• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cringu Antoniu Ionescu
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Cringu Antoniu Ionescu

Dr. Cringu Antoniu Ionescu - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale,competenta ecografie, endoscopie ginecologica, laparoscopie, histeroscopie.

Dr. Cringu Antoniu Ionescu - medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale,competenta ecografie, endoscopie ginecologica, laparoscopie, histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic de urgente Sf. Pantelimon

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic
De Scorteanu Mihaela pe 17 Mai 2014

Buna seara,


Din curiozitate, am intrat sa caut detalii despre acel barbat care mi-a adus cea mai mare bucurie pe lume.

In urma cu 13 ani, in zi de duminica, sarbatoare foarte mare, cu o durere cumplita de coloana, a venit la spitalul Sf. Pantelimon, fara nici un comentariu sa aduca pe lume un ghemotoc de 4kg si 100g .

Daca as putea sa va descriu cat de calm si de protector vorbeste cu pacientele. Tin sa va spun ca toate pacientele care au apelat la dansul, la indemnul meu au fost foarte multumite.

La un anumit moment, mamei mele trebuia sa-i fac un control, dar aceasta fiind foarte emotiva, cu greu am adus-o la un consult. Tin sa va spun ca, problema mamei mele, care persista de cateva luni, a fost rezolvata cu un simplu si usor tratament; Dar mai ales lucruri care au fost facute ( interventii chirurgicale) in urma cu 38 de ani au fost explicate si intelese de ea abia acum.

Nu am decat vorbe de lauda si mii de multumiri pentru felul in care isi respecta pacientele si munca.

Merita tot respectul.

Dr. Cringu Antoniu Ionescu
De Alina B. pe 28 Februarie 2014

Si eu sunt pacienta dansului de mai bine de 3 ani si am fost mereu multumita. Mi-a urmarit doua sarcini si am nascut o data cu el, cezariana, la un spital privat. Este un dr. deschis, comunicativ si apropiat de paciente.

Dr. Cringu Antoniu Ionescu
De Marilena pe 06 Martie 2013

Sunt abonat Medicover. Aveam programata ecografia de trimestrul 3 cu o luna inainte, doar asa gasesti loc liber. Am intarziat 6 minute la programare, motiv pentru care doctorul Ionescu Cringu Antoniu nu m-a mai primit. Nu l-a interesat ca nu-mi mai pot face o alta programare (in timp util, programarile se fac intr-un anumit interval al sarcinii). Mi se parea corect sa beneficiez de restul timpului din programare (programarile dureaza 15 sau 20 minute in functie de tip).

Consider ca este un doctor caruia nu-i pasa de ceea ce se intampla cu pacientii, daca acestia gresesc si intarzie 6 minute. Mentionez ca de cate ori am fost programata am asteptat minim 15 minute la usa (deduc de aici ca punctualitatea nu este un principiu al dumnealui)

Nu recomand un astfel de doctor!

Numai cuvinte de lauda
De CONSTANTINESCU MIRELA pe 16 August 2012

Va recomand din tot sufletul acest medic care dupa parerea mea, este super medic din toate punctele de vedere, un tip foarte bine pregatit, profesionist, foarte preocupat de pacientele dumnealui, un medic exceptional.

Dr. Cringu Antoniu Ionescu
De Irina pe 14 August 2012

Eu sunt pacienta lui de 9 ani. Am facut tratamente 2 ani pentru a ramane insarcinata fara rezultat, acum in sfarsit astept un bb, dupa ce in urma cu 5 ani am adoptat un baietel. Dr Ionescu este un foarte bun specialist si cel putin cu mine foarte deschis. E adevarat ca daca nu are cui explica nu explica oricum interlocutoarea nu ar intelege. Eu sunt foarte dificila ca si pacienta si nu m-am lovi niciodata de sarcasm din partea dansului. Urmeaza sa nasc tot cu dansul prin cezariana cu anestezie generala, asta daca si el va fi de acord. Am uitat sa mentionez ca in urma cu 6 ani am fost operata tot de dr. Ionescu. Operatia s-a terminat la ora 1, iar la ora 9 seara a venit de acasa sa vada cum ma simt si daca sunt tratata ok, deci este un dr. foarte ok care are grija de pacientele lui.

Foarte multumita
De Flori drumea pe 27 Iulie 2011

Buna seara, parerea mea ramane constant buna despre doctorul Cringu pe care il cunosc din 1998 si a carui pacienta am fost ocazional, am o operatie, o nastere si multe controale facute la dansl fie in spital fie la privat, este un tip ok si da are memoria pacientilor chiar si dupa mult timp, ani.

Dr. Cringu Antoniu Ionescu
De Gabi pe 08 Februarie 2011

Mie mi-a fost recomandat de catre fostul meu doctor care a plecat din Bucuresti. Cam de 6 luni sunt la dansul si pot spune ca sunt destul de multumita, este o fire deschisa si spune lucrurilor pe nume, fara ocolisuri. Am o singura mare problema, vreau sa raman graviduta si dansul nu opereaza decat la Pantelimon, ceea ce in momentul de fata ma ingrozeste, tot sper ca pana atunci va lega o colaborare cu un spital privat pt ca acum nu colaboreaza decat cu 2 clinici si cu spitalul Pantelimon.

Dr. Cringu Antoniu Ionescu
De Ionesco doiny pe 06 Ianuarie 2011

Numai critici? Nu e chiar asa. E un om bun!

Dr. Cringu Antoniu Ionescu
De Alana23 pe 22 Iunie 2010

Dl Crangu da dovada de disponibilitate, e interesat de ceea ce ti se intampla si are acea memorie a pacientilor. Solutiile vin imediat, sunt eficiente si are rabdarea sa iti explice fiecare pas pe care il urmeaza pe parcursul unei consultatii, ulterior explica ce e de facut, cu motivatiile de rigoare. Jos palaria! Este doar al doilea medic de genul acesta pe care il cunosc si care are mereu un zambet pe buze si o vorba de incurajare.

Dr. Cringu Antoniu Ionescu
De Diana pe 28 Aprilie 2010

Nu am fost nici multumita, nici nemultumita. Lipsa de comunicare este primcipalul sau defect, alturi de tarifele cam mari. In rest, tratamentele au fost relativ ok.

Contact Dr. Cringu Antoniu Ionescu

Adresa

Pantelimon, 340, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Complexul Comercial "Cora"
Parcul Morarilor
Site www.sfpantelimon.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.