• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Crihana Dan
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Crihana Dan

Dr. Crihana Dan medic primar obstetrica ginecologie cu competenta in ecografie obstetrica ginecologie, Centrul medical de diagnostic si imagistica Oradea.

Dr. Crihana Dan medic primar obstetrica ginecologie cu competenta in ecografie obstetrica ginecologie, Centrul medical de diagnostic si imagistica Oradea.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Centrul medical de diagnostic si imagistica Oradea

Opinii utilizatori

DOINA
De DOINA pe 30 Mai 2016

DOCTORU CRIHANA DAN IESTE UN MEDIC DE MILIOANE AM 4 NASTERI LA CARE A ASISTAT DANSU SI DIN PACATE 2 PIERDER DE SARCINA DA POT SA SPUN CA AM FOST LA DOCTORITA MOCUTA SI O ZIS CA AM CHIST SI EU AVEAM SARCINA SI A VRUT SA MA OPEREZE SI DANSU DIN PRIMA A ZIS NU E CAZU DE OPERATIE CA IESTE SARCINA VA RECOMAD CU INCREDERE ORICAND IL SUNAM SI DACA IERA PLECAT DIN TARA RASPUNDEA LA TEL IS FOARTE MULTUMITA DE DANSU MULTUMESC DANSULUI

10
De MARCON pe 30 Septembrie 2015

AM AVUT NEVOIE DE UN CONSULT SI AM MERS IN POLICLINICA DE LA MATERNITATE UNDE MI-A RECOLTAT SI PROBA PENTRU PAPA NICOLAU .ERA DE SERVICIIU DOCTOR CRIHANA,EU AM AFLAT CA ESTE EL DUPA CE AM IESIT CAND AM VAZUT PARAFA.M-A TRATAT SUPER OK SI CA SI CONSULT SI CA DISCUTIE PENTRU PROBLEMELE PE CARE MI LE-A DEPISTAT .AM SA-L CAUT SI PENTRU RESTUL DE INVESTIGATII. PAREA CA DISCUTA CU MINE CA SI CU O CUNOSTINTA DE A LUI .

Dr. Crihana Dan
De Muji pe 12 Mai 2014

Este acel medic cum foarte putini gasesti. Nu il ridic in slavi si nici nu il laud, dar am numai cuvinte de bine despre dansul. Nu este acel medic la care mergi in control si te indeasa in retete doar ca sa faci vanzare la farmacie, are un limbaj hazliu ceea ce te face sa te destinzi in cazul in care ai un trac de cabinetele de consultatii. Recomand cu toata increderea. Urmeaza sa nasc peste o saptamana cu dansul si sunt foarte linistita in privinta alegerii facute.

Dr. Crihana Dan
De 2ny pe 28 Septembrie 2012

100 RON - 125 RON

Dr. Crihana Dan
De Ina pe 12 Martie 2012

Imi zici, te rog, ce preturi are?

Dr. Crihana Dan
De Tamas adina pe 31 Ianuarie 2012

Este un medic de milioane. Am ajuns la el pe ultima 100 de metri, dar nu am fost refuzata, ba chiar am aflat ca am foarte mari probleme cu sarcina care era perfect normala pana am ajuns la dansu. Ii multumesc din suflet ca mi-a salvat fetita si pe mine. Va recomand sa mergeti cu f mare incredere la el ca nu o sa va para rau.

Baietii mei si cu mine va multumim
De Buzas izabela pe 16 Decembrie 2011

Ati ramas in sufletul meu de cand am nascut cei doi baieti a mei si va sunt recunoscator pe toata viata, sanatate si putere multa de munca, cu tot respectul va doresc sarbatori fericite Iza Buzas din Gelsenkirschen.

Dr. Crihana Dan
De Felicia pe 01 Iulie 2011

Este un medic ginecolog de milioane oricati copii as avea tot la el as merge. Il recomand tuturor.

Dr. Crihana Dan
De Lena pe 17 Mai 2011

Chiar daca pare hazliu, dar am nascut doua fetite cu cezariana, sanatoase! Operatiile mi-au reusit de minune! Are o mana speciala! Recomand cu multa incredere mai ales mamicilor cu probleme!

Dr. Crihana Dan
De Doiny pe 06 Ianuarie 2011

Multumesc mult!

Contact Dr. Crihana Dan

Adresa

Roman Ciorogariu, 9, Bihor, Oradea

Site www.eurorad.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.