• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Cruceanu Carmen
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Cruceanu Carmen

Dr. Cruceanu Carmen medic ginecolog, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Dr. Cruceanu Carmen medic ginecolog, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0234.534.000

Opinii utilizatori

Dr.Cruceanu Carmen
De Andreea pe 24 Mai 2017

Dupa mai multe vizite la diversi medici am auzit de domnisoara doctor...Este un medic foarte bun si un om deosebit...m.a ascultat cu multa rabdare,calmitate si mi.a raspuns la fiecare intrebare. foarte apropiata de pacient...o recomand cu drag!

Felicitari , d-na doctor !
De Radu Elena pe 11 Februarie 2012

Multumiri pentru ingrijirile extrem de profesionale!

Dr. Cruceanu Carmen
De Claudia pe 18 Iulie 2011

Buna ziua, despre dr. Cruceanu numai de bine, am nascut cu dr. Cruceanu si in situatia in care eram a facut minuni. E un cadru medical de apreciat si oricand as apela la serviciile dansei cu incredere. Numai vorbe de laude. Felicitari si numai sanatate va doresc. Numai bine!

Dr. Cruceanu Carmen
De Spridon alina pe 12 Martie 2011

Este un medic cu care eu am nascut primul copil sanatos in conditiile in care am fost infestata cu toxoplasmoza si risc avort spontan.

Contact Dr. Cruceanu Carmen

Adresa

Spiru Haret, 2, Bacau, Bacau

Telefon 0234.534.000
Site www.spitaljudbc.ro
Email informatii@spitaljudbc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.