost foarte deschis in privinta planului de nastere.
Nu a incercat nici un moment sa ma influenteze sa nasc prin cezariana, desi ar fi putut sa faca asta precum multi alti medici. In ziua nasterii a stat peste program ca sa ma monitorizeze, desi era in spital de mai mult de 24 de ore.
Vi-l recomand cu caldura, este un medic foarte bun, atent si rabdator.

Cel mai bun!
De Theodora pe 19 Iulie 2015

Domnul doctor mi a monitorizat sarcina. Nu am avut probleme pe parcurs insa ca orice gravida aflata la prima sarcina mai aveam diverse intrebari. Dansul a fost extrem de rabdator si mi a raspuns la orice ora la telefon. Imi dadea intodeauna senzatia ca are tot timpul din lume pentru mine si imi explica de fiecare data orice doream sa aflu. Un doctor extrem de rabdator si de atent cu pacientii. Nu a fost repezita niciodata iar datorita dansului am un copil sanatos. Este un sustinator al nasterii pe cale naturala. Eu imi doream sa nasc natural insa datorita faptului ca nu m am dilatat corespunzator si dupa contractii nu mai exista relaxare am intrat la cezariana. Operatia a decurs ft bine iar taietura este facuta superb ...abea daca se observa. Domnul doctor a facut o treaba uimitoare si il recomand cu caldura. Datorita dansului atat eu cat si bebita suntem bine si sanatosi.

recomand din tot sufletul
De Diana pe 10 Aprilie 2015

Este genul de medic la care te duci cu plăcere. Este foarte atent, răbdător. MIe mi-a monitorizat sarcina și am născut o fetiță sănătoasă. A fost tot timpul disponibil la telefon și răspunde cu plăcere la toate intrebarile.

super!
De Supermami pe 19 Martie 2015

M-am ferit toata viata sa merg la un medic ginecolog...mi se parea stanjenitor si inconfortabil...Insa prima experienta cu acest medic m-a facut sa imi dau seama ca m-am inselat - barbatii sunt mai atenti si mai comunicativi decat femeile! In concluzie, il recomand pe domnul dr Andrei Cucu!

Dr. Cucu Andrei - Un doctor de milioane!
De Ruxandra pe 27 Februarie 2015

Il recomand cu mare drag pe dl dr Cucu.

Am nimerit la dansul din intamplare pentru un control de rutina si datorita felului sau de a fi, am decis sa fie dansul cel care mi-a urmarit sarcina.
Pe toata perioada sarcinii a fost foarte atent cu mine, a fost rabdator, mi-a raspuns la toate intrebarile, nelamuririle, a fost tot timpul disponibil la telefon, toate recomandarile pe care mi le-a facut au fost foarte bune si ma bucur ca am decis sa ma las pe "mana" dansului.


Singurul meu regret este faptul ca nu am reusit sa nasc cu dansul, deorece fetita mea s-a "grabit" si a venit cu cateva zile mai devreme, iar dansul nu era in tara insa, inainte sa plece din tara, mi-a dat numarul de telefon al unei colege cu care am nascut fara probleme si care s-a implicat foarte activ.

Dr Cucu Andrei
De Georgiana pe 23 Octombrie 2014

Si eu il recomand cu mare incredere pe dl Cucu, este genul de medic ginecolog la care orice femeie viseaza la modul ca este foarte atent in timpul consultatiei, te scapa de stanjeneala de a fi consultata de un barbat (nu cred ca este foarte confortabila treaba asta pt noi femeile), este foarte rabdator si are raspunsuri pt toate intrebarile.

Personal sunt foarte multumita de el mai ales pentru increderea pe care mi-a dat-o dupa ce am trecut printr-o operatie foarte urata de chist ovarian, imi monitorizeaza constant evolutia si pana acum nu am avut niciun motiv sa ma plang de felul in care isi face meseria.

Contact Dr. Cucu Andrei

Adresa

Pechea, 8, Bucuresti, Sectorul 1

Site wwww.spitalulmedicover.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.