• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cristian Maria Rodica
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Cristian Maria Rodica

Dr. Cristian Maria Rodica - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinþe medicale, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, senologie, planificare familiala si onco-ginecologie.

Dr. Cristian Maria Rodica - medic primar obstetrica ginecologie, doctor in stiinþe medicale, competente in ecografie obstetricala si ginecologica, senologie, planificare familiala si onco-ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Opinii utilizatori

Pret consultatie
De Mihaela pe 08 Noiembrie 2014

Buna,

Sunt gravida in cateva saptamani si datorita recomandarilor voastre am decis sa merg la doamna dr. Cristian.

Imi puteti spune cat costa o consultatie plus ecografie la doamna dr. la spital.

Un medic de nota 10!
De Mihai simona elena pe 16 Martie 2014

Sunt in saptamana 29 de sarcina si pot spune ca d-na Cristian Rodica este un medic exceptional. Este o doamna deosebita, mereu disponibila si cu un suflet cald. Apelati cu incredere la d-na doctor. Mie imi raspunde la telefon si in week-end la orice ora si mereu imi da sfaturi bune.

Unde o pot gasii pe dna doctor?
De Valentina pe 17 Februarie 2014

Buna Mirabela,

am vazut ca ai postat cel mai curand opinia ta despre dna Doctor, ma poti ajuta cu o adresa a cabinetului unde o pot gasii? Am reusit sa obtin o programare destul de repede, dar nu am intrebat unde este cabinetul si as vrea sa-mi fac o idee cam cat este de mers pana acolo.

Multumesc.

Un doctor excelent
De Mirabela pe 17 Februarie 2014

Am nascut in noiembrie 2012 prin cezariana cu dna. dr. Cristian la spitalul Elias. Este un doctor exemplar. Dansa mi-a urmarit sarcina inca din saptamana 5. Am avut si am incredere oarba in dumneaei. Este OM inainte de toate, si se vede ca profeseaza din dragoste pentru aceasta meserie. Desi, initial planul de nastere se referea la o nastere naturala, (asa cum am stabilit cu dna doctor) in saptamana 37 de sarcina dna doctor a decis a e mai bine pentru copilasul meu si pentru mine sa nasc prin cezariana. O decizie in care am avut incredere 100% si ii multumesc Cerului ca am nascut cu dumneaei, intrucat experienta nasterii nu a fost sub nicio forma o poveste de groaza, ci dimpotriva daca ar fi sa mai nasc de 100 de ori tot cu dumneaei as naste.

Nastere de nota 10
De Alexe Paula Sorina pe 10 Ianuarie 2014

Despre doamna dr. nu am decat cuvinte de lauda. Acum 4 ani, am nascut un baietel in cateva minute, ajutata de dansa. Afost o sarcina cu probleme deoarece fusesem diagnosticata cu trombofilie. Cu ajutorul doamnei dr. Cristian Rodica Maria, cu sfaturile bune, cu vorbele calduroase, cu care ne vorbeste, noua mamicile, am reusit sa ne bucuram atat eu, cat si sotul meu, de acest copil. Va doresc sa aveti acelasi noroc pe care l-am avut eu cunoscand-o pe doamna dr. Sa-i dea bunul dumnezeu sanatate! Bafta si apelati cu incredere.

Dr.CristianRodica
De Opris rodica pe 09 Decembrie 2013

Eu o cunosc pe doamna octor de 15 ani, am nascut cu dansa primul copil, iar dupa 6 ani am nascut gemeni. Copiii sunt foarte bine, iar eu ma simt excelent. Eu oricum o cred o sfanta pentru ca sunt o persoana fricoasa cand vine vorba de ginecolog. La doama dr. merg cu incredere si dragoste, ce spune dansa pentru mine e lege! Mergti cu mare incredere la dansa si urmati toate sfaturile pe care le ofera!

Dr Cristian Rodica
De Claudia pe 17 Septembrie 2013

Pur si simplu pot spune ca o iubesc pe doamna doctor, eu imi urmaresc sarcina la dansa si va spun cu mana pe inima ca este o femeie foarte desteapta si cu un suflet minunat! Sunt tare fericita ca eu si puiul meu avem parte de cele mai bune servicii alaturi de doamna doctor!

Dr. Cristian Maria Rodica
De Costantin pe 17 Septembrie 2013

Am numai cuvinte de lauda despre aceasta doctora deosebita, nu cred ca am intalnit o doctora mai calma si mai asculatatoare. Eu nasc intr-o saptamana al doilea copil si sunt foarte multumita. Credeti-ma, am nascut fata in 2 minute si s-a bucurat impreuna cu mine, ca sunt bine si eu si copilul. Pe calea asta vreau sa-i multumesc din tot sufletul fiindca exista.

Dr. Cristian Rodica
De Angelica pe 02 August 2013

Am nascut acum 2 saptamani prin cezariana un baietel superb cu doamna doctor Cristian Rodica. Mi-a placut de doamna doctor inca de cand am inceput sa merg la cabinetul particular, dar am ajuns sa o cunosc mai bine in ultimele 2 luni de sarcina cand am mers mai des la control la Spitalul Elias. Este un medic si un om extraordinar, care stie sa te incurajeze si sa iti ridice moralul atunci cand ai nevoie. Nu mai spun de faptul ca se vede ca isi iubeste profesia si ca este foarte devotata, se poarta foarte frumos cu toate pacientele.
V-o recomand cu caldura pe doamna doctor Cristian Rodica.

Dr. Cristian Maria Rodica
De AndreeaAsaftei pe 26 Martie 2013

Buna seara! Va rog sa-mi spuneti unde gasesc cabinetul doamnei doctor Cristian Rodica si as dori un numar de telefon. Pe internet am gasit mai multe numere de telefon si mai multe adrese. Va multumesc!

Contact Dr. Cristian Maria Rodica

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-elias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.