• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Crisan Alexandra
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Crisan Alexandra

Dr. Crisan Alexandra medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Crisan Alexandra medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Cea mai buna doctorita!!
De Giulia pe 22 Martie 2017

Dupa ce ne-am chinuit cativa va ani sa avem printesa care ne face zilele fericite astazi, am ajuns in sfarsit la dna doctora acum 3 ani. Este un medic minunat, am simtit-o mereu aproape de mine, c oirce intrebare, si credeti-ma, cu frica de a pierde sarcina am avut multe intrebari. Mereu mi-a fost alaturi si m-a linistit. Ecografiile toate le-am facut acolo unde ne-a indicat dna doctor. La a 2a ecografie am mers la Filantropia, doamna doctor nu a avut nicio problema cu asta, dar pentru ultima ecografie nu am mai prins loc; am inteles ca am avut noroc prima data, cand oricum am sunat imediat dupa prima ecografie ca sa ma programez, adica aproximativ cu 2 luni inainte.
Noi o apreciem si o sa ii fim recunoscatori toata viata pentru ceea ce a facut pentru noi!

discutie!
De Dydy pe 30 Octombrie 2016

Buna fetelor ...sunt de acord cu ambele pareri pro si contra vis-a-vis de Doamna Doctor Crisan ,o singura intrebare am ,da este adevarata ca te cheama doar la cabinet pe tot timpul perioadei de sarcina si ca da daca vreti sa ramaneti insarcinate si aveti probleme cu siguranta va poate ajuta 100% ,dar singurul lucru care ma intriga este de ce daca dansa e la Filnadtropie nu ne sfatuieste sa facem toate acele ecografii(dublu tes,morfologie ) gratuit in conditiile in care vin persoane din toata tara pentru acestea si la fac gratuit.Va rog hai sa discutam si sa fim obiective , eu o admir f mult si simt ca se dedica fiecarei paciente ,dar eu cred ca aceste lucruri nu sunt in regula si vreau sa stiu mai mult referitor la nastere pebtru ca am auzit zvonuri ca nu prea ar veni daca ai urgenta doar daca e dimineata in rest te lasa pe mana medicului de garda ceea ce nu cred ca este in regula .Va rog mult vreau sa stiu despre acest lucru nu vreau sa ma trezesc ca nasc si ma lasa pe mana orcui e acolo ,in rest am toata admiratia pentru ea ,dar asta cu ecografiile ma face sa imi pun anumite semne de intrebare si as vrea mai multe informatii .

Un om si un dr f bun
De Roxy pe 28 Iulie 2016

este un dr foarte bun si este foarte populara si chiar e aproape de paciente. Dupa bani nu mi s a parut niciodata ! Am avut o sarcina oprita in evolutie: pe langa ca am simtit-o ca ii pare rau dar consultatia a costat jumate ... Sii sa nu mai zic ca si-a dat seama din prima ca sarcinanu e ok desi ii batea inima etc mi-a spus ca ceva nu e ok si am simtit-o rezervata !!! La scurt tinp s-au adeverit cele spuse de dansa insa a lasat natura sa decida !!!!!' Nu as da-o pe un milion de dr sisunt sigura ca ma va face mamica cat decursnd !!!!

Intrebare
De Alina pe 24 Mai 2016

Caut un medic bun pentru nastere prin cezariana. Dna. dr. este un medic apreciat, dar stie cineva daca face si cezariana?
Multumesc

Un medic și un om extraordinar
De Silvia pe 23 Ianuarie 2016

D-na doctor Crișan este un medic excelent și un om adevărat.Am avut probleme de sănătate pe care le-am rezolvat sub atenta dânsei îndrumare. Îi mulțumesc în fiecare zi.

Dr. Crisan Alexandra
De Dana pe 06 Decembrie 2014

Buna ziua. Vrea sa iau si eu legatura cu o persoana care a fost in ingrijirea doamnei dr. Un i.d de mess sau facebook, va rog.

Cel mai bun medic!
De Rodica Veverita pe 18 Iunie 2014

Va multumesc din suflet ca suteti alaturi de mine! Rodicuta, azi 18.06.2014, insarcinata in 5 saptamani!

Multe multumiri pentru doamna doctor
De Cristina pe 09 Ianuarie 2014

Eu am nascut in 2010 intr-o sambata si doamna dr a fost langa mine. In 15 minute, practic am ajuns amandoua la spital in acelas timp, este o dr. nemaipomenita. O recomand cu cea mai mare caldura.

Un doctor extraordinar.
De Ignat lavinia pe 07 Ianuarie 2013

Este o persoana foarte buna, un doctor extraordinar, sunt pacienta dansei de 7 ani, am nascut cu dansa o fetita frumoasa si sanatoasa, este un om de incredere, te ajuta in orice problema ai avea, si poti vb orice cu dansa. Eu personal o respect in primul rand ca om si in al doilea rand pentru ca este un doctor foarte bun, rar mai intalnesti doctor atat de buni care sa isi dea interesul pentru pacienti, iar cei care spun ca este dupa banii, va garantez ca nu este asa, din contra de multe ori anumite persoane care sunt mai amarate si dansa stie situatia lor, nu le mai ia niciun ban, pe consultatia de la cabinet.

Dr. Crisan Alexandra
De Ginet pe 16 Noiembrie 2012

Este un om care are probleme de comunicare, este interesata de bani, are criza de isterie, nu este un dr. pe care sa te poti baza decat daca ai bani foarte multi. Si daca indraznesti sa-i ceri sa-ti faca o analiza, pentru ca simti ca nu este in regula sanatatea ta, face criza de nervi si te face albie de porci. Fugiti de astfel de dr. care iti zambesc cand primesc plicul, dar cand ai nevoie de ei cu adevarat se poarta de parca ai fi ultimul om.

Contact Dr. Crisan Alexandra

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.